Glasine, rumori, rekla-kazala priče iz gejming sveta

Ma biće dobro šta ste tako negativni. :grinning_face: Pa nije ni 4 hardcore survival horor pa važi u proseku za mnoge kao najbolja igra u serijalu. Razumna je briga da pokušavaju da uklope oba stila, i postoji mogućnost da žele da sve zadovolje, da na kraju niko ne bude zadovoljan.

Ali ja sve što ovako na površini vidim izgleda vrhunski.

1 Like

“You have the cleaning lady zombie that you might not realize is wandering around tracking and clianing blood that is left behind” :exploding_head:

Meni je interesantan IGN preview koji kaže:

“Resident Evil Requiem, osim što je prepun akcije i horora, sada je i smešan, nešto što serijal nikada ranije (bar namerno) nije postigao.” :grinning_face:

Inače direktor ove igre je, Nakanishi, je i direktor RE7 i Revelations. Tako da je bar jednom uspeo da izvuče serijal iz g*vana radikalnim promenama.

Takodje, interesantno mi je da je on prvi imao ideju da uvede novog, sada već dobro poznatog, lika Ethan-a i onda je 2019. odlučio da vrati Leon-a (poslednji put? :eyes:)

Ja 1998: Zasto su napravili resident evil sa dva razlicita lika a igra je maltene ista.
Ja 2026: Zasto su napravili resident evil sa dva razlicita lika a igra je pola survival horor a pola akcija.

Ne moz udovoljiti nikad :smiley:

2 Likes

E zvuci tako , al zaista nije tako. Eto ja kad vidim brate nekako Leon deo mi izgleda previse akcioni , doslovno RE6 kad krene da okrece one ljude , a sa druge strane vidis Grace koja je bas suprotnost, nekako nema nekog balansa. Trenutno mi RE2 Remake izgleda najbolje kada saberes ima horror-a , sam ambijent je odlican, ima akcije , al ponovo nisi rambo i nemas vremena da ih okreces i lupas glave o stolove i sta ja znam i mislim da su trebali da odrze takav balans. Svakako preorder ce pasti pa taman da je i najgori , a naravno da nece biti.

3 Likes

Meni je Resident Evil 7 najbolji RE koji je izašao, rame uz rame sa četvorkom. Tako da jedan lik, jedan survival horor i to je sve što meni treba. Ne zanima me ni Leon, ni Chris… Ada može :face_holding_back_tears::joy: Ali generalno RE 7 je jedini od poslednjih delova gde sam se useravao na momente i trčao nazad kroz kuću da snimim igru svaki put kad nađem par metkova za pumparicu. Village isto nije loš, ali što se horor dela tiče, sedmica mi je bolja. :heart_hands:

2 Likes

Meni se više svidela osmica.

Mada ukusi jbg :smiley:

Osmica ima bolju atmosferu, level dizajn, okruženje i sl. Sedmica nema mnogo lokacija dok u osmici je ipak druga priča što se toga tiče. I osmica je odlična, nema šta ali sedmica mi je bila mnogo strašnija. :joy: U sedmici mi je bio čist survival, borim se za život bukvalno. Kad trebam da siđem u onaj podrum u mrklom mraku sa 20 metkova u pištolju, a spodobe mi se stvaraju iza leđa i nemam kud da bežim… Osmica ima onaj jedan deo, svi koji smo igrali znamo koji je to deo, i to sam igrao u pola 4 ujutru sa pogašenim svetlima u celom stanu i slušalicama, nisam imao pojma ni najmanje šta me očekuje, odsekoh se živ :joy: Ali celo to selo je prelepo urađeno, i zamak isto.

1 Like

Dobro da, to ima smisla..

Fora je što ja sedmicu nikada nisam prešao, nešto mi jednostavno nije leglo da bi pogurao do kraja.

1 Like

Ja sam igrao na izlasku, i demo kad su pustili itd. Tako da sam se baš bio zagrejao za igru, pogotovo što su uzeli neke beleške od tada već otkazanog P. T. - a. :pinched_fingers:

1 Like

1 Like

Mene ne čudi.
Meni je osetno gore ovo od prvog dela i od Avowed :confused:
Evo tek sam u ‘drugom svetu’ i šunjam se po nekim bunkerima koji su mi baš onako generic. Mada kapiram da se nekima svidja to, ali onaj skills sistem mi je bezveze.

1 Like

Ne znam što su izdvojili samo TOW2 kad su rekli isto i za Avowed a da je Grounded 2 bio hit. Fora je što se otegao development obe igre, trebali su biti oko 4 godine a obe su pravili oko 7 godina. A i ne znam kakvu prodaju su očekivali s obzirom da su na Game Passu.

Nisam znao da su rekli isto i za Avowed :open_mouth:
Grounded je već drugi tip igre koji nije nešto moj fazon, ali baš mi je žao ako ne planiraju Avowed 2.

Ne da neće biti Avowed 2 nego da ove 2 nisu postigle njihova očekivanja u prodaji.
Mislim da će zaprwvo praviti Avowed dvojku.

2 Likes

Sinoc mi je iskocila reklama za ovo na ps app. Prvo sam pomislio da je neka AliExpress kopija originala.. :grin: