Ajde Mladjo ne budi takva stipsa i iskesiraj za Pro, sa ovim cenama memorije i svega takav PC ce te kostati 3x vise. Realno nisu morali nista ni da rade jer nemaju nikakvu konkurenciju, a oni i dalje unapredjuju.
PC nemam godinama i ne trebama. Ali me nervira ovaj bullshit. Sad ce da izbace PSSR 2.0 i sve ce biti kao je trebalo biti prvog dana a vec sledece godine imamo PassatSSR 2.5 i bice nesto nesvakidasnje. Jebe i Mark Cerny za sve pare.
Tehnologije napreduju, ne ulazes vise pare a svako malo dobijas unapredjenje iste konzole koja radi bolje i brze. Bas nas jebe stvarno, ne pokusava da nam prodaje zastarareli tech iz 2019 kao Microsoft ![]()
Ma i taj tech sto nam prodaje je brate dobar marketing. Moze da radi ali cemo vam otkljucati to za dve godine a vi nam sad dajte novac. Propalu hardversku kompaniju vec ne bih da komentarisem ![]()
Dobro, nije idealno, ali moze jos gore ![]()
Spremaj novce za GTA 6 i PSSR 2, ajde… dete moze na neki jeftiniji koledz, sta sad. ![]()
Kakav fakultet? to je bilo za nas budale. Ide sunce moje u mehanicare. Ima Slobe i Alfe koliko hoces ![]()
Nedo bog rata i fijata što bi rekli u mom selu
Nemoj tako be braaat moj komunalni.

Samo ne vidim sta moze bolje? Posto samo vuce igrice. Mozda je bolji ekran i baterija.
OLED ekran i 120hz.
Trenutni ekran je solidan ali jasno ispod OLED kvaliteta.
Takodje i Wi fi 7, Bluetooth. Ali ne vidim neku poentu sem OLED ekrana.
Kupice se svakako jer je uredjaj jednostavno esencijalan i ne verujem da ce biti neka preterana cena.
Tezak raspad u Ubisoftu.
Eee a taman se iskreno nadao za prince of Persia ![]()
Odlicno.. Svakako sve reciklaze. Ako ce da samo krece nemoj ni da izbacuju.