Sta lupa ovaj kakav crni limit.
Izgleda da se opet čeka ND da pomeri granice i dokaže da može i jače… šteta što izbacuju igre jednom u deceniji ![]()
Limit od 30 frejmova na konzoli
ne znam o cemu pricas
o PS4 ![]()
Evo nešto za Daču i ostale sladokusce soulslikea
Golf 3 za te pare. Dam im tuksona 1000$.
Šta znam možda i bude vrijedno novca moramo prvo saznati šta je pod haubom
Za ps5 pro si dao 850 eura. Ako stvarno bude Premium masina tj combo console+ PC , 120 @4K + RTx vredi tih para
Otkud meni PS5 Pro ?
Pa kad ćeš brate za 1000 evra da dobiješ 4K 120 fps ? ![]()
Jel isti izvor koji je pre par nedelja rek’o da neće biti sledećeg xbox-a? ![]()
Pa isto onako kako si dobio za 500e ps 5 sa 8k ![]()
Pa i na Xbox piše da može 4k i 120fps. E sad što može da gura samo Warzone i onaj Escape u 120fps, to je drugo. Bitno da može ![]()
Ja nemam dilemu da ce biti aždaja od mašine. Pretpostavljam da ce biti jaci od PS6. Svakako se nadam se ce takav premium hardver naci odma na mojoj polici.![]()
Pitanje je i koliko će biti jači. Na papiru je i Series X jači bio od PS5 ali malo i nije ništa u praksi značilo. Ono što mene malo tu brine je uticaj Windowsa na performans igara. Prednost koju konzole imaju je taj što imaju neki skroz basic lagani operativni sistem koji ne tuši igre. Džabe ako i konzola bude jača ako Windows bude bloated i tušio igre.
Ono što je dobro je da imaju ovaj Xbox Rog Ally X kao neki beta testing za konzolu praktički. Imaju i dosta vremena da slušaju feedback i da rade na tome ako je konzola tek 2027. Apsolutno moraju do tad napraviti neku light verziju Windowsa. Njiima i jeste bitnija konkurencija SteamOS nego druga konzola.
Biće uskoro otključan članak, ali da, upravo to što pričaš.
Windows je smeće OS, in other news water is wet.
Mislim da su spominjali dva moda desktop i xbox tako da može po potrebi da se prebacuje