Glasine, rumori, rekla-kazala priče iz gejming sveta

Bilo bi super ili Wolfenstein 3 ili Indiana Jones 2 ali sasvim moguće da je u pitanju ona multiplayer igra što imaju. Mislim da je u FTC Microsoft leakovima pomenuta kao Project Platinum a i Jeff Gerstmann je prošle godine je imao neki “leak” o njoj, pričao je da MachineGames rade na competitive shooter-u poput Counter-Strike-a.

1 Like

Kakav battlefield 6 i 70€ pogledajte šta je vrednost :sweat_smile:

Pitaću može li zamena za moj auto i moja doplata

4 Likes

Imam tu igru na disku u celofanu :joy: Da vidim da je zamenim za neku vikendicu na Zlatiboru ili sl. :thinking:

4 Likes

Eto vidiš do sada nisi ni znao da si bogat, ehh kako se život menja preko noći :sweat_smile:

1 Like

Vidiš sutra na forumu @NmY stavio na prodaju forza horizon 3 samo celofan 300€ :joy:

2 Likes

1 Like

Bice i za PS4 :smile:

Nije umeo AI da napravi desni cover kako treba :confused:

3 Likes

Pa vidi se da je lažnjak nego je cijena realna

Ovo je realnije :grin:

3 Likes

Nova igra Quantic Dream-a
https://kotaku.com/quantic-dream-hero-shooter-spellcasters-star-wars-eclipse-2000636086

Od ovoga…

…došli smo do ovoga :smiling_face_with_tear:

3 Likes

Imaju više projekata. Verujem da je glavni i dalje Star Wars Eclipse, a ovo manji sa strane sa probaju malo nešto totalno drugačije.

Koncept je delovao kul, ali msm da već par godina ništa nismo čuli o toj igri.

money je u pitanju but…

Sure Jan...

Pročitaj njihov blog post i šta oni direktno kažu pa ćeš dobiti malo više informacija:

Of course, development of Star Wars: Eclipse continues, and we are eager to share more with you in the future.

Naravno da je za profit, nije u pitanju dobrotvorna organizacija.

Interesovanje za ovu njihovu novu igru je nula meni lično, u odnosu na žanr i kalibar igara koji su izbacivali do sada.

2 Likes

Jos 3 dana :fire:

@ph1beropt neizmerno sam razocaran u Quantic.

1 Like

Razumljivo. :slightly_smiling_face:

1 Like