Bilo bi super ili Wolfenstein 3 ili Indiana Jones 2 ali sasvim moguće da je u pitanju ona multiplayer igra što imaju. Mislim da je u FTC Microsoft leakovima pomenuta kao Project Platinum a i Jeff Gerstmann je prošle godine je imao neki “leak” o njoj, pričao je da MachineGames rade na competitive shooter-u poput Counter-Strike-a.
Kakav battlefield 6 i 70€ pogledajte šta je vrednost ![]()
Pitaću može li zamena za moj auto i moja doplata
Imam tu igru na disku u celofanu
Da vidim da je zamenim za neku vikendicu na Zlatiboru ili sl. ![]()
Eto vidiš do sada nisi ni znao da si bogat, ehh kako se život menja preko noći ![]()
Vidiš sutra na forumu @NmY stavio na prodaju forza horizon 3 samo celofan 300€ ![]()
Bice i za PS4 ![]()
Nije umeo AI da napravi desni cover kako treba ![]()
Pa vidi se da je lažnjak nego je cijena realna
Nova igra Quantic Dream-a
https://kotaku.com/quantic-dream-hero-shooter-spellcasters-star-wars-eclipse-2000636086
Od ovoga…
…došli smo do ovoga ![]()
Imaju više projekata. Verujem da je glavni i dalje Star Wars Eclipse, a ovo manji sa strane sa probaju malo nešto totalno drugačije.
Koncept je delovao kul, ali msm da već par godina ništa nismo čuli o toj igri.
money je u pitanju but…

Pročitaj njihov blog post i šta oni direktno kažu pa ćeš dobiti malo više informacija:
Of course, development of Star Wars: Eclipse continues, and we are eager to share more with you in the future.
Naravno da je za profit, nije u pitanju dobrotvorna organizacija.
Interesovanje za ovu njihovu novu igru je nula meni lično, u odnosu na žanr i kalibar igara koji su izbacivali do sada.
Jos 3 dana ![]()
@ph1beropt neizmerno sam razocaran u Quantic.
Razumljivo. ![]()