Glasine, rumori, rekla-kazala priče iz gejming sveta

Evo još jedne naše igre koja izlazi uskoro. Suvlasnik kompanije To The Sky i producent igre, Jugo, je bio development director na NFS Heat igri i još par EA naslova. Naš čovek :slight_smile:

Radićemo intervju sa njim po izlasku igre najverovatnije

2 Likes

:heart_eyes:

1 Like

Pitaj jel im treba concept umetnik, ilustrator ili šta god za 2d crtanje i animacije :joy:

1 Like

Battlefield 6 i ARC Raiders ima da mi konzumiraju 95% gaming vremena narednih meseci i potencijalno godina. :relieved_face:

Reach VR i Tormented Souls 2 mozda uguram izmedju za ovaj mesec, nekako.

Pre neki dan otkriven novi fajl u igri SOMA od frictional-a koji vodi na čudan sajt https://www.hotelsamsara.com/
Danas zvanično postavili i trejler

ChatGPT: Samsara je pojam koji dolazi iz indijske filozofije i označava neprekidni ciklus radjanja, smrti i ponovnov radjanja:eyes: ljudi mi dobijamo SOMAA-u 2!!

2 Likes

:joy:

4 Likes

Najstrašnije

1 Like

Mozda bih konacno kogao da odigram prvi deo :smiley:

Obavezno :ok_hand:
O kraju SOMA-e se idalje priča. Definitivno nisam očekivao ono iako te sve vreme spremaju za to.

2 Likes

SOMA je najbolji SF roman koji sam ikad odigrao.

Danima posle mi se implikacije motale po glavi.

4 Likes

Bombona.

Bude li zvanicno ovo potvrdjeno, brace yourselves, “P: Silent Hill 2 remake” na razmeni incoming.

2 Likes
1 Like

Pre ce stići rdr3 :grin:

1 Like

Ovo kruži danas o next gen Xboxu. Ne pratim nešto lika, Playstation fanovi ga gotive, valjda je pouzdan za Playstarion leakove.

Isti lik je prije 3 sedmice imao video o specsima PS6, projekat pod nazivom Orion.

Dosta ovih stvari se i ne razumijem ali osim slike Magnusa, neke stvari samo nagađa. Neka TLDR verzija je da će biti jači od PS6 ali i skuplji i on gs više vidi kao konkurenciju nekim mid range PC-ovima nego PS6.

2 Likes