Evo još jedne naše igre koja izlazi uskoro. Suvlasnik kompanije To The Sky i producent igre, Jugo, je bio development director na NFS Heat igri i još par EA naslova. Naš čovek ![]()
Radićemo intervju sa njim po izlasku igre najverovatnije
![]()
Pitaj jel im treba concept umetnik, ilustrator ili šta god za 2d crtanje i animacije ![]()
Battlefield 6 i ARC Raiders ima da mi konzumiraju 95% gaming vremena narednih meseci i potencijalno godina. ![]()
Reach VR i Tormented Souls 2 mozda uguram izmedju za ovaj mesec, nekako.
Pre neki dan otkriven novi fajl u igri SOMA od frictional-a koji vodi na čudan sajt https://www.hotelsamsara.com/
Danas zvanično postavili i trejler
ChatGPT: Samsara je pojam koji dolazi iz indijske filozofije i označava neprekidni ciklus radjanja, smrti i ponovnov radjanja…
ljudi mi dobijamo SOMAA-u 2!!
![]()

Najstrašnije
Mozda bih konacno kogao da odigram prvi deo ![]()
Obavezno ![]()
O kraju SOMA-e se idalje priča. Definitivno nisam očekivao ono iako te sve vreme spremaju za to.
SOMA je najbolji SF roman koji sam ikad odigrao.
Danima posle mi se implikacije motale po glavi.
Bombona.
Bude li zvanicno ovo potvrdjeno, brace yourselves, “P: Silent Hill 2 remake” na razmeni incoming.
Pre ce stići rdr3 ![]()
Ovo kruži danas o next gen Xboxu. Ne pratim nešto lika, Playstation fanovi ga gotive, valjda je pouzdan za Playstarion leakove.
Isti lik je prije 3 sedmice imao video o specsima PS6, projekat pod nazivom Orion.
Dosta ovih stvari se i ne razumijem ali osim slike Magnusa, neke stvari samo nagađa. Neka TLDR verzija je da će biti jači od PS6 ali i skuplji i on gs više vidi kao konkurenciju nekim mid range PC-ovima nego PS6.