Tito is that you?
Kako dobro izgleda na ps5 mogu misliti kako ce izgledati na PC-U. BTW odlicna igra.
Nije vest, odavno se zna da PSN ne postoji u Srbiji i Bosni.
Ja sam mislio da će vratiti na staro i da će biti dostupne igre sad kad više ne zahtjevaju PSN nego je opciono. Ali izgleda da neće. Jako loš potez, bulvalno ne daju ljudima da im daju novac.
Da li postoji neko da je stavio nas kao lokaciju
Dacha bi stavio
Samo da ima subtitle
Kada sam prvi put koristio Xbox 360, mislim da je bila 2008, radio sam u… jbt zaboravio sam ime radnje, na Novom Beogradu bila između meka i Ušća… Sve u svemu, napravio sam nalog i stavio srbiju sledeći korak, “not supported” lol
Na temu Xboxa i hoće li biti kao PC sledeća konzola i imati Steam itd. Jez je ovdje u članku iznio neke probleme zbog kojih sam ja uzimao je sa rezervom te glasine.
Nikad mi nije imalo smisla da Microsoft potkopava sopstveni store, zarađuju na svaku third party igru 30%. Dozvoljavajući Steam na konzoli, potencijalno bi izgubili to ako bi ljudi kupovali na Steamu. Prvi put kad sam to čuo, odmah sam odbacio te spekulacije, ali šta znam. Windows funkcioniše upravo tako, nije da te tjeraju kao Apple da samo možeš njigov store koristiti. Aplikacije isto za Windows može praviti ko god hoće, skoro su ukinuli i sve naknade za to.
Možda su uvjereni da će oni koji su na Xboxu već i dalje kupovati na Xbox store a da će konzola potencijalno dobiti nove korisnike kojima bi bila zanimljiva mašina koja može i PC igre da fura.
Ali tu je i taj problem što Jez isto pominje, da postoji opasnost da neki devovi preskaču Xbox verziju igre, kao eto imate Steam svakako što bi bilo nezgodno.
Šta znam, i dalje nisam uvjeren, mislim da se dosta ovoga što rade i odakle su krenule glasine odnosi na Xbox App na PC-u kao i na Xbox PC hanheld i slično. Uticaće i na konzole sigurno, vjerujem da će biti bliže PC-u samo ti ne znači nižno da ćemo imati i Steam i sve. A Xbox fanbojs kad čitaš šta pišu svu su nekako uvjereni u to već.
Previše ima dima da ne bi bilo vatre, ili kako se kaže.
Svi znakovi ukazuju na taj pravac. Nema tu mislim nikakve zabune, daj još koji mesec, maksimalno godinu, i biće sve ovo javna tajna.
Prije sam skroz bio dissmisive kad su krenule spekulacije ali ne odbacujem sad skroz jer znam da nešto kuva. Ali sjećam se kako je krenulo. Spencer pomenuo kako bi volio Itch io i Epic Store na Xboxu, tako nešto. Pričao je kako voli svoje handhelde i kako voli imati uvijek pristup svojim igrama i kad je u avionu itd. Odmah su krenule glasine Steam na Xboxu iako nije Steam ni pomenuo. Xbox fanboys jednostavno žele samo da own-uju PS fanboys da mogu igrati Sony first party igre na Xboxu pa su raspirivali odmah te glasine.
Mnogi u Xbox community uzimaju tak Steam na Xboxu kao gotovu stvar. Ja ću radije sačekati tu godinu da vidimo.
Jedino što uzimam za gotovu stvar je to da će konzola biti više PC-like.