Sećam se da neko odavde baš voli WH40K Univerzum, pa evo par vesti
Dawn of War Deffinitive edition i Mechanicus 2 na targetu sto se mene tice
Veliki sam fan Dawn of war serijala i sve sam ih igrao. Dark crusade i Soulstorm su mi nekako najblizi srcu i uz te dve igre sam proveo sate i sate kao klinac
EA otkazao Black Panther igru. Ne čudi me, Marvel se baš razvodnjio…
Marvel je postao haos. Bukvalno su dosli do tog momenta da njihovi filmovi i serije postaju obaveza, domaci zadatak ako hoces da ispratis sve, a na sve to dosta njih je lose.
Od faze 4 vec postaje tesko, o fazi 5 da ne pricam. Tu ne znam da li sam 15% stvari pogledao.
Marvel je uvek bio bezveze sada su najzad skroz smorili.. pre neko vece sam gledao neki retardirani njihov film Lovac bla bla…
jbt ono gledas i osecas transfer blama… od toga da africke zivotinje lutaju u krdima kroz daleki istok Rusije pa dalje… ono je za IMBECILE.
Ja sam ih gledao jer mogu da iskljucim mozak na 2-2.5 sata, godisnje je bilo 3-4 filma. Sklopi se prica i teraj dalje. Ovo sad da moram da pogledam 10 filmova od kojih su 7 bas bas trash, i na sve to 5 serija od kojih me jedna zanima da bih mogao da skapiram ko, sta, gde i kako. Postalo je obaveza.
Meni je Agatha npr top legla, ali posto me Wandavision nije zanimala morao sam da posetim Youtube da vidim sta se desavalo.
Voleo sam i ja te bum bum tras filmove bas zato sto je mozak na livadi.
Ali ovo sada je toliko retardirano da prosto boli.
Gomila produkcija je krenula u vrhuncu Marvel popularnosti, a u međuvremenu su ovi srozali kvalitet, povećali kvantitet i hajp se srozao na nekoliko zaludnih fanova koji kao prate. Elem, sada kada većina tih projekata dolazi u ozbiljnu fazu, povratak kinte i zarada su više nego upitne, posebno ako igra stremi nekom AAA kvalitetu.
Evo usrao sam se
Kao i uvek kad napises nesto
Al zato kad ti Nintendo 4x naplati jedno te istu igru od 1991. onda moooozeeeee.