Gears of War: Ultimate Edition Beta

General RAAM je bas badass, uzivao sam u onom RAAM’s Shadow DLC-u za trojku gde mozes da igras kao on. :slight_smile: Si pikao to mozda?

Naravno da jesam, Gersi su meni broj jedan igra, od kada je dostupna beta samo to igram…

Ako ne gresim, @koza nostra ima ach Seriously 2.0. Vidi sta je u pitanju :slight_smile:

Koliko ja znam, to je jedini lik ovde koji ima taj ach…

I 2.0 i 3.0 koliko se sećam :smiley:

Џизуз Крајст… xD

Jos malo i eto i mene na Live, pa cemo da vidimo cija majka crnu vunu prede :smiley:
Doduse, ja cu da forsiram Halo

Odigrao sam pre koji dan 3-4 partije na brzaka i smorio se ko bulja, nije MP za mene pa to ti je… Ništa, čeka se da izađe igra tj SP, e to je već druga priča!

Imam samo 3.0, malo mi fali za 2.0 ali trenutno nemam 360 a i vremena da se posvetim tome. A imao sam i u kecu 10 000 kils ali na prvom profilu koji više ne koristim… Nadam se da će imati Ultimate Edition ponovo to dostignuće… :slight_smile:

Meni Gears MP nikako ne lezi. Toliko se izivljavaju na meni da nisam uspeo ni da se nateram da posteno pohvatam sta i kako. Ne kazem nikako da je los, ali bas kao sto ti kazes…jednostavno nije za mene.

Git gud scrubs :smiley: Ako imaš volju da uvežbaš i naučiš, onda kreće prava zabava u Gears Of War MP. Kada uvežbaš da koristiš Gnasher postaješ prava mašina za eliminisanje protivnika. Nije lako ući u štos, ali ako se uđe… :smiley: Kao i u svakoj MP igri.

Ovo sto si naveo je glavni razlog zasto ne igram MP igre. :slight_smile: Ja ne zelim da “ulazim u stos” jer uci u stos zahteva da se nezanemarljivu kolicinu vremena protivnici ispišavaju po tebi, a mene to baca u bedak, i osećam se loše. Igre igram da se zabavim i POBEDIM, a ne da mene pobedjuju. :smiley: Ali kapiram i ljude kojima to nije problem, već se uvežbaju, pa onda cepaju. Nadam se da razumes o cemu pricam. :slight_smile:

3.0 je mnogo teži da se dobije, 2.0 je obično farmovanje killova u kampanji :slight_smile:
Meni je falilo još par onyx bedževa za 3.0, ali jednostavno nisam imao više živaca.

E jbg Lynx, niko se nije naučen rodio :D… Da bi pobeđivao moraš mnogo da gubiš. Primer u Halo 4 sam na početku bio jedno 3-4k ubistva u minusu a tek sam onda naučio i skontao neke fore pa počeo dobro da igram.

Fora je što je Judgment npr izbalansiran, a kec je baš Gnasher oriented igra, ono sva druga oružja su mačiji kašalj u odnosu na Gnasher… To je meni šta se ne sviđa, isto tako nišan mu je gore desno, pa i na to moraš da se navikneš. Naravno pod aim je tamo gde aimuješ ali većina okršaja se dešava na slepo. Što je najveća fora i neki veterani se žale kako nije kao u dvojci i trojci, ali kec se drastično razlikuje i od dvojke i od trojke i Judgmenta, isto kao što se Judgment razlikuje od trojke.

Npr ljudi su se u Judgmentu žalili što Gnasher nema isti spread kao pre toga, a meni je npr bilo to mnogo dobro jer su praktično izbalansirali oružja, a ljudi su hteli neizbalansirana ****** :D.

Sve u svemu, sve se da naučiti, naravno sem ako igraš protiv nekog koji spava u Gearsima i ono zna svaku *****u foru, wall bouncing itd itd.

Bas sam gledao sada na YT nekog lika koji prica o wall bouncingu dok cepa sa Gnasherom, zabolela me glava koliko se sve brzo odvija na ekranu, ahahahaha. :smiley:

Kao prvo to je timska igra, kao pojedinac ne možeš puno da uradiš, dosta vežbe je potrebno a moj savet je da pogledate razne savete i trikove vezane za samo kretanje u pucanje kojih ima po netu, sigurno da ima nekih sitnica koje niste znali…

Za onakav wall bouncing je potreban gamepad sa microswitches :). Jeste timska ako igraš protiv tima, a to se u beti desi jednom u 20 slučajeva jer 90% igrača ne zna da igra.

sve se da nauciti osim h2a :slight_smile:

Još nisi naučio da igraš? :stuck_out_tongue:

nisam se ni trudio :smiley:
A u halo 2 igram 10x bolje, ne znam kako ali eto :smiley: