General RAAM je bas badass, uzivao sam u onom RAAM’s Shadow DLC-u za trojku gde mozes da igras kao on. Si pikao to mozda?
Naravno da jesam, Gersi su meni broj jedan igra, od kada je dostupna beta samo to igram…
Ako ne gresim, @koza nostra ima ach Seriously 2.0. Vidi sta je u pitanju
Koliko ja znam, to je jedini lik ovde koji ima taj ach…
I 2.0 i 3.0 koliko se sećam
Џизуз Крајст… xD
Jos malo i eto i mene na Live, pa cemo da vidimo cija majka crnu vunu prede
Doduse, ja cu da forsiram Halo
Odigrao sam pre koji dan 3-4 partije na brzaka i smorio se ko bulja, nije MP za mene pa to ti je… Ništa, čeka se da izađe igra tj SP, e to je već druga priča!
Imam samo 3.0, malo mi fali za 2.0 ali trenutno nemam 360 a i vremena da se posvetim tome. A imao sam i u kecu 10 000 kils ali na prvom profilu koji više ne koristim… Nadam se da će imati Ultimate Edition ponovo to dostignuće…
Meni Gears MP nikako ne lezi. Toliko se izivljavaju na meni da nisam uspeo ni da se nateram da posteno pohvatam sta i kako. Ne kazem nikako da je los, ali bas kao sto ti kazes…jednostavno nije za mene.
Git gud scrubs Ako imaš volju da uvežbaš i naučiš, onda kreće prava zabava u Gears Of War MP. Kada uvežbaš da koristiš Gnasher postaješ prava mašina za eliminisanje protivnika. Nije lako ući u štos, ali ako se uđe…
Kao i u svakoj MP igri.
Ovo sto si naveo je glavni razlog zasto ne igram MP igre. Ja ne zelim da “ulazim u stos” jer uci u stos zahteva da se nezanemarljivu kolicinu vremena protivnici ispišavaju po tebi, a mene to baca u bedak, i osećam se loše. Igre igram da se zabavim i POBEDIM, a ne da mene pobedjuju.
Ali kapiram i ljude kojima to nije problem, već se uvežbaju, pa onda cepaju. Nadam se da razumes o cemu pricam.
3.0 je mnogo teži da se dobije, 2.0 je obično farmovanje killova u kampanji
Meni je falilo još par onyx bedževa za 3.0, ali jednostavno nisam imao više živaca.
E jbg Lynx, niko se nije naučen rodio :D… Da bi pobeđivao moraš mnogo da gubiš. Primer u Halo 4 sam na početku bio jedno 3-4k ubistva u minusu a tek sam onda naučio i skontao neke fore pa počeo dobro da igram.
Fora je što je Judgment npr izbalansiran, a kec je baš Gnasher oriented igra, ono sva druga oružja su mačiji kašalj u odnosu na Gnasher… To je meni šta se ne sviđa, isto tako nišan mu je gore desno, pa i na to moraš da se navikneš. Naravno pod aim je tamo gde aimuješ ali većina okršaja se dešava na slepo. Što je najveća fora i neki veterani se žale kako nije kao u dvojci i trojci, ali kec se drastično razlikuje i od dvojke i od trojke i Judgmenta, isto kao što se Judgment razlikuje od trojke.
Npr ljudi su se u Judgmentu žalili što Gnasher nema isti spread kao pre toga, a meni je npr bilo to mnogo dobro jer su praktično izbalansirali oružja, a ljudi su hteli neizbalansirana ****** :D.
Sve u svemu, sve se da naučiti, naravno sem ako igraš protiv nekog koji spava u Gearsima i ono zna svaku *****u foru, wall bouncing itd itd.
Bas sam gledao sada na YT nekog lika koji prica o wall bouncingu dok cepa sa Gnasherom, zabolela me glava koliko se sve brzo odvija na ekranu, ahahahaha.
Kao prvo to je timska igra, kao pojedinac ne možeš puno da uradiš, dosta vežbe je potrebno a moj savet je da pogledate razne savete i trikove vezane za samo kretanje u pucanje kojih ima po netu, sigurno da ima nekih sitnica koje niste znali…
Za onakav wall bouncing je potreban gamepad sa microswitches :). Jeste timska ako igraš protiv tima, a to se u beti desi jednom u 20 slučajeva jer 90% igrača ne zna da igra.
sve se da nauciti osim h2a
Još nisi naučio da igraš?
nisam se ni trudio
A u halo 2 igram 10x bolje, ne znam kako ali eto