Gears of War: Ultimate Edition Beta

Da napišem za sve koji hoće da igraju betu, pošto će verovatno da bude zakopano u xbox one temi :slight_smile:
Idite na https://gearsofwar.com/ i tamo se registrujte za betu.

Register to access the “Gears of War: Ultimate Edition” Beta by following the steps below. For more detailed information on each step, please continue reading below.
[LIST=1]

• Login to www.GearsofWar.com with the Gamertag (Microsoft Account) you wish to register for the Beta with. The Beta requires an Xbox Live Gold account.

• Register for the Beta by clicking on the “Register for the Beta” link on www.GearsofWar.com. You will receive a notification on the website confirming your registration. (No e-mail confirmation will be sent.)

• Check your Xbox Messages for your DOWNLOAD code. It may take up to 24 hours to receive your code. Make sure you are checking the messages for the same Gamertag that you registered with.

• Once your download code arrives, redeem the code to download the “Gears of War: Ultimate Edition” Beta build.

• Check your Xbox Messages again for your ACTIVATION code. It may take up to 24 hours from when you download the game to receive the second message with your activation code.

• Redeem your activation code to unlock the Beta and begin playing!
    [/LIST]

El ima ljudi da DOMINIRAMO malo? :smiley:

Kakav osecaj kada sam posle duge pauze dohvatio Gnasher i podelio nekoliko hedova iz hipa, za neverovati. A grafika je bar deset puta bolja :slight_smile:

Hahahahaahha Welcome back :smiley:

cheers mate

:beer:

Yo stara ekipa na broju :slight_smile: w00ble is back :slight_smile:

Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk

Nemoj da lupas :smiley: :stuck_out_tongue: Gde su GospodinCovek. Deca, Vljak? Oni nesretnici su jos na 360… A bez njih, horde i MP nisu isti… Ipak, kada Valjak u sred partije se razdere “Alooooooooo magareeeeeee gde si krenuo” nije to mala stvar… :smiley:

Polako Milane polako, tiha voda breg roni :slight_smile:

Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk

Hahahahahah… Polako se okupljamo, ali daleko smo od full sastava :smiley: :wink:

Gears of War Ultimate Edition – Gears Ink

Ja se iskreno nadam da ce gore-pomenuta ekipa plus Dimon do sledeceg leta nabaviti XO, inace smo u kanalu.

Jel mi se ucinilo ili su hammerburst izmenili, vazon nije vise polu-automatski nego bas ima burst mode ?

Naleteo sam na jedan ali bilo je malo metaka…

xD

Gde si našao hammerburst? Samo lancera ima koliko sam ja video.

Na gridlock-u, cini mi se…

Pa spawn-uju se oruzija na svim mapama, ja zabo boomshot, torque bow i boltok.

King of the hill je bio, to znam sigurno :wink:

Hm, pogledaću. Ali gridlock mislim da nije, tamo su samo snajper, boomshot i fragovi.

Postoji na toj mapi i što se tiče oružja ništa nije menjano, tako je izgledao u kecu…

U trojci nije !

Ovo je kec, nisu gersi sami trojka…

Pa kada sam pitao da li su nesto menjali na oruziju mislio sam na poslednji deo , zaboga…
Nebitno, provericu kasnije sam.

Oružje u trojci je bukvalno nema veze sa onim iz prva dva dela, ako te to zanima…

Jel ima retro lancer ovde da nabadam? Po tome sam bio poznat u Judgmentu a i David zna kolko mu se to penjalo na ***** lol :smiley:

D-omi-nac-ij-a

Meni malo treba, bolje ovako da vas pustim u jednoj igri da budete bolji xD