Gears of War: Ultimate Edition Beta

Evo razlike između originala i remastera :slight_smile:

Koliko izgleda sada bolje, ali ne zbog boljih tekstura, nego zato sto su uklonili onaj smarački blur. Na ovom poređenju se sada najbolje vidi koliko je X360 verzija bila graficki napredna za svoje vreme.

Blur je tih godina bio IN :smiley: skoro svaka igra ga je imala, što kozmetički što da prekrije mane. Zbog toga su sve igre iz tog doba “izgledale” bolje nego što stvarno imaju IQ, efekte i detalje…

Znam, grozan trend tih par godina. xD

Tesko je poverovati da je proslo skoro 9 godina od originalnog izdanja. Secam se kada smo ga prvi put videli u Noodle-ovom iznajmljenom stanu, zajedno sa tada jos uvek Xbox 360 ekskluzivom Lost Planet. DVD piraterijja se vec rasirila na novoj konzoli. Otvorilo mi je oci, jer je izgledalo bolje od bilo cega na PC-ju u tom trenutku. Jedini moj dodir sa console gamingom pre toga je bio Soul Calibur na PS2. Ali kasnije te godine sam se po najvecoj zimi uputio u daleki Apatin, da bih kupio svoju prvu konzolu u zivotu. Never looked back. Gearsi su prva igra koju sam odigrao na X360. Tek nekih godinu-dve kasnije pocelo je zezanje na Live-u i jedna nova era console online gaminga. Do tog trenutka konzole su se povezivale iskljucivo sa hotseat zabavom. So much history… /wipes tears

Bloom na stranu, original mi izgleda dosta mracnije i nisam siguran da li mi se zapravo vise svidja ta estetika. Ne znam kako izgleda uzivo nova verzija, verovatno dosta bolje, tj kako Gearsi danas izgledaju in my mind. :smiley:

Retro Lancera nema, bar ga ja nisam video, a sto se tice hammerbursta definitivno su ga promenili U ODNOSU na treci deo, drugaciji fire mode ima.

Lepo izgleda izmenili su neke stvari

Taj classic hammerburst je pre-order bonus za judgement…

Sjecam se prvog dana izlaska Lost Planet-a i GoW-a. Genijalno… Crackdown je izasao negdje u februaru 2007-me, toga se dobro sjecam. Mass Effect se ocekivao ko ozeblo suncs, silni clanci, sav taj hype. PGR3 od utrka, kasnije i 4-orka izade. Fallout 3 2008-me, GoW 2 tad-nekad ili kasnije ne mogu se sjetit. Od prve verzije igre sa mali milion glitch-eva, bez rijesenja… Huhuu… Najbolje Gaming godine u mom zivotu… Ovo sve sada nesto u letu, covjek vise ni ne moze uzivat. Previse forsiraju stvari, radi novca. Gaming je sve sem toga. Umjetnost, bez daljnjeg…

Za lijepe uspomene, i za buduce [emoji481]

“The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural.”

Ko sada igra betu dobije Cole Train multiplayer skin :slight_smile: ne znam tačno do koliko sati može da se otključa, ali ionako piše kad se udje u igru.

U naredna tri sata traje, posle toga kraj, i dobija se u finalnoj igri, znaci neće biti dostupno u beti…

Umalo da zaboravim :slight_smile:

Sad kad se prisetim, mogu besramno da kazem da mi je pocetak Gearsa 2 valjda najbolji pocetak igre koji sam video za ovih mojih 25+ gaming godina. Onaj pocetak napucavanja, pa onda onaj govor i pokret u rat i i onaj gears of war 2 fade in u gornjem desnom uglu, auh i sad me prodju zmarci.

Haha,koliko bolje zvuci 25+ gaming godina,nego 30+ godina…

Kad tako kazes sada, ja uopste ne mogu da se setim o cemu pricas, uopste mi se nije urezalo. Meni se urezao pocetak Gearsa 3, kada Marcus sanja.

Ovo se ne zaboravlja. Odigraj jos jednom :smiley:

Fora je sto kad imas sve tri igre na stolu, konzumiras ih redom jednu za drugom i ne dajes toliki znacaj, iako mislis da dajes. Da si cekao dve godine za dvojku posle keca, zapamtio bi svaki detalj :smiley:

Skroz si u pravu. :wink:

Izasla dvojka. Pojavili se linkovi na rapidshare-u, 65 komada, brzo skidaj. Internet brzine 1mbit, skida sporo do zla boga, disk 450 dinara, sve spremno, obrisu linkove na 45 delu.
Sunce ti poljubim nadaj se da je neko postavio isti rip da mogu da kompletiram, nadjem jedva, brze bolje skidaj dok to ne obrisu, skinulo. uraaa. skontas 45 deo na pola skinut, nece da otpakuje, a otpakivalo 15 minuta. ijao trazi ponovo te linkove, evo ih,skidaj part45.rar ponovo. skinulo, otpakivanje pola sata, imgburn, proveri layer break, ugasi, upali pa jos jednom da budes siguran posto imas samo jedan disk. klik burn, pravac napolje da ne gledas, jedna cigara druga cigara, gledam povremeno, sad ce da prebaci na drugi layer, pao buffer na 3%, jao sad ce da pukne disk, imam taj feeling.

Uff ipak nije pukao. Dodje do 100% finalizing, ajdeee viseee. Narezao. ubacim u xbox - open tray. a daaaaj bre. ubacim drugi put treci put, ucitalo igru. 3.7gb slobodno na hardu, brisi sta god nebitno je. install. opet 15 minuta cekaj, instaliralo. click Play.

Xbox 360 gaming 2008. godine u Srbiji ladies and gentlemen :smiley:

Meni jedna od naj scena je iz keca sa samog početka, kada general Raam ubija Kima…