Gaming karantin

Primate korona dinare?:joy:

Jel ima zainteresovanih da organizujemo igranje i druzenje svako vece? Da malo prekratimo ovu situaciju?
Moj predlog je da igramo Forza Horizon 4 ili Gears 5, jer to mozemo manje vise svi odavde da igramo preko GamePass. I na PC i na XBOX.
Jel ima zainteresovanih? Za obe igre je potrebno oko 8-12-16 ljudi mislim da se to vrlo lako moze skupiti.
Ako ima zainteresovanih, mogu da otvorim novu temu da se dogovaramo, svako vece od recimo 20h da se skupljamo.
Vec znam da bi 3-4 ljudi htelo. A i bilo bi dobro malo forum da zivne.

3 Likes

Može, ja sam za.

Sto da ne.

otvorena nova tema.

1 Like

Pc gameri moze li neko na Discordu otvoriti server za xbox republiku pa na primer Destiny 2 , Division 2 , Apex legends itd…ko igra mislim da ce biti lakse

1 Like

ok ovo je savrsena prilika da pitam glupo pitanje – sta je zapravo discord server?

stalno cujem da ga ljudi pominju, uglavnom u vezi s igrama, al ne mogu da kazem da razumem cemu sluzi i sta ga razlikuje od sijaset drugih drustvenih alatki poput skajpa, twitcha, sleka, itd itd…

znam da mogu sam da izguglam, al mnogo me mrzi. :smiley:

1 Like

Discord je najbolja aplikacija za komunikaciju tokom gaminga. Jedan covek (admin) napravi server - grupu u kojoj putem linka dodaje druge ljude. Na tom serveru moze praviti kao neke grupice u kojoj igraci mogu da pricaju. Nije potrebno da te pozovu, vec jednostavno sam udjes u poziv kada to zelis. Te grupice moze da nazove po nekoj igri pa da ljudi koji su na serveru znaju kojoj da pristupe da bi pricali sa ljudima koji igraju isto sto i oni. Te grupe se mogu i zakljucati i dozvoliti pristup samo odredjenim ljudima, na primer, ako imamo trojicu koji igraju ranked partiju u Apexu i ne zele da ih drugi uznemiravaju. Mozes takodje praviti i razne botove, npr. bot koji pusta muzika i tako da malo chilujete dok koljete druge :grin:. Valjda sam ukratko objasnio i prikazao ti neku sliku kako to izgleda. :slightly_smiling_face:

1 Like

Meni je dovoljan Netflix, Amazon, i Eon (uz povremene torente). Stvarno mi nije potreban jos jedan striming servis, i ovo je tesko ludilo. I sad kada je Mandalorian gotov, ne znam ko bi u Evropi bio zainteresovan.

Inace, u ovo vreme opsteg ocajanja i straha od recesije, nikada bolje vreme za gaming. A kome je realno sada do toga, cak i u totalnoj izolaciji… :confused:

Doom Eternal - 90
Ori 2 - 90
Alyx - 92
Persona 5 Royal - 95
Animal Crossing - 91
Nioh 2 - 86
Dreams - 88

Ja uglavnom igram Nioh 2, cekam i NSP za Personu.

3 Likes

Hm, da, za decu bi moglo mozda da zatreba.

I ja cu se zadrzati na Netflix, HBO + torenti
Bice dosta…

A ja cu se zadrzati samo na ovome :joy:
Sala na stranu, na pc stvarno ima bezbroj nacina za gledanje da pretplate i nisu potrebne, medjutim na telefon mi stvarno ide na k"rac sto ne mogu da nadjem nacin da gledam, tjst nadjem ja ali zabada na svakih 5 min.

Konacno zavrsio i Castlevania lords of shadows prvi deo. Ova igra je remek delo. Toliko je bolja od dvojke po svom aspektima. Grafika,gameplay,neprijatelji,likovi. Okruzenja su dosta lepsa nego u dvojci, sume, planine, pecine itd. Deo sa necromancerom mi omiljeni. Dosta akcije i nema steltha uopste. Dosta parkura, mozgalica i tabanja. Jedino sto mi je smetalo u pocetku jeste kamera sto je lockovana ali sam se i na nju navikao kasnije. Odlicna igra i po meni najbolja te godine zasigurno.

2 Likes

Pozdrav ljudi. Ako moze mala pomoc. Kupio sam Xbox 360 FAT RGH sa Jasper plocom. Nemam mogucnost aktivacije Xbox Live posto je konzola cipovana, pa me zanima da li neko zna kako mogu na Fifi19 srediti transvere i ocene igraca. Da li je moguce instakirati neki patch i gde to mogu naci?

Evo imas ovde.

http://www.soccergaming.com/index.php?threads/fifa-console-editing-ps3-x360.6467043/

11 Likes

Neko Apex da suri veceras oko 21:00. Ne bitan voice samo malo u party da se zezamo. I nisam nista specijalan igrac :joy:.
edit: Platforma je Xbox

@morpheus ok, al stvar je u tome sto sezonski grip ne zarazi tolike stotine hiljada ljudi odjednom.

Razlog sto smo svi u karantinu je da zdrastvene ustanove ne budu naglo pretrpane iznad kapaciteta, do tacke gde doktori moraju da biraju kome da spasu zivot a ko da umre.

Ne zaboravi takodje da ti isti doktori i ostalo osoblje takodje imaju visestruko vecu sansu da budu i sami zarazeni. Sto dovodi do kaskade gde imas sve vise ozbiljnih bolesnika a sve manje ljudi koji mogu da im pomognu.

Zato sad u americi umire oko 2k ljudi dnevno, a njujork pravi masovne grobnice. Ekonomski udar je zastrasujuci, al ne verujem da iko zeli da mu majka umre jer nije vise bilo dostupnih ventilatora.

Da se razumemo, dobro je cuti da je stopa smrtnosti tako mala. To mi daje nadu da cemo ovo pregrmeti bez da nam neko blizak umre. Pre ili kasnije cemo svi ionako biti zarazeni, ideja je samo da se ceo proces oduzi do tacke gde cemo A) docekati vakcinu, B) priliv bolesnih u bolnice ne dostigne tacku zasicenja.

Stoga ostajte kuci! Tesko je na milion nacina, al ljudi se snadju. Kad neko umre, tu nema snalazenja. A ove genijalce poput pepea pustite drugima da pametuju.

5 Likes

Ne znam koliko ste upoznati ali za nadgledanje jednog ozbiljnog bolesnika potrebno je 4 zdravstvenih radnika da se o njemu stara e na 100 treba 400 itd…nije za salu ovo…moramo im pomoci a jedino ako ostanemo u kući

1 Like