XBR karantin party (svako veče 20:00)

Ajmo ovde da se dogovaramo, ko hoće večeras u 8 recimo, da igramo Gears 5 ili Forzu. Ili šta god da ima custom games i crossplay. Ove 2 igre su moji predlozi jer su u GamePass. Može lagano da nas se skupi 10ak za početak…
Sledeće igre su u opticaju:

1. Gears 5
  2. Forza Horizon 4
  3. Rocket League

To su igre koje imaju CrossPlay, ako budemo samo mi sa Xbox, možemo i ove:

1. Halo 5/MCC
  2. Battlefield V

I dajte još neke predloge…

Dakle, Xbox Live i Win10 svake večeri 20:00(od 19:30 već da se skupljamo polako). Navali narode :blush:

@ninja ajde ti povuci veze angažuj ljude :smiley:

6 Likes

A dajte i listu da napravimo sta se igra da moze da se skida.
Ja nemam FH4, stavicu nocas.
Ako ima zainteresovanih ja dodajem bf5

Ja igram u tom periodu pa zovite kad se skupite

dopunjen prvi post

1 Like

Posto je cod wz crossplay mozes i nju dodat. Takodje i za nas koji koristimo stim a igraju csgo i slicno mogli bi nesto sredit. Sve u svemu kul ideja

@jahalang0112 skini i V, kapiram da neće ljudi da igraju 4…
@emel CoD WZ moze samo 3 u timu zato ga nisam pisao

1 Like

Ja sam online već, party je napravljen pa dolazite polako slobodno. Ko me nema na Live, isti mi je GT kao ba forumu.

Ajmo Gears 5 ili MCC custom game narode :grin:

Ajde Gears, ima nas 3 već… ajmo ljudi jos 5 ili za horde 2

ajde jos dvojica za custom

3 Likes

Ništa sport😃
Ipak, pohvale za ideju…

Sinoć nas se skupilo u jednom momentu 8-9 u party. Svi smo bili sa xbox. Igrali smo Gearse Custom games i posle Horde. Takođe hteli smo Forzu Horizon međutim, da bi se igrao online moraš da si negde oko 10-15lvl a @umnjak nije bio dovoljan lvl. Tako da smo ostali na GoW5.
Večeras nastavljamo, dogovorili smo se da to bude Halo MCC ili Forza Horizon 4. Problem sa GoW koji smo imali je što je ogromna razlika između nas koji igramo stalno i onih koji ne igraju nikad.

Da sumiram, juče bilo super, večeras 20:00 ponovo, skupljamo se od 19:30, igra se Forza Horizon 4 ili Halo MCC ili Gears 5(ako se ljudi koji tek počinju ne smaraju da igraju sa onima koji su iskusni u ovoj igri). Slobodno se priključite svi.

p.s. skinite Halo MCC obavezno, stići će da se skine do večeras, a ima i da se odabere unutar igre šta tačno da se instalira, koji delovi igre.

8 Likes

Čekaj po svemu onome sinoć vidjenom ti i dalje pričaš priču da znaš da igraš Gearse ? @Milan89SD reaguj!

Narode ostanite kod kuće i pridružite nam se na live-u da se zezamo !! :wink:

6 Likes

Skinuo sam gearse… Za sam, ali veze nemam sa igrom…

Nema ni stefi, al’ je ipak igra. :smiley:
Za nekih pola sata krećo da se skupljamo, pa dodjite ljudi da se zezamo!

Za 20ak minuta se skupljamo!

1 Like

Tu nas je 3 za sad, dolazi još neko?

1 Like

Da nastavim da se dopisujem sam aa sobom. Večeras 20:00 opet, pa izvolte :blush:

2 Likes

da nece neko slucajno da se zajebe veceras? a da nije @jahalang0112 ili @Dexter995 :joy:

2 Likes

Da li @jahalang0112 tapše na terasi? :thinking:

3 Likes