Gaming karantin

1 Like

4 Likes

11 Likes

Gameri su danas najveci neprijatelj Corone jer ne vise po kaficima i rado ostaju kuci. Stari roditelji koji zive sa decom i unucima gamerima su spaseni. Ovi koji su im visili na grbaci ceo zivot, sto veci neradnici to bolje, dok ne prodje coronin peak…

5 Likes

Haha ova gospodja izdominirala :smiley:

Pozdrav drugari,
Nov sam korisnik XBOX-a, pa imam jedan problem.
Naime, kupio sam XBOX ONE X i dobio Game pass 1 mesec.
Preko tog Game pass-a sam instalirao PES 2020 Standard edition, kao i prateci Activation key (sve se automatski samo instaliralo).
Medjutim, iako ima preko 40GB i trebalo bi da je kompletna verzija, izgleda kao demo (Lite), ima samo nekoliko ekipa sa kojima moze da se igra prijateljska utakmica, nema master lige, i ko zna cega jos…
Moze li neko molim Vas da mi pomogne, bio bih veoma zahvalan u doba ovog teskog karantina?

Jel se download zavrsio 100%?

Neke igre prvo skinu jedan manji deo, koji je momentalno playable, a za to vreme skidaju ostale delove. Taj manji deo obicno izgleda kao demo.

Uspeo sam druze. Sve mi je proradilo.
Hvala ti puno.

Komsija i kolega iz firme resio da uzme PS4 slim, zbog sve izvesnijeg karntina i pauze od posla. Nego nema kes pa ce morati slim bundle sa tri igre da kupi po ceni od 55000din, najezio sam se koliko je skupo. Jedina sreca sto cu konacno uzeti pretplatu da placamo po pola.

Uzima na 24 rate. Koliko vidim po prodavnicama taj bundle nema jeftinije, igre su GoW, Horizon i TLoU. Jezivo nema sta, ja sam Pro platio 39000.

Ima Xbox One za 30000 ali nece ni da cuje, nije gamer uopste ne zna sta je Xbox, nije mi se dala da mu objasnjavam :slight_smile:

Koliko znam i ovi daju na rate.

2 Likes

Eh, barem su sve tri igre fantasticne.

Inace mi juce odrzali veliko online okupljanje studija kroz Zoom – moram da kazem, bilo je lepo videti tristotinak lica koje inace vidjas samo na poslu u kucnom okruzenju, neki od njih i sa decom. Radi se na tome da ceo studio predje na work-from-home, IT junacki osposobljava sisteme da to mogu da podnesu.

Moram da ih pohvalim, munjevito je sve sprovedeno, nisu razvlacili s odlukom koju ekonomski sigurno nije bilo lako doneti.

Inace evo nedelju dana nismo nos promolili van kuce. Ne toliko sto ne smemo, nego sto smo lenji sve troje. Jos se nismo poubijali, fala bogu za internet i struju.

2 Likes

Ta ista cena je i u win win ali ako hoces na kredit od 24 rate ispadne 55000. Games je los sto se tice rata, a na kredit svuda izadje isto. Najbolja varijanta je kp ali dzabe kad nema kes.

Uh ja sad vidim da je to Pro. Nista pogledacu jos negde pa cemo odluciti.

Ja već dve nedelje “radim” od kuće. Ovde je doneta uredba od strane vlade da niko ne može biti otpušten zbog smanjenog obima posla izazvanog virusom i propisano je koje delatnosti mogu biti otvorene tokom lockdowna.

Nažalost, zemlje koje nemaju jaku finansijsku pozadinu i disciplinu, sa divljačkim kapitalizmom će se brutalno odnositi sa zaposlenima, tipa nema posla = nema radnog mesta.

2 Likes

Haha, ja isto, samo bez navodnika :smiley: :joy:

Uh sto je to dobro. Bas razmisljam ovih dana koliko imam srece sto mi je priroda posla takva da sam, barem na neko vreme, relativno zasticen. Ako krenu da stiscu pojas, e onda ce biti prpa.

Da, sigurno si i sam video, na twitteru vec uveliko pricaju ljudi kako gube posao u americi, verovatno i sire. Jednostavno strasno, ne mogu da zamislim kako im je. Gomila njih nema nikakvu ustedjevinu da izgura ni mesec dana, a kamoli vise od toga. Ekonomski udari ce biti zastrasujuci.

Znam da Games daje intezinim karticama na rate bez kamate. Tako da ima racunice ko ima.

Nema karticu, ja je imam ali ne uzimam ni sebi nista dok korona ne prodje, a kamola nekom drugom. Sad sam u stek rezimu :slight_smile:

Ceka proveru od kreditnog biroa ili sta vec pa u ponedeljak kupuje, predlozio sam mu i Pro pa neka odluci. Samo da se ja docepam online pretplate trebace mi za karantin :slight_smile:

Pa zar ovde na Shop-u ne postoji odlozeno placanje? Tipa cekovi i tako nesto, znam da je ranije(mozda pre godinu-dve) moglo?!

Moju kancelariju u Novom Sadu su zatvorili do daljnjeg, svi radimo od kuce. Jebiga, priroda posla je takva da mozemo tako. Jedini problem su sada klijenti, jer neki odustaju od projekata, neki pauziraju i tako u krug, tako da ne znam ni kako ce se kod nas ovo sve zavrsiti. Nadamo se svi najboljem.

Shop strogo keš. Nikada nismo davali na odloženo.