Ja ako se ne natovim ko stoka za ovaj “karantinski period”, ja ne znam… Ko šta radi ja samo menjam mesta u kući, sa stolice na krevet, sa kreveta na stolicu, sa jedne konzole na komp i obrnuto. 
Pritom žderem grickalice kao lud jer kakav je to gaming ako nema nešto pod zub da se baci. 
Ja sam juce tokom podneva tako zabo uz Netflix i nisam se pomjerio sigurno par sati, nije ovo zdravo definitivno. 
Nije idealno ali je…s ga, dobro je i ovako
Nekako se mora izdrzati “dezurstvo” na poslu za vreme ovog stanja.
Zivjela Jaffa Brownie, najbolji slatkis poslije obroka, a prije cigare. Ses.
Aj ako ima neko da mi pozajmi ili proda Metro Exodus, na sve opcije pristajem?
Ide uz ovu atmosferu
Imam metro nosioca, mogu ti uzajmiti nisam ga ni poceo stoji badava, a možda i gleda onaj odzgo pa me poštedi ove pošasti 
Brate dacu zauzvrat sve sto treba, aj pisi u inbox 
Da,vec mi nedostaje teretana,a kao sto kazes cijeli dan prelazim iz sobe u sobu,i naravno jedem svakih 15 min.Sto je najgore ne mogu da odem do grada da kupim cigara, pa me vec hvata panika 
Sobni bicikl, pola sata-sat svaki dan. Dvije šteke cigareta, dvije tegle instant kafe. Malo pubga, malo pesa, malo serija i filmova, par stotina stranica neke knjige i prođe dan. Malo raduckaš po kući, malo čistiš, malo kuhaš, dajte ljudi nije toliko strašno, 14 dana prođe za čas.
Ali kad ljudi placu da u 21 veku ne mogu 15 dana u kuci?Strasno. To je vec bezobrazluk.
Sto bi rekao Miha “Preziveo sam ratove, leukemiju a vi ne mozete da gledate tv 14 dana?”
Ne vidim da iko plače, ovo je više bila sprdnja. Uostalom ko kaže da će sve ovo da traje 14 dana, načekaćemo se malo više od toga. Evo i policijski čas uvode.
Ne mislim na forum.
Vidi, zeznuto je zena, dvoje male dece i ja kuci po ceo dan. A svi smo inace kao na struju i 200km/h aktivni.
Nije lako. Ne kaze niko da je neizdrzivo svasta. Ljudi budu u zatvoru 40god pa prodje. Nego eto, kazemo samo.
Kojih bre 14 dana
ovo minimum mesec dva…pritom nas uvode u totalni lockdown. Videces
Pa nije ni mesec dva - moze da potraje godinama. Lockdown je vec stigao veceras. Pisu da se ukida i prevoz za koji dan… Vojska cuva bolnice, ogranicice pisanje na drustvenim mrezama… Neko rece da je juce marica skupljala penzionere…
Ja imao zakazanog zubara za sutra, zabranili im iz stomatoloske komore da primaju pacijente zbog korone, nije bas najhitnije ali je prilicno lose… @umnjak kako stoje stvari kod vas?
Ja ocu da crknem sto moram na posao, naplacao sam se taksija svaki dan, radim svaki dan 10h za dvoje-troje, jer se obim posla jos povecao ne samo da nije stalo, ko kuka sto ostaje kuci ne znam sta da kazem… razumem da ce morati da se menjaju malo zivotni stil i navike, ali nama introvertima je to prilicno apsurdno.
Juce i nama MS Teams kolapsirao jer milioni rade od kuce.
Ovo i kod nas uskoro? Big brother…
B92: Odobrena jedna od najstrožih mera na svetu: Svi telefoni u državi biće pod nadzorom http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php?yyyy=2020&mm=03&nav_id=1667317
Kod mene je baš vanredno stanje
. U ponedeljak klinac dobije upalu slepog creva, vozi u dečiju bolnicu. Juče ga operisali.
Ordinacija se svela na minimum i to samo do kraja nedelje. Samo zavrsavamo ranije započete stvari i bolna stanja, a i to ce mo sutra završiti. Brat od ujaka takođe zatvorio ordinaciju još u ponedeljak. Još par odinacija znam da ne rade više,verovatno će i ostali ako već nisu prekinuti sa radom. I pacijenti su shvatili da će ili oni nas ili mi njih zaraziti pa skoro da niko i ne zove. Uglavnom ako nije velika frka treba sačekati malo.
Iz komore su dali uputstvo za rad sa pacijentima. Problem je dok on sedne u stolicu, pa nek se dva pacijenta makar sretnu u prolazu, a ne da sede zajedno u čekaonici. Najbolje po meni je obustaviti rad, videćemo dokle.
A ako jeste frka, a nemas kod koga da odes, jer su svi zatvorili ordinacije? Mislim, nije da panicim, ali vanredno je stanje… sve mi je moj zubar objasnio da je rizik veliki, ali sta ja da radim ako me boli i kako da procenim rizik, mozda imam gangrenu? Uradio sam snimak juce, u ortodentu oba zuba (za vadjenje najverovatnije ili u najboljem slucaju neko dugotrajno lecenje), devojka koja radi snimak je sa maskom i rukavicama i uz mere predostroznosti (obavezno pranje i dezinfikovanje alkoholom ruku pacijenta), sad sam dzabe platio 1000 din za snimak ali ajde to koga briga, nego boli? Ja moram u firmu, radim 10h da ljudima ne bi stali mobilni telefoni i komunikacije, a zubari zatvaraju ordinacije… ne znam sta da kazem, malo sam u soku… znam da je zbog korone, i da je zubarima jako nezgodno, ali su dali preporuke za mere higijene. I u vanrednom stanju mora da postoji zdravstvena zastita, a sad da se ljudi tek tako prepuste drzavi i njihovim kasapinima, i studentima koji se uce na nama… ok, ako cemo tako… i koliko je to malo, svesni smo svi da niko zivi ne zna koliko ce potrajati vanredno stanje, treba obezbediti osnovnu zdravstvenu zastitu ljudima i u vanrednom stanju. Nije kao da idem na izbeljivanje zuba, mozda imam gangrenu i ko zna kakve upalne procese.
Slicno kao tehnicka podrska 
A dobro, procice i ovo.
Sedaj u auto pa za Novi Sad. Uradicu ti ja😉
Kao što sam rekao, ja ću samo bolna stanja raditi