Gaming karantin

Kod nas je četvoro u komercijali, i menjamo se da svaki dan drugi neko dolazi u firmu,.ostali od kuće… Jedna keginica iz administracije radi od kuće, druga u firmi… Tako eto da nisu pune kancelarije…

Ovo je da me ne bi ubila zena. E ima da se roknemo od dosade.
Ma ima da ga uzmem bas me briga, samo da se skontam, banka, kartica, da uplatim eure na to. A moram hitno da uplatim.
A moram i na posao… zvuci kao nemoguca misija… i da… ponestalo mi je kafe. Neee, moram da kupim filter kafe. :smiley:

1 Like

Zna se ko je kriv za sve ovo…
Koja zemlja je jedina u Evropi sto nema zarazenih, a ratovala je sa azijatima tj. Japanom? :sweat_smile:

2 Likes

Rusija ima 90 zarazenih

Mislio je na Crnu Goru

1 Like

E pravi si Amer, skidam ti kapu :sweat_smile: :sweat_smile: :rofl:

1 Like

Lijeni smo ti mi za ove stvari :joy:. Sala na stranu ni nama nije jasno kako nemamo ni 1 zarazenog

To i mene cudi, posto brda ljudi iz Boke ili plovi ili fizikalise po kruzerima… No, samo nek se zdravo :laughing:

Nema zarazenih, kad nema ni testiranja :laughing:

1 Like

Auu odem do inteze a tamo ludilo, ljudi cekaju ispred banke… Unutra ne rade svi vec samo ono osnovno. Sipak! Ali sam makar kupio kafu :rofl:

Sa vremena na vreme odigram malo Divisioin 2, barem se nekako borim protiv virusa :joy:.

Kod mene za sada borba samo TV :smiley:

Ima li gde gpu akcija? Slobodan sam uz dezurstva a ovih dana mi istice. Trebace

Ne bih da paranoisem (a taman smo se manuli teorija zavere), ali ovo mi delje kao neka gadna eugenika… Viris koji je toliko infektivan da ga je nemoguce izbeci, koji kod ogromnog procent zarazenih ne daje nikakve simptome, i prilicno je smrtonosan za stare i bolesne? :no_mouth:

50-75% of COVID-19 cases are completely asymptomatic but contagious (a whole city got tested in Italy, ~3k population)

ROME - “The vast majority of people infected with Covid-19, between 50 and 75%, are completely asymptomatic but represent a formidable source of contagion”. The Professor of Clinical Immunology of the University of Florence Sergio Romagnani writes this at the top of the Tuscany Region, in anticipation of a strong increase in cases also in the Region, on the basis of the study on the inhabitants of Vo 'Euganeo where the 3000 inhabitants of the country are been subjected to swab.

The immunologist explains that the data provided by the study carried out on all the inhabitants of Vo 'Euganeo highlight two very important information: "the percentage of infected people, even if asymptomatic, in the population is very high and represents the majority of cases above all, but not only that, among young people; and the isolation of asymptomatics is essential to be able to control the spread of the virus and the severity of the disease ".

For Romagnani, what is now crucial in the battle against the virus is "trying to flush out asymptomatic people who are already infected because nobody fears or isolates them. This is particularly true for categories such as doctors and nurses who frequently develop an infection. asymptomatic by continuing to spread the infection between them and their patients. " And again: "It is being decided not to swab doctors and nurses again unless they develop symptoms. But in light of the results of Vo 'study, this decision can be extremely dangerous; hospitals risk becoming areas of high prevalence of infected in which no infected is isolated ".

In Vo '- Romagnani points out - with the isolation of infected subjects, the total number of patients fell from 88 to 7 (at least 10 times less) within 7-10 days. The isolation of the infected (symptomatic or non-symptomatic) was not only able to protect other people from contagion, but also appeared to protect against the serious evolution of the disease in infected subjects because the cure rate in infected patients, if isolated, was in 60% of cases equal to only 8 days.

Pa nije mudrost.
To je priroda. Priroda voli samo jake. Da ae losi geni ne bi prenosili dalje.
Tako je od prvih jednoceliskih organizama.
Eto boginje su u J Americi ubile preko 80% ljudi kada su dosli belci. Nikakve teorije zavere. Samo priroda. Ostali su jaki. Njihovi potomci sada zive i ne umiru od malih boginja.
Priroda ne poznaje slabe i lose. Danas ne bi bilo toliko mnogo ljudi da mnoge slabe jedinke nisu prezivele zahvaljujuci medicini. Mnogi se ne bi ni rodili. Samo jaki i sosobni. Priroda ne poznaje kategoriju socijalne pomoci :smiley:

2 Likes

Sad kad kazes, da nije moderne medicine ja se ne bi ziv ni rodio, a sve i da jesam kojim cudom dospeo do 18-te, puknuto slepo crevo bi mi bilo doslo glave.

Ceka se sledeci pokusaj atentata na moju licnost. :smiley:

Dok vi razmatrate razne teorije zavere, ja sam obrnuo Castlevania Lords of Shadows 2 ( greskom sam prvo drugi umesto prvog) :smiley:. Igra je bas zanimljiva. Likovi i skilovi su na mestu. Grafika u to vreme vrv dobra. Al on sto me nerviralo u igri jeste prokleti nivo gde moram da prodjem pored onog lika sto jr kao Panov brat. Taj nivo mi zivce iskida. 3 dana sam ga prelazio, a razlog je verovatno sto ne volim da igram stealth igre a taj deo je bio komplet stealth. Jos uvek u glavi cujem recenicu - “It is very easy to folow your trail”. Sav se najezim. :grimacing:

2 Likes

Kakva priroda , vec laboratorija , kao i ebola, sida, sars (za sta vise i nema sumnje da su nastali u laboratoriji).

Inace korona i nije toliko smartonosna za stare , mislim da kod osoba starijih od 80 godina procenat smrtnosti od korone je oko 15% , a mislim kolika je verovatnoca da neko od recimo 87 godina umre od obicnog gripa ili od srcanog udara, sloga ili neke zdravstvene komplkacije, sumnjam da je mnogo manja sansa da neko u tom zivotnom dobu umre od neceg drugog nego od korone.

Meni je Castlevania LOS 1 bila jedna od top 3,4 igre prethodne generacije, zaista mi je bas ono vrhunska igra, gotovo bez mane , po meni verovatno jedina hack ‘n’ slash igra koja je mogla da parira GoW-u sto se tice kvaliteta , drugi deo nisam igrao.

1 Like

Svako ko iole misli svojom glavom je danas zigosan kao “teoreticar zavjere”… Ali ne mozes nista objasniti ovcama koje slijepo vjeruju TV-u i kojima su podvalili price o kulama bliznakinjama, hemijskom oruzju u Iraku, hemijskom oruzju u Siriji, srpskom “genocidu” koji je doveo do bombardovanja i slicno… Moze do sutra da se nabraja

Vezano za virus, evo dva zanimljiva linka gdje ne pricaju nikakvi “teoreticari” nego funkcioneri visokog ranga: