Gaming i borba za opstanak

What starts with (War) abortus, ends with Death!

xD

Jbg to mi je nekako izletilo jer baš nisam nikad razmišljao o tome kad bi bilo šta bi bilo mada sam to za abortus preterao :frowning:

Znaci to je taj mengele…zasto sam ja mislio da je Nikoal Tesla. Lici mi . Nebitno.

Enivej, zenu nemam, decu nemam. Jer, nemam para da ih izdrzavam. Necu da se zenim da bih zadovoljio sebe, a porodica da mi trpi i da pati. Mogao bih mozda i da se zenim ali deca nikako. Bar dok mi malo ne povecaju platu sa 20k…golda. :slight_smile: Dinara.

ok ajde sad na spavanje!!!

LLLLLLOOOOOOOCCCCCKKKKKKK

objasnio u 4 recenice, sto wahad pokusava da objasni dva dana :smiley:

sad kad ste se malo smirili GRAND RE-OPENING :smiley:

heheheh

Brate ja ceo mesec radim za 14000din i placam kiriju i imam ps3 i 360,jbg pola godine sam rokao na gradjevini po 12 sati ,jos uvek neosecam ledja i ruke :slight_smile:

Sent from my LG-P990 using Tapatalk

Sada ti leđa nisu potrebna imaš dvije konzole :smiley:

@kuzmax @akiris

onaj ko ne nadje resenje nadje izgovor!!!

ja sam sveze ozenjen, nisam ni planirao da se zenim, ali eto desi se, zaradjujem sada hvala Bogu vise nego kada sam bio sam, zasto? Zato sto HOCU TAKO, resio sam da se borim da guram napred ne zanima me kako, ne stidim se nijednog posla, da kopam na njivi da kopam, u zivotu sta mi zatreba ja se potrudim da osvojim, kada i kako nije bitno ali bice moje, tako da taj Vas stav otpada odmah

That’s the spirit!!! O tome pričam i o onome šta je kuzmax rekao.

Hahahaha! Jeste izgovor. Mrzi me da se zenim. Da nemam para za to, nemam. Ali imam za konzole. :stuck_out_tongue: A to je ipak jedino bitno.

Pouka: konzole manje kostaju, a bolje su. :slight_smile:

99% muskaraca ima slican stav prema braku i daljem zivotu u istom a to je STRAH odatle izgovor i slicno, jednostavno ne mozes tako, neminovno je to da se desi jednog dana, mada i nije tvoj je izbor…

Strah…hmm, mislim da ne, bar u mom slucaju. Licno sam nezainteresovan za brak. Bar za sad. A i nemam para za to. Ako bih se ozenio, ne bih mogao da zivim lagodno kao sad. E da imam vecu platu mogao bih. Ovako, nista. Necu da radim kao konj da bih izdrzavao jos nekog.

Verovatno nije moj izbor, ako bi me neka zavela do te mere da uradim ono sto sam mislio da necu. Nadam se da to toga nece doci. Inace ode mi box u prvi kontejner.

naravno da postoji strah,pa nema tog oca kome nije bila frka počevši od samog trenutka ženine tridnoće pa porođaja ili rođenja deteta pa na dalje,da prođe i da bude sve o.k,što je i normalno,jer sad moraš u glavi da se prebaciš na viši nivo,tj.da ti sad padaš u drugi plan,dok svu svoju pažnju i ljubav daješ detetu…

BRAVO!!!

e bas to, jer pazi imas ti i za tebe, ne treba da radis ne znam koliko vise samo sto moras drugacije da organizujes prioritete, imaces i konzole i cuda i telefone i sve, plus ce sve ono drugo da te motivise na dalji razvoj… ne znam samo zasto vecina misli da bi usli u brak mora da imaju ne znam koju svotu novca… jbt ja sam se ozenio sa 50 evra u dzep… koje sam kasnije morao da dam za gorivo :stuck_out_tongue:

Lepo ti kazes missa, ima tu mnogo stvari. Koje ja ne razumem. Nije bilo lako mom tati samnom, a nije mu ni sad.

I on muci muku da mi objasni. :slight_smile:

Vidi ovako Wahade po ko zna koji put ti govorim da ne pricam u svoje ime nego da iznosim neke svoje stavove i svoja razmisljanja i poglede na trenutno stanje…To se ne zove kukanje nego iznosenje svog misljenja…

Na post u kojem sam rekao da “nisam samo ja hteo dete” to se odnosilo na to da se ne pitas samo ti o tim stvarima nego i osoba sa kojom si,i da ne mozes da budes toliko samoziv u tom pogledu i da ti odlucujes sam o tom koraku…Lepo si napisao za svaku odluku je potrebno dvoje…Ne znam zasto si stekao utisak da ja to nisam zeleo kada je to najlepsa stvar (po meni) koja moze da ti se desi…Rece Studio u predhodnom postu “da je to stvar ko ja se pravi iz ljubavi”

Subjektivno gledano MENI je sasvim ok po pitanju posla,primanja i trenutnim stanjem…Objektivno gledano je da je trenutno stanje jako lose…I mogu da kazem iz primera nekih poznanika kako ne mogu da priuste konzolu i kako ne mogu da kupuju sta zele jel nisu u mogucnosti…

Ah da jako sam ljubomoran i zavidan na taj Bg,hvala na povrsnoj dijagnozi doktore…A da gledam samo sebe i da me boli Q za sve ostalo ti i ja ne bi ni vodili ovaj razgovor…Bio bih jednostavno samozivo stvorenje koga ne interesuju tudji problemi i tudje muke…Ja ne kukam kako oni imaju a ja nemam,ja samo iznosim cinjenice vezane za taj Bg…Nego mi samo malo dojadilo da gledam kako su nam ugasili 10 drzavnih firmi i izbacili ljude na ulicu ili im smanjili plate na mizernih 15000-20000 hiljada a da se u Bg radi za 50000…

A vidi za ovu tvoju konstataciju bi bilo razumno da promenis sliku na avatari i stavis Baba Vanginu ili Zigmundovu…Jer nemas blage veze sta nosi danas a sta sutra…Osim ako nemas moci kao gore pomenuta…

I jos samo da dodam da mi stvarno nije potreban Branko Kockica da mi prica kako je divan svet,onde potok onde cvet…

Ps… Ja bih stvarno zeleo da jednom za svagda stavimo tacku na ovu temu jer ne vodi nikuda,svako ima drugacije misljenje i stavove na zivot i svako ga zivi onako kako misli da je za njega najbolje,jako je tesko i ne normalno raspravljati o stavovima jer svi smo mi jedinke za sebe…Tako da sto se mene tice ja vise nemam nista da kazem vezano za ovo…

Hvala svima koji su imali zivaca i strpljenja da sve ovo procitaju i prokomentarisu…

Veliki pozdrav svima…

Mengele “psiho-analiza”,“debil”…taj nivo od tebe sam to pozajmio i o kojoj ti inteligenciji pricas,ovo sve ovde sto ti ispoljavas je u narodu poznato kao “mlacenje prazne slame”,ali izvini ti si “forum mislilac”,i nije inteligencija samo drzanje svog misljenja,slepo braneci isto,a pljuvanje po tudjem misljenu…kao sto mozes ovde videti,a ne vidis,jer si egoista,prvi si poceo pljuvati po meni,ja sam samo fino pitao,da mi objasnis zasto bas Mengele,na sta si ti poceo sa niskim startovima,ali opusteno razumem te…necu ti se vise obracati po ovom pitanju a nadam se ni po kom drugom,kad vidim tvoje komentare,postove itd,lagano cu skrolovati…izvinjavam se admin timu sto ih mucim,ovim mojim “odbranama” ali jednostavno u svakoj corbi primecujem Mengelea,proziva,izaziva,pljuje…sad kad mi je objasnio sliku,i rekao sta je imao “taj visoko intelektualan tip”,nemam razloga dalje da bilo sta polemisem…off

ljudi ovde kapiraju brak kao doživotnu tamnicu sa decom koja im piju krv i ženom koja im troši njihov novac,e pa jbg ga…i još jedna stvar koliko god para imao nikad nije dosta jer apetiti znaju da rastu,treba odrediti cilj u životu i njega se držati,e sad ako neko čeka savršen život tj. da mu se slože sve kockice u glavi,tipa kola,stan,kinta neka čeka,što duže bude čekao biće mu teže posle da se ženi ili ti da leži tamnicu,ja nisam čekao ništa hteo sam tako i tako sam uradio, i sve sam uradio kako treba i ne kajem se…što kaže studio pa jbg ne možeš baš sve da planiraš…