@Danijel
Znam ja sve to, imao sam prilike da budem oko mladih parova koji su dobili dete itd itd. Ne treba mi kožna garnitura, treba mi novac da ne brinem da li će dete imati šta da jede do druge treće godine, da ne brinem da li ću morati da ne platim neki račun da bih kupio bebi pelene, itd itd.
Možda ja pogrešno gledam na to, za neke, ali ne želim da se upuštam u nešto ako nisam makar malo pripremljen, znam da nikada ne mogu da budem ni 70% pripremljen, a kamo li 100, ali barem mogu da obezbedim materijalne uslove pre nego što se upustim u tako nešto. To je sve šta sam ja hteo da kažem.
Nisam jedini, devojka nije još uvek spremna za taj korak naravno. Ima puno obaveza koje želi završiti a i još joj nije proradio materinski instinkt, kada proradi, videću i onda ćemo videti šta kako
+ imamo druge planove za život, tj da život ne pravimo ovde, a pošto smo u situaciji još uvek da biramo, može nam se, ako mogu tako da se izrazim, ne egoistično nego jednostavno u poziciji smo da biramo, svako je bio u toj poziciji, neko je pravio greške, neko ne, ali ja se trudim da sve bude ok naravno.
Ljudi su različiti, mene ispunjavaju neke stvari dok druge ne, svako vapi za ljubavlju tokom života, ali ja sa mojih par godina sam napravio par grešaka kada je ljubav u pitanju i menjao drastično svoj život zbog toga (par ljudi na forumu znaju o čemu pričam) i jako sam se pokajao jer je posle toga bilo teže u svakom mogućem mislu, vremenom sam naučio da treba sve samo polako, bistre glave i lepo, ništa na silu “sad ili nikad” sistemom i tako to. Nije mi poenta da napravim dete da bih ispunio reproduktivnu misiju života, već da tom detetu priuštim nešto šta možda ja nisam imao kada sam bio klinac ili šta je meni falilo, ili jednostavno želim da bude normalan čovek pravih vrednosti.
Kao što rekoh, ljudi su različiti, ali jednostavno ne razumem da neko ne želi da uspe i ne želi da ima više para jer mrzi jedan grad ili ima neke iskrivljene principe realnosti, jednostavno mi ne ide u glavu, a pored toga prvo kuka, pa priča jedno, pa priča drugo, nikada ne gledavši sebe nego samo neke oko njega.
Nije mi jasno that lack of wish for success, jednostavno nije mi jasno. Svako je kovan na savoj način ali da neko ne želi da ima više nego što ima i da živi bolje, jednostavno mi nije jasno
Kao što je StudioVPC rekao, želeo je više, i rešio je DA GRABI DA GREBE I DA NAPRAVI SEBI ŠTA DO TADA NIJE IMAO! To je prava inicijativa u životu, to je prava želja, želja da živiš kako svaki čovek treba da živi, a ne da preživljavaš kao neki.
@grujo
ako si onaj gruja sa emuglx, ne vidim šta tebi fali, majke mi si lud što sve to misliš o sebi
lol