Sređeni Quote-ove.
Možete da nastavite
KYO
Smiri se malo dok još imaš vremena, dođi do Niša da ti pokažem koliki jezik imam i još par stvari
Prostačina. Klasičan debil koji ne ume da vodi raspravu nego nastavlja vređanjem.
Buuu neandertalcu.
Jel ima jos neki ovako zanimljiv thread,bas se slatko nasmejah:lol:
Mengele koristio sam se tvojim prozivkama,sto znaci nazalost da sam se spustio na tvoj “primitivni” nivo,izvini necu vise…ostavicu to tebi da nastavis,tako uspesno da radis,dobro ti ide…
Dečko, smešan si koje prozivke?
Ako ne umeš da vodiš inteligentnu (koliko možeš) raspravu, ne pucaj možeš se sam upucati.
Ne razumem sta je pisac hteo da kaze…
Govoris da ne vredjas a upravo si uvredio sve zene…Ne bitno tvoje vaspitanje…
A to sto te zanima da li i sta radim na to ti ne mogu odgovoriti jer te ne smatram prijateljem da bi pricao o tome sa tobom…
I stvarno ne znam sta ne kontas u reci “govorim u globalu” ja nijednog trenutka nisam promenio svoj stav i nijednog trenutka nisam rekao da ja nemam nego da vecina u Srbiji zive katastrofalno i da je ne zaposlenos ogromni problem…Moraces sa pocnes malo pazljivije da citas ili iz vise puta…
Nikada nisam rekao da je Pancevo svet i ne znam koji cu Q u Bg kada je MENI ovde sasvim ok… Normalno da prozivam taj Beograd jer je neprihvatljiv odnos radnih mesta i plata u odnosu na druge gradove,i sad zamisli da se svi ljudi (kojih je dosta) presele u Bg zbog primanja i “uspeha” koliko bi ljudi bilo u Bg-u,koji vec i sad pretrpan bas iz tih razloga???Zivim i radim sasvim solidno ali govorim o ljudima u blizem i daljem okruzenju jer gledam i druge kako zive i kako se muce…
Nisam napisao da sam ispunio sve svoje zelje nego SKORO SVE (moracu da pocnem da pisem velikim slovima jer ocigledno imas problem sa vidom)…Nisam sitna dusa ali nisam ni megaloman, i naravno da sam zadovoljan stvarima koje mogu sebi da priustim…Mene licno cine srecnim i neke male stvari…Ali to je stvar koja se uci…
Jao…
Vidi, u braku, muškarci su ti koji treba da se žrtvuju za porodicu, a ti si ono, sakrio si se u kućicu i ne izlaziš nego kukaš po forumima i čekaš da ti padne nešto što se samo u Bajkama dešava.
Upravo to šta sam hteo da kažem ti ne želiš da živiš lepo, strah te je uspeha (s’tim i neuspeha) zadovoljavaš se malim stvarima itd itd.
Sada da ti obrazložim prvi pasus:
Rekao si, nisam ja taj koji je želeo, nisam ja samo hteo dete, npr ako nisi bio siguran da li možeš da “izdržiš” to finansijski, emotivno, šta god, onda kažeš svojoj dragoj, čekaj ženo ***** mu leba, nemamo pare sad’. Kada se napravi ili kada se ja dovedem pameti i skontam da se porodica ne pravi sa platom koja je 15k mesečno, onda ćemo govoriti o proširenju porodice, a do tada, (kupiću) ću ti kupim lutku pa se igraj sa (njom) nju. Pored toga, na to tvoje “nisam JA HTEO” htela je žena, za svaku odluku u braku je potrebno dvoje, ako je žena htela to je već pola posla odrađeno/s****no, možeš da kažeš, ček stani koči. Sto posto dete nije reklo pre nego što si odlučio da ne izvadiš na vreme “E budući ćale, 'oću da se rodim, napravi me!”
Nebitno se piše sastavljeno
Dalje, kako ti je sasvim ok kada stalno pričaš kako se ne može živeti, kako ne se ne može odvojiti za konzolu, kako se ne može kupovati šta želiš i da uživaš praktično u životu, šta je tu ok? To je mučenje po svemu šta si napisao do sada, ne kontam čemu te promene stavova odjednom…
Hoće kaki-neće kaki, odluči se mama će ti odneti nošu…
Hoćeš da ti kažem što prozivaš BG? Jer si ljubomoran i zavidan i ništa više. Da gledaš sebe i da te boli ***** za sve ostale (sem bližnjih svojih) ne bi kukao kako jadni Beograđani imaju i kako on ima taj i taj auto jer mu je tata lopov kupio a ja nemam ni za fiću polovnog.
Pusti druge da žive, nauči ti da živiš i da iskoristiš život, živi se samo jednom, nemaš “Restart from the last Checkpoint” u životu. Pamet u glavu i malo lepše živi taj život.
Kao što su par osoba koje su pročitale ovo rekli.
Prvi stadijum je taj tvoj u kome si sada.
Drugi stadijum je nemaština.
Treći: Svađe
Četvrti: Ti počneš da piješ ili da maltretiraš sve u kući jer od tebe (od koga bi drugog) traže a ti ne možeš da im priuštiš
Peti: Prsavanje same porodice i tebe kao glavu porodice
Šesti: Žena odlazi od tebe (tamo gde ima para) sin/ćerka ti postane debil (ne debil nego osoba sa iskrivljenim sistemima vrednosti)
**Moram da dodam:
**
_[SIZE=4]Znaš kakav je divan svet oko tebe? Cela evropa, cela azija, cela amerika… Milioni različitih ljudi, karaktera, osoba koje možeš videti i upoznati, milijarde jela slatkiša, alkohola, koje možeš probati. Znaš kako divnih mesta ima na ovoj planeti…? Ti biraš da sve to ne vidiš jer te JEDAN GRAD NERVIRA?! Ti žrtvuješ lepotu celog sveta jer ne možeš da pređeš preko svojih s****nih principa? Da li si svestan koliko ti sebe degradiraš?!
Svet je oko tebe, ZGRABI GA! Ili umri kao pička na kraju koji nije video ništa preko Dunava.
Svet nije jedan grad, svet je ono dokle možeš da otputuješ i šta sve možeš da pipneš, probaš, osetiš, vidiš! To nikada nećeš videti niti osetiti ako imaš stavove kakve imaš!
Sat ti otkucava a svet te čeka. Pa ti izaberi šta ćeš.[/SIZE]_
Nije potrebno da javno diskutujete ovoliko, mislim da je ovo gejming forum i ovakva diskusija ne vodi bas nicemu. Ljudi dolaze na ovaj forum da se relaksiraju, pricaju o igrama razmenjuju iskustva, informisu se o igrama i slicnom.
Vi kupite casopis ekonomist pa citajte.
Evo ako ga mrzi da čita sve, neka pročita poentu svega što sam stavio u italic i u većem fontu.
ja vise ne mogu da ispratim ko je sta hteo da kaze, jer ste krenuli svi u zescu prozivku, a ovo za pravljenje dece ni sa jedne strane nije tacno…
deca se bre prave iz ljubavi a ne kad se imaju pare i slicno, ne planira se to tako lako, jeste da treba da se ispune neki uslovi ali ako se gleda kad ce da se ima para da dete ne oskudeva ni u cemu onda neces skoro ni da ga napravis.
a tema je bila GAMING i borba za opstanak a vi vec krenuli u pravljenje dece i to na molekularnom nivou
Hajde malo vedrije teme jeste *****o na balkanu al jbg nema idealnog nigdje tako da okrenimo se igrama,ženama i alkoholu
Nemam nista protiv neke socijalne teme, pa cak i na ovom forumu. kao sto sam jednom pomenuo ovo je forum, nije film The Beach, gde smo svi srecni zadovoljni i istog misljenja. Da ste otisli malo na jednu stranu, to je istina. ali to je vasa debata. Dokle god nema direktnih vredjanja i psovanja jedno drugom, nastavite, ukoliko krenete zustro, bice sankcionisanja. jbg, u have been warned.
Pobrisao sam offtopic iz metal gear teme, i budem li video nesto tipa Nazi, nenandertalac i slicno, opet ce sve biti pobrisano, a krivci kaznjeni.
and BAM desi se dete… jel vidis sad da nema poente o tome kad i kako ce dete da nastane hehehe
Admini, jel vam je zanimljivo :D?
Onda prodam alfu za abortus Jbg jezivo mi to nekako izgleda ja da imam bebu
a ne macka je dosla, tom and jerry
de je mis
Do not open that door…
i kao sto slobe rece, nadje se nacin za sve uvek hehehehehe, jedino u srbiji sve moze da se sredi na neki nacin, ima sed za mobilne od 500 evra, za konzole, za luda kola, za provod za za****nciju za sprdnju a plate 200 evra u proseku jedva, kako? jbs ga ali tako je…
ajde sad lepo svi na spavanje da ja ne poludim tek