Gameplay vs graphic

Damn. Ovo je brutalno :slight_smile:

Gledaj na to ovako. Ni Destiny koji je pravi Boom, nije nadoknadio uloženo, on je doneo 325/500 miliona valjda. Ti bi neki novi IP, sa novim idejama, u koji bi neku uložio silan novac, a da ne očekuje nekakav profit? I da taj IP ima i nastavak? Pa kako čoveče? Da li ti radiš nešto da bi imao gubitak? Da li bi ti radio posao, da ti je plata negativna, i da moraš da plaćaš gazdi da bi radio?

A za ovo drugo, ne drami. Uvek ima nekih “matorih” gamera, koji su u svojim 30-im, koji se žale da je sve u njihovo vreme bilo bolje. Onda igraj te igre, i to je to. Svet će nastaviti da se okreće i bez tebe i tvojih novih IP.

I da, možda bi ti koristilo da malo igraš COD, da se malo smiriš i oladiš, mnogo si nervozan.

Ali čekaj, koja nova ideja? Bukvalno je sve već iskorišćeno, i stvarno i nestvarno. Kad se već razbacuješ sa tim pojmom “nova ideja” ajde da čujemo neku?
Nemam ja nista protiv novih IP-ja, ali i ti novi IP-jevi idu na sigurno. Niko ne može i nece da baci milione na “možda će da uspe”.
A CoD nisam igrao od black ops-a.

Da, akirise… poenta moje price je izazivanje ‘‘wow’’ efekta… Kazace mi sada Nikola i njegov drugar Daemon da sam matorac koga je pregazilo vreme… al nema veze… recikliraju se teme iznova i iznova… a ima toliko prostora za novine… Mene to ‘‘jede’’ i ne da mi mira…

A da daš neki konkretan primer za novinu? Šta bi to promenio? Dokazuješ da je “nešto novo” zaista nedostižno sa svakim postom.

Uz duzno postovanje, niste nam objasnili taj pojam, “Novo”. Sta konkretno? Wow efekat mi je izazvalo nekolicina novih igara, pocevsi od: ME, F3, Dark Souls, Skyrim, itd… Sad ispada da nista sto je novije ne moze da bude dobro.

Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”

Nikola… novina bi mogla da bude recimo igra gde sklapas sam svoj pc od para koje zaradis na pijaci kao prodavac povrca… A popodne kao cistac cipela na ulici zaradis jos dodatnih 10e za kuler… Malo li je na ovu krizu?
Moze i novo da bude dobro, ima tu stvarno dobrih naslova, al ja samo ukazujem na ogroman ‘‘gap’’ i neiskorisceni potencijal… na igre koje verovatno nikad nece biti napravljene, za mog zivota… Razvodnjava se sve, igre su sve plice i plice… cod-onizacija…

To možda kao neka uvreda, da sam klinac i mi sve daju roditelji?
Sve što sam kupio sam kupio od svojih para što sam zaradio. I Xbox One i solidan PC i telefon i još trista čuda tehnike.
A ako stvarno misliš da je to revolucionarna ideja, onda ti nisu sve na broju.

Čoveče, svaka ti čast, na majstorskom trolovanju, skidam ti kapu. Da ti je zaista kriza, ti sad ne bi imao internet da ovde kukaš za igre, već bi kukao za to što nemaš šta da jedeš. I opet, tvoja kuknjava se svodi na ovo:

Da, Nikola, izdajice Sony-ja i Japanske drzave :slight_smile: Nemam nameru da vredjam nikoga… ako nam se misljenja razlikuju, zasto to ovde svi admini dozivljavaju kao uvredu? Nisam mozda naveo najblistaviji primer ‘‘nove ideje’’ al prostora svakako ima…

Ja govorim ovde o kreativnoj krizi, a ne materijalnoj… Ok Daemone, objasnio si. Troll sam ja.

Opet pričaš da ima prostora za nove ideje? Kog prostora kad ni sam ne znaš a pričaš da treba da te zaposle kao konsultanta? Sve igre su reciklaža jedna druge u većoj ili manjoj meri.
I koliko mogu da ukapiram iz tvojih postova ti si neki stariji član koji je banovan pa si sad ponovo došao?

Ok momci , win za vas. Da, stari sam clan koji je banovan. Ae banujte me opet, molim Vas.

No shit Sherlock. Samo reci, ko hoćeš da ti potpiše bananu?

Otvoris temu, jedini ti dizes toliku polemiku oko toga, ljudi se prihvatili jer mozda zele da ti i preporuce, savjetuju, nesto, i odmah svak kriv sem tebe? E golemo… I ovaj forum je najnormalniji forum na ovim prostorima. Ko kome ovde zamjeri, ima ozbiljnih problema, tako da ne spominjes ovaj forum u tom kontekstu jer ocito nisi dovoljno upoznat. Niko se nije ukljucio u diskusiju da vrijeda, troluje, ili bilo sta slicno. Ali brate, kad cujem glupost, prvi cu reci da je glupost…

Tema je postavljena sa jednom namjerom. Prosudite sami kojom… Ja se iskljucujem, vama ostalima svaka cast na zivcima…

Nekad treba da postoji ovakva tema, da se svi sprdamo, pa onda da lepo banujemo i da se smejemo :slight_smile: Deluje terapeutski :smiley:

Ned moze ovde da se konverzacija odrzi, ako ti se misljenje razlikuje od ‘‘velike trojke’’. Ae ti ban Daemone, nekako bi voleo da ga bas ti odradis.

P.T. pa ovo… E pa *****u misa… Odoh analgin popit :stuck_out_tongue:

Konvezacija? Pa normalno da ne može, kada ti nećeš da je održiš. Ali ok, kako hoćeš. zbogom senpai, žao mi je što nas tako brzo napuštaš. Pozdravlja te opaka trojka. Samo još da otkrijemo ko je treći :slight_smile: Nikola, moramo samo da se dogovorimo ko je koji od ovo troje :smiley:

Ajd, ja ću biti ovaj niski :smiley: Hoću malo da putujem u budućnost da vidim igru koju će pleja da napravi :smiley:

Opa, znaci ja sam u velikoj trojci. I’m flattered :smiley: