Nikad nismo saznali ko je treći… Šta je tu je
Ok, pošto je ova tema već otišla dođavola, ajde malo da se zabavimo. Šta mislite, ko je poslednji član opake trojke? Znači, tu smo moja malenkost i nikola, ko li je treći?
Treci je Lordish,on ima bijelu konzolu i on je kriv za sve…
Bez uvrede po Lordisha, nisam siguran u to U pitanju je vodeća/velika trojka
@pleja A može i ovaj GIF za opaku/veliku/vodeću trojku:
Ma *****u misa, kao da ima veze
Sent From: “Neitherworld, Peaceful Pines”
Mislim da je upravo na njega mislio, ali, eto, nikad nećemo saznati
Ujeeee, nisam znao da imamo klanove na forumu. Pazi “velika trojka”, jbt. Sta, kao, studiovpc i ninja postavljaju svoje produzene ruke kako bi oni bili nedodirljivi, pa mi sticemo utisak da velika trojka zapravo vlada forumom? Krivo mi sto nisam bio tu sinoc kad se ova rasprava vodila.
Svi smo mi trojka!
Edit: Aj da ne bude potpuni troff, dva puta sam doživio WoW u zadnjih deset godina, prvi put kad sam zaigrao GoW2, prvu svoju igru na 360. Drugi put kad sam uključio Raymana, to je jedno savršenstvo od igre.
Činjenica je da gaming stagnira već neko vrijeme ali tako je u svim sferama kulture, muzika, film, književnost… Htjeli mi to priznati ili ne originalnih ideja je sve manje, pokrili smo maltene sve sfere i epohe u ljudskoj egzistenciji.
Jedino se slikarstvo još drži, oni svaki dan izmisle nešto i proglase za kulturu.
Sent from my Nokia 3310 using Golub Pismonoša
U svakom slucaju, ajde da doprinesem samoj temi: Naravno da mi je uvek vazniji gejmplej (i prica, ako smem dodati) od same grafike. I potpuna je laz da nema novijih igara koje nemaju dobar gejmplej i koje nisu revolucionarne. Evo, recimo, Portal, i mozda jos bolji Portal 2. Portal je maltene bio indie igra koju je razvijalo 20 ljudi, eksperiment za koji niko nije ocekivao kakve ce rezultate dati, ali Portal 2 je definitivno AAA igra. Bioshock, bez obzira sto ga nikad nisam presao (ne prija mi atmosfera u igri, suvise scary za moj ukus) je jedna od tih revolucionarnih igara.
Koga briga za priču ako imaš addictive gameplay?
To vam je isto kao kad se dvojica otimaju za istu djevojku, jedan fin, romantičan, slatkorječiv i jedan zanatlija sa alatkom od 20+ santima. Šta mislite koji će umočiti?
Otkud devojka zna koliku on alatku ima? Ako zna, to znaci da je vec umocio.
:lol:
Pročuje se po selu brzo, vjeruj mi na riječ…
Bioshock ti je scary?!? OMG
Sta cu kad sam pi*ka u dusi. Svako nadje nesto sto mu odgovara.
Zar je prikladno da se tako član XBR izražava?
Veruj mi da sam namerno upotrebio taj izraz zato sto si i ti pre neki dan, samo kao mala šala, drago mi je da si se bas ti javio. I ja sam imao slicnu primedbu tebi kao ti sada.
Nema ljutnje?
EDIT: Evo, i javno da se izvinim, ako je problem.
Naravno da nema ljutnje, to je bilo kao running gag
Daemon se zado pravo, vidi se da uziva u ulozi Mlati mlati, dasta ces! Ne do bog da sam ja Admin, ako bi nas 7 ostalo, divota
de znam vise, samo neki napadi na nas… ne valja kad radimo svoj posao, ne valja kad ga ne radimo, ne valjda kad pomazemo…
ajde da pustimo onda da vlada totalna anarhija i da se psujemo u najvece…
Ovu temu je Sotona otvorio, zatvarat po kratkom postupku Ko ude u nje, devar