To sam u pocetku radio,kad sam kupio konzolu,pa mi ostalo iz navike.Pretpostavio sam da je bespotrebno,al rekoh brzo prodje.
Nisi me razumeo,360 content menager mi sluzi da prebacim preko LAN-a igru na konzolu.Ne koristim ga za ekstraktovanje.Pa sam vezano za njega pitao sledece-posto svaki put kad prebacim igru ili dlc preko njega ide u interni xbox-ov content folder.Pa sam mislio dal moze u tom programu da se podesi putanja da prebacuje na eksterni,da ne bih kopirao posle sa internog na externi,jer sve igre drzim na externi.Interni samo dlc-ovi.Nije to toliko bitno,mislio sam da nije problem da se promeni putanja.
Ekstraktovao sam igre samo sa iso2good. Probacu i sa Xbox backup creator 2.9.0.421 - Hvala Nabu :hi
Nisi mi odgovorio dal postoji sansa da se mesto Homebrew napise kinect u FSD-u.
Pogledacu dal ima opcija da mi ne skida pozadine igara,posto mi je to ionako iskljuceno.
odgovorio sam ti za homebrew nego ti ne citas isao sam po stavkama NE MOZE to je do skin-a
znam sta je 360 Content Manager i zato ti kazem ZASTO NJEGA koristis? uzmi prebaci igru direkt preko mreze nemoj preko njega on usere pola stvari usput pokusavajuci nesto da otkljucava i slicno, znaci IMAS TUTORIJAL kako se prebacuju igre preko LAN-a imas kako se extractuju, procitaj pogledaj ne mozes da omanes, sve mnora da radi…
direkt mozes na extrerni preko LAN-a a sad pazi najvecu nebulozu u svemu tome, SKINI BRE TAJ EXTERNI sa konzole i nabodi ga na komp pa rebaci, em ide brze em sigurnije posle samo pokreni MANUAL SCAN da se igra pojavi u bazi, naravno prethodno dodas putanju na taj externi npr u folder GAMES na externom
Ma bitno da ja znam gde su mi kinect igre,pa nek pise sta hoce :happy
Ma ja sam do sad prebacivao tako.Prikljucam rack na komp i preko total komandera.Mislio sam da mozda komander nesto brljavi. Kad ubacim neki fajl u sistem windowsa onda mogu bez problema da se nakacim na mrezu i operisem preko komandera.Video sam tutorijal,al nikako nisam uspeo,tj komp nije uspeo da mi vidi adresu,kad odem u my computer,pa stavim // pa ip adresu xbox-a kad kliknem desnu palicu. Ne moze da mi nadje nista.Mozda nesto jos trebam da odradim.Kazem ti,preko komandera se lepo poveze za konzolom,al na ovaj drugi nacin nece.Posle ukucane ip adrese stisnem enteer,al nista.
pa guraj u homebrew te igre ili u emulators to se bar vidi
a ovo drugo ili los extract ili taj hdd gubi kontakt nema trece
ip mora da radi uvek samo je pitanje kako je tebi podesena mreza, ako ga 360 content vidi onda ti nesto radis lose ovako heheheh u prevodu ili kucas pogresne crte mora \ a ne //
Zato sam mislio da probam da extraktujem sa nekim drugim programom, a ne sa iso2good.
Veza mi je uvek dobro uspostavljena sto se tice prebacivanja preko lan-a… dlc,ova, ili iz mozile kad dodajem omote i slicno.To sve radi kao podmazano.Jedino sto nece da prepozna adresu preko my computera.Mozda sam pogresne crte kucao.Mada,kazem,pratio sam uputstvo i lepo je stajalo kako treba.
Da li postoji neki program za prebacivanje preko LAN-a a da nije taj 360 menager?
posto ne mogu otvorit novu temu moram nastavit na ovoj
kad u dashboardu idem na test network ili na live test sve je ok tj internet prolazi. ali kad u freestylu pokusam ic na weather ili tu update nece mi radit, kao da neam konekcije.
resivo je nije da nije, zna da se skuca na neku konzolu ali ipak radi posle
prvo stavi mrezu kroz ms dash na auto a zatim FSD instaliraj opet iz pocetka, obrises stari i na isto mesto stavis novi pa vidi onda kako ce da radi, tj mora da radi
verovatno ti bila konzola podesena na pogresan IP opseg, zato je najbolje uvek na auto sve i mora da radi, kazem desi se nekada da zabode FSD, posto je inace uvek u beta fazi, resi se klasicnom reinstalacijom i kao da nista nije bilo, a sta to urokuje da pukne niko ziv ne zna…
Ćao drugari
Rešio sam danas da malo čačkam konzolu posto me u zadnje vreme smorila sa porukama da mi je crash FSD
Prvo sam inastalirao dashlaunch v3.04 i to je proslo ok.
Cim sam to uradio i usao u FSD izbaci mi poruku da je FSD crash i rešim da mu stavim novi FSD 3. Ušao sam tamo negde i kliknuo na delete FSD foldera obrisao je sve osim čini mi se 2 stavke, onda sam ugasio konzolu i upalio je i sad imam samo MS dash i pokusavam da nadjem xexmen ali ne ide kliknem na games i tamo imam dve opcije my games i marketplace ja kliknem na my games ali tamo imam neke trial igrice i ništa više pa ako može mala pomoć gde sad da kliknem inače taj novi FSD sam prebacio na usb i bocnuo ga u konzolu.
skines sad XEXMENU.iso, googlaj, pa narezes na cd i pokrenes ga sa diska posle znas vec, ili naprav LAUNCH.ini da ti podigne drugi FSD sa USB-a, imas temu kako se pravi ovde na forumu pa pogledaj umesto hdd ukucas usb to prebacis na USB i FSD folder i on ce ga podici odatle, posle toga prekopiraj sve sa usb-a na hdd i idemo fsd iznova
Uh koje muke, ali uspeo sam
Sad sam sebi obećao da više ništa neću da čačkam oko konzole.
Baš i nisam uspeo, evo šta mi se dešava.
Upalim konzolu idem na Setup pa na Settings pa na Content settings pa na Menage game paths i odatle me vraca korak po korak nazad(kao da stiskam dugme back) a džojstik uopšte ne diram i tako po 20 puta dok uspem da udjem i sredim putanje to se dešava i na drugim mestima ne samo tu.
Onda na svaku stavku koju kliknem moram da čekam 8-10 sekundi da otvori.
Šta da radim?
Promenio sam dzojstik, radilo malo ok pa opet počelo da brljavi i vraća unazad.
I često se konzola zamrzne i onda samo gasenje na dugme pomaže, obično zamrzne kad kliknem na refresh artwork mada nekad zna i ovako.
Ponekad izbaci onu poruku da je FSD crash.
Kad udjem u igrice sve radi ok za sad nisam imao problem.
da neotvaram novu temu napokon sam odradio Jtag instalirao XEXmenu Freestyle Dash i Dash Launch i ubacio sam jos jedan usb i neocitava ga vjerovatno treba da se formatira ali nemogu nigdje da najdem tu opciju za formatiranje sjecam se bez jtaga bilo je u system setings storage ali u freedashu nemogu da nadjem pa zna li ko kako da formatiram usb