Ima bugova i to varira od konzole do konzole.
kai ne radi uopste ovo pise na njihovom forumu, a plus tu su i oni koje smo mi nabrojali, u sustini FSD je od uvek u nekoj beta fazi, tj uvek se doradjuje, nikad nije postojala final verzija, meni recimo kai ne treba ja i ne koristim uopste tako da mi ne smeta, lep mi je Coverflow hehheh, ako bas treba kai onda cu lepo da stavim 2.2
Interesantno da kada se udje u originalni MS dash vise ne moze da se vrati u FSD kao do sada klikom na srednje dugme pa Xbox Home. Bezveze.
moze kako ne moze, jedino ako ti nisi radio update celog dash-a i ms-ovog pa nisi instalirao onda dashlaunch 3.02 kako bi dizao parametre iz launch.ini fajla
ili proveri u launch.ini mozda ti je folder FREESTYLE a ne FSD u kome treba da se nalazi sam fsd
Nisam radio nikakav update ms dash-a. Nisam ni znao da treba.
ne treba nego te pitam da li si
proveri u launch.ini gde ti ide fsd da li u FRESSTYLE folder ili u FSD folder, pa tako isto nazovi folder u kome si stavio FSD 3.0…
to ti je ona stavka DEFAULT pa pise gde da podize fsd
Pise mi:
Hdd:\FSD\default.xex
Mislim, nista nisam menjao. Obrisao sam sve iz FSD foldera i samo u njega ubacio 3.0 FSD.
DashLaunch mi je 2.32.
mali dodatak vezano za 360 content manager…
prijavio sam da ne radi, kao sto i jeste…nesto me je mreza, tj veza sa kompom zezala, tako da sam umesto da dhcp, ubacio rucno IP adresu…od tada nemam problema sa mrezom, a gle cuda, juce proverim, kad radi i 360 content manager, iz prve vidi xbox…
pozzzz
Jel moze malo detaljniji tutorial.
“udji u MS dash” Uso,
XexMenu Ne vidim nigde XexMenu? Sta je XexMenu?
obrisi FSD ili Freestyle zavisi u kojije instaliran FSD i zapamti koji je tacno bio **Gde da ga obrisem, predpostavljam sa kompa? Koja je njegova lokacija?
**
xex ti je u delu sa igrama, znaci pod Games. FSD ti se nalazi na hardu konzole, u rootu istog, i mozes da ga obrises iz xex menija.
imas i XEX menu sa CD narezes ISO na CD i pokrenes kao igru i on ga startujes iz dashboada.
Meni je ovaj novi vrlo nestabilan, crash-uje se sam od sebe, a i ne radi disc swap. Ja se vracam na stari. Nazalost, bio sam obrisao instalaciju starog, pa sada skidam ponovo, ali jel neko zna koja je bila tacno oznaka najnovijeg FSD 2.2 (koja je bila revizija).
Da prijavim i ja…mnogo nestabilan…zapucava,mrzne,javlja neke errore… Srce mi preskocilo kad sam dobio crni ekran sa porukom fatal crash bla bla report this error to Microsof i zovi suport za pomoc a pogledam xbox ono onaj lepi zeleni krug CRVEN…Oci da iskoce,dzojstik da ispadne iz ruke…Brzo gasi…konzolu… 0,5 Viljamovka dok sam cekao 5 min da se smirim, i Upali opet kad ono radi normalo ufff…bre kakav stresan vikend. Sad me strah i da vratim na stari dash.
Odradi Clear data, moguce da se nesto zeznulo, par puta mi je javio fatal crash i to je to. Meni se pojavio crveni krug, kao tebi, samo na FSD 2.2. Ali mislim da je to do konzole, jednom u hiljadu puta ne uhvati glitch i desi se onda to. Nemas razloga za brigu.
Ljudi nemojte vise od 10ak igara da imate povezano, overava FSD konzola. Milion puta je pisano da radite clear data i KES od HDD.
I dalje verzija je BETA.
Jel postoji mogucnost da se kesiraju coveri u FSD-u da ne mora svaki put iznova da ih ucitava po 10 sekundi?
au jbt sta vi radite
Danijel i Jovan, sunce mu zarko ja to jos nisam video heheheh tacnije znam kada moze da udari crveno samo kad u sred glitcha sklonim jednu zicu hehehehhehe, dobro ali zna da zabaguje s vremena na vreme desava se i to… meni FSD 3. na xlink kai momentalno zabode i na jos jedno mesto samo sam sada zaboravio gde tacno heheheh jer me iskreno briga za to, ja upalim odigram jednu igru jednom nedeljno i to je… ne zamlacujem se dalje
Nabukodonosore yup tako je glupost ziva uvek kad udjes u games fsd ih loaduje, tj covere… smaracki ali tako je
e da sad za sve
zaboravio sam da napomenem da FSD 3.0 radi najbolje ako se ima Kernel 15574 i Dashlaunch 3.02 ako imate nizi dash i nizi dashlaunch onda zna da baguje jer povlaci neke opcije iz dashlaunch-a pa verovatno zbog toga i baguje…
Ubacio sam i ja sinoc fsd 3 i to na usb.Obrisao sam preko 9 gb svega i svacega iz internog starog fsd-a.Ubacio i dashlaunch 3,04 i launch.ini sa Mirkovim podesavanjima.Lepo butuje fsd iz externog rack-a od 2tb.
E sad me zanima sledece:
1 u hdd internom u content folderu imam nekoliko foldera.Da li mogu da ostavim samo folder gde su mi dlc-ovi? Glavne sejvove igara sam iskopirao privremeno na usb stick,pa sam mislio da obrisem sve iz tog foldera sem dlc-ova, pa posle da vratim pozicije, posto mislim da u jednom od tih foldera se cuvaju pozicije igara.
2 posto nemam homebrew,tj emulator igre, ja sam sve kinekt igre prebacio u taj folder.Pa me zanima dal ima neka opcija da se recimo izmeni naziv, da umesto homebrew stoji kinect. Imao sam dobar skin za stariju verziju,neko je to odradio,al ne pase za fsd3.
3 i rekoh ajde sad da probam igre koje mi nisu radile COD world at war i COD BO2.Medjutim sad mi izbacuje za obe igre istu stvar.Obavestenje,kao da igra nije dobro instalirana,i da probam ponovo, ima mali kruzic crveni.Posto sam kopirao iz total komandera igre,zanima me kako da promenim putanju u 360 content menageru, posto ne bih da igre prebacim na interni,pa posle da kopiram na externi.Rekoh da probam tako da odradim te dve.Bas me nece ._.
4 Posto nisam obrisao ISO fajlove te dve igre,bas iz razloga sto nisu proradile.Da li moze neko da mi da alternativu za iso2good. mozda on nesto zeza.Ja pustim iso kroz abgx, pa onda iso2god.Znam da ima jos jedan program,al sam mu zaboravio ime.
inace koliko sam sinoc na kratko video,covere je uglavnom sve skinuo,desi se kao i sa ranijim,recimo da fali screenshotovi za betmena prvog ili beyond good and evil,al to se sve rucno ubaci i nije problem.Par puta mi se zamrznuo kad sam cackao podesavanja dok je skidao covere.
Toliko za sad :happy
Xbox backup creator 2.9.0.421
a zasto pustas igre kroz abgx a imas RGH konzolu? totalno bespotreban korak
- u manage game paths stavis samo Content/16nule nista vise, i ako imas GAMES ili XBLA gde ubacujes igre
- to je do skina za sada za fsd 3 slabo ih ima
- kakav contetn manager zasto to uopste koristis? extractuj igru sa Xbox Backup Creatorom ili ISO2GOD i lepo prebaci preko USB-a ili LAN-a (ima tutorijal u jtag podrska za oba)
- Xbox Backup Creator rekao Nabukodonosor vec
coveri zamrzavaju citaj pisao sam bas ovde o tome da zamrzne konzola na par sekundi, inace jer su ti potrebni, mislim sad na screenshotove? tebi to i odvlaci 9 GB, ja sam meni nastelovao u setovanjima da mi skida maximalno 2 shota i cover sta ce mi 10 shota a nikada ih ne gledam