Pa u FSD-u i ne mozes da formatiras, moras otici u System Settings, pa pod Storage pronaci fles i formatirati ga…
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Pa u FSD-u i ne mozes da formatiras, moras otici u System Settings, pa pod Storage pronaci fles i formatirati ga…
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Ako ti taj USB treba za Save i DLC mora biti formatiran i standardnog dashboarda, uradi kako je @MAXS rekao. Pritisnes veliko X za paljenje joypada odes skroz desno nadjes system settings i izasao si iz FSD-a, kada zavrsis da se vratis u FSD samo preko X izaberes XBOX HOME i vrati se u FSD, ili reset konzole.
za pravopisne greške kriviti Tapatalk 2
to sam i nasao sinoc hvala
imam jos jedno pitanje kada odem na my games tu mi stoji dosta duplih slika igara npr.Gta 4 ima jedno 20 istih ( duplih slika ) pa mi interesuje kako to da ispravim
clear data
pa onda skeniraj bazu opet, ako i tada sve isto radi, onda lepo obrises ceo FSD, pa ga instaliras iz pocetka
Clear date i reset settings FSD, ugasi u pali fad treba da bide skroz prazan, dodaj putanje od igara opet. Ako se kojim slucajem desi da imas opet duplo mozda ces morati da instaliras FSD opet, koliko sam upoznat do sada smo svi uvek resavali ovaj problem duplih igara sa clear i reset u settingsu FSD.
i jos jedno u gornjem uglu postoji temperatura za cpu,gpu,mem,case pa me interesuju d ali postoje neko optimalne vrijednosti i da li treba da podesavam fan speed u opcijama trenutno je podeseno na auto
Ne moras, to zavisi od konzole do konzole preko 79C tj 81c se pale automacki fanovi znaci da je temparatura prevelika. Imas temu kolika je temeratyra na vasem jtagu pa pogledaj sta je pisano. Mozes da stavis na 70% Fan i onda temp rada treba da bude oko 50ak stepeni.
kod mene je podeseno na auto i temperatura je oko 50-60 c
Zavsi koliko radi ,ako radi 1h temparatura ce porasti do 70C i vise kod nekih, neki Jasperi imaju bas nisku temp fabricki 64-67C,ako imas na auto toliku temparaturu imas fenomenalnu konzolu. Od konzole do konzole varira temparatura, FSD opterecuje hardware, vratis na fabricki dashboard i temp polako pada.
Nista sto bi brinuo, ps3 i xbox360 imaju velike temp rada CPU I GPU.