Forza Horizon trailer

Nzm za vas ali meni se sad voza po americkim pustinjama, kola devojka i tako to… :smiley: A sto se igre tice bice super vidi se, jos kad bi sudari malo bolje izgledali.

Demo ce biti dostupan 9. Oktobra na Live-u a full igra 26. u Evropi. Bas cu da probam demo da vidim sta me ocekuje ali sam siguran da ce ovo biti jos jedan pun pogodak :slight_smile:

Povodom danasnjeg izlaska Forza Horizon demo verzije evo vam priodan trailer za one znatizeljne koji dosta govori o ovoj prekrasnoj igri uzivajte

P.S Demo je stvarno odlicno napravljen i jako mi se svidja igra cini mi se kako je microsoft napravio dobar posao ove godine

Demo je odlican. Jedino sto mi je ne svidja ovaj free roaming kao u NFS-u gde moras da ides i trazis trke. Zato sam i zamrzeo NFS. I ne svidjaju mi se klasicni codemasters meniji. Sve nesto u stilu Ken Block-a. Ali je zato gameplay odlican!

Da free roaming je i meni bzvz brzo me smori igra zbog toga. Inace jeste i najvazniji gameplay tako da ne mogu da docekam,bar demo jer sada nemam net gde mi je xbox :frowning:

Od izlaska Test Drive Unlimited 1 nijedna voznja me nije privukla kao Forza Horizon.Probao sam demo malopre i odusevio se.Meni je sve na svom mestu i trke i free roam.Nego jel ima neko spisak muzike iz demo-a odlicna je :da::tap:

Sto st eice free roama on se moze i preskociti jer nije obvezan znaci imate na mapi evente do kojih mozete doci fast travelom ili obicnom voznjom meni je logicnije ovo drugo jer je vozni koncept fenomenalan a sto se tice soundtracka evo samo za Mitraljezca UZIVAJ

Horizon Bass Arena
Levels (Skrillex Mix) – Avicii
Reckless (With Your Love) – Azari & III
Cinema (Skrillex Remix) – Benny Benassi
Blind Faith (feat. Liam Bailey) – Chase & Status
Hot Mess (feat Elly Jackson) (Duck Sauce Mix) – Chromeo
Encore – Digitalism
The Power (feat. Dizzee Rascal) – DJ Fresh
Silicone Lube – Feed Me
Lies (Alex Metric Remix) – Fenech-Soler
Icarus – Madeon
Show Me A Sign – Modestep
Lick The Rainbow – Mord Fustang
Remanence (Junior Remix) – Mr Magnetik
Me & You – Nero
Reaching Out (Fred Falke Remix) – Nero
Blue Monday – New Order
Language – Porter Robinson
Everyday (Netsky VIP Remix) – Rusko
Somebody to Love (Sigma Remix) – Rusko
The Hope – Scuba
Bass 4 – The Hacker
Illmerica (Extended Version) – Wolfgang Gartner

Horizon Pulse
Need You Now – Cut Copy
Awake – Electric Guest
Walking on a Dream – Empire of the Sun
Iron Deer Dream (Chad Valley Remix) – Fixers
Don’t Stop (Color on the Walls) – Foster The People
Hawaiian Air – Friendly Fires
Hurting Friendly Fires
No Love – Hooray for Earth
Over & Over – Hot Chip
Black, White and Blue – Ladyhawke
Let Me Go – Maverick Sabre
Paddling Out – Miike Snow
Life is Life (Yuksek Remix) – Noah and the Whale
Take A Walk – Passion Pit
1901 – Phoenix
Bom Bom – Sam and the Womp
Disparate Youth – Santigold
Spirit of the Night – Tesla Boy
Pelican – The Maccabees
Punching in a Dream – The Naked & Famous
Aroused – Tom Vek
Something Good Can Work (The Twelves Remix) – Two Door Cinema Club
Yeah Yeah – Willy Moon

Horizon Rocks
R U Mine – Arctic Monkeys
Lonely Boy – Black Keys
The Infected – Four Year Strong
Back of your Neck – Howler
Give It Up – LCD Soundsystem
Bring Em Down – Lostprophets
We Bring An Arsenal – Lostprophets
Teenager – Mona
Animal – Neon Trees
Wildfire, Smoke & Doom – Pulled Apart By Horses
Lazy Eye – Silversun *****ps
Surrender – The Duke Spirit
Away from Here – The Enemy
Had Enough – The Enemy
Hate To Say I Told You – The Hives
She Bangs The Drums – The Stone Roses
Rock n Roll Queen – The Subways
Motoring – TOY
Bug – Wavves
Farewell to the Fairground – White Lies
Bite My Tongue (feat. Oli Sykes) – You Me At Six
Get Away – Yuck

Mnogo mi se svidja soundtrack, zbog njega cu i skinuti igru! :smiley:

Je muzika je stvarno dobra svaka im cast btw evo novi trailer

Do malopre sam igrao demo i mogu reci da ce ova igra bit nesto sto cu dugo igrati. Fenomenalna grafika, modifikovani Forza engine (nije arkadna igra, daleko je od toga) prelepi pejzazi, igra je pravo uzivanje. Sam free roam mi je fenomenalan, obozavam da vozim po prelepim putevima i da se divim svemu sto su moci iz Playground-a i Turn 10-a odradili (postoje cak i zivotinje pored puta koje su beze, skacu itd.)
Sve u svemu, ko je voleo Forzu, ovu igru ce obozavati. Stvarno nemam nijednu zamerku. Ali bas nijednu.

Pa sta sam vam ja reko ujutro da je igra vrh ponude trkacih igara imate trailer.Meni se igra jako svidjela a to je tek demo verzija da ovo sto kaze Jovan i meni se jako svidjaju zivotinje mozda djeluje glupo ubaciti to ali jžu praksi zbilja puno pridonosi igri te ju cini jos zivljom ako je to moguce HAHA totalno me interesira koju ce zamjerku naci recenzenti a ja mislim da znam koja ce bit.Zamjerka ce biti opet izostavljena prokleta kisa jer bih stvarno volio vidjeti limene ljubimce po kisi i taj prelijepi pejzaz ali ozda su ubacili vremenske uvijete ali nam nezele nista otkriti.Zivi bili pa vidjeli

nije arkadna igra, daleko je od toga

Ne pominji to ovde, razapece te pojedini na krst zbog toga. :slight_smile:

meni liči na NFS serial, al’ totalno…

Fora sa festivalima je viđena u nfs serijalu ali je ovo mnogo bolje izvedena igre od pomenute

Mozda lici ali ne mogu se uporediti. Forza vise tezi ka realnoscu, sa dosta boljim sistemom upravljanja kolima i sa jos dosta stvari koje mogu da nabrajam do sutra. :smiley: Sve u svemu, ukoliko volis Forza serijal, ova igra ce ti sigurno biti medju top 3. Mene je demo odusevio. Ocekivao sam da bude vrh igra ali ovo sto sam odigrao spada (bar za mene) u sam vrh trkackih igara.

Teži teži, kao što ja težim alkoholizmu i drogama.

Lepo rekoh, da je to sve moje misljenje, siguran sam da ti imas drugacije. :wink: Sve u svemu, ne mogu da docekam kraj oktobra, da provozam svaki auto, po svakom putu. :tap:

Kada bih ja imao toliko vremena, ja bih se ženio, odma’!

Ma naravno da ću šibati novu Forzu. Samo sam konstatovao da mi liči na NFS vizuelno… Inače igrao sam sve NFS igre, tako da mi ne bi smetalo i da je više ARCADE ORIENTED, iako znam da će biti veoma ozbiljna igra, što se od Forze i očekuje… Sad samo treba da čekamo:rock:

Ih, pa necu to igrati neprestano, nemam bas slobodnog vremena. Nego polako, lagano, kad nadjem slobodno vreme posto sam poceo da radim i upisao sam master. Za Forzu ce morati da se nadje. :wink: