Forza je sjajna. Nije simulacija ali nije ni nfs
odlicna zabava,najbolja voznja za uzivanje posle test drive-a,naravno prvog dela.
Odigrao sam demo, utisci su vise nego pozitivni, svidja mi se ova kombinacija NFS+Test Drive+Forza Motorsport= Forza Horizon 
Ljudi ova igra trenutno razara recenzente diljem svijeta Ign 9.0 kaze najbolja fransiza na ovoj generaciji konzola ljubitelji voznji slobodno dignite ocijenu za 0,5 do 1 stvarno fenomenalno toliko je dobra da joj je cak i eurogamer dao 9 a gaming examiner 9.5.igra izgleda prekrasno te konkurira za naljepsu grafiku ove generacije konzola u igri necete uopce naici na nikakve ostre rubove iliti ivice sve je glatko i brzo evo dokaza
Some will decry the move 60 to 30 frames per second, but itās been handled flawlessly, with perfectly smooth visuals and low-latency controls. Horizon is an outstanding showcase for the ageing 360.
razbila je.
Canāt wait!
probao jutros igru,auu :woot: odlicno odradjena bar za onih 20-tak minuta,grafa ok,gameplay takodje,prica je u drugom planu ali opet pre****no odradjena i fenomenalni soundtrack-ovi koji pocinju sa netsky-em pa nadaljeā¦
sve u svemu prvi utisak je odlican,meni je uproscen samo tako,imate samo sp i mp da kliknete dok opcija i toga imate samo u uvodnoj spici kada krene igra dok ga kasnije nema.
Ma da taj codemastersom meni je jedino sto je lose jer podseca na onoliki promasaj sa poslednjim dirt-om. Sto se mene tice nisu mogli bolji trenutak da izaberu sa ovom forzomā¦bas mi se igra neka ovako opustena voznja koja izgleda savrsenoā¦cekao sam dugo td2 kad se pojavio bas me je razocarao. Ovo je upravo ono sto je faliloā¦
Vidi se da je Playground sastavljen od bivsih codemastersovaca, jer ovo jako podseca na Dirt, mnogo vise nego na prethodne Forze.
Ambijent, storytelling, trke protiv aviona, house koji stalno tresti sa radija, fizika negde na pola puta izmedju Dirta i stare Forze⦠Mislim da fanovi nece biti zadovoljni, ali koga briga? Mozda ce ovo biti prva Forza koju cu zapravo igrati jer je makar potpuno odustala da bude Gran Turismo i pokusava da bude zabavna za promenu. Nisam bas neki reli fan, a od Dirtova me je odbijao i izuzetno frustrirajuci fizicki model gde imate utisak da upravljate komadom sapuna u bestezinskom stanju, koji je zamenjen znatno robustnijom fizikom Forze.
Grafika je zaista prelepa, modeli automobila su nestvarni van igre, a sigurno cete zastati vise puta da bi posmatrali pejzaze i vatromet, i uzivacete u promenama dana i noci. Deluje pomalo uvrnuto i sizofreno jer vas za volanom realnih automobila stavlja u svet neprestane lude zabave, kakav ne postoji (ili bar ne postoji za nas posten, radni svet).
Ovo je olakÅ”ani Dirt 2 kao Å”to Padawan reÄe
Drugari, ako je nekome ovo simulacija, neka ide da skoÄi sa gazele na beton, odmah⦠Ovo nema veze sa simulacijom, ovo je NFS what its just to be :). Forza 4 je za ovo mama kada je simulacija u pitanju.
Ne kažem da nije zabavno, ali je igra arkadÄina, ne kao Burnout/NFS arkada, ali je arkada, pa neka se ljuti ko god hoÄe :). Ako ima malo lažne fizike, to ne znaÄi da dobija epitet simulacije, samo da naglasim.
ovo uzima goty za najbolju trku godine obavezno,a takodje 100% za onaj pre*****o dobar soundtrack koji unistava.Svaka cast,igra otkida koliko je dobra,takodje vas prati i ta prica koja je u drugom planu ali je tu i uz one prelepe i dobre cinematicse pravo uzivanje.
Naravno da ovo nije simulacija ali niko to nije rekao po meni savrsen odnos zabave,simulacije i arkade nije nista od toga ali je savrseno uskladjeni mix i svidja se i meni koji sam fan Forze dok je bila simulacija.
Ubacuju Rally vozila, nove podloge, nove staze, dodato kao u reli igrama co-vozac koji prica putanju kako da se ideā¦
1600 MS poena kada se pojavi 18. decembra
bice zanimljivo videti ovo kako izgleda, posto je i sada igra dosta zanimljiva kako se odmice sa igranjem

Forza Horizon will veer wildly off the beaten path with a new DLC expansion due December 18. The āRally Expansion Packā adds off-road rally racing to Turn 10ās racer, including ādeeper ruts, higher jumps, and new surface types to explore.ā
Unlike in real life, itāll be fun to drive in these unsafe conditions because the game provides you with virtual, rally-tuned vehicles and a helpful co-driver. So youāre not just out there ruining your own car in some mud.
The Rally Expansion Pack will cost 1,600 Microsoft Points on its own ($20), and will be included at no additional cost as part of the Season Pass.
Samo kad su poceli sa dlc-ovima
naravno ovo je super stvar i verujem da ce upotpuniti igru sa njima. Mada neverujem da cu ih kupovati⦠
Jedva Äekam,poÅ”to sam veÄ preÅ”ao igru.
Može li mi neko provjeriti ima li ova Forza split-screen ?
Za tri dana, 06.11. dolazi sest novih auta u Forzu Horizon. Bundle ce da kosta 400 MS poena, a lista auta je:
-
2012 Lamborghini Gallardo LP570-4 Spyder Performante
-
[/FONT][FONT=Helvetica Neue]2012 Shelby 1000
-
[/FONT][FONT=Helvetica Neue]2010 BMW M3 GTS
-
[/FONT][FONT=Helvetica Neue]1965 Shelby Cobra 427 S/C
-
[/FONT][FONT=Helvetica Neue]1994 Nissan 240SX SE
-
[/FONT][FONT=Helvetica Neue]2012 Jeep Wrangler Rubicon
Kako mogu da narezem ovu igricu kad god je bacim na abgx360,sve bude ok kad treba da zavrsi proveru pojavi āthere is no verified rip of xex CRC7C2C3240.ini in the online database autofix failed,stealth is still unverifiedā??, koliko vidim igrica se uvelike igra.
Skini drugi rip, jer verovatno ta verzija nije verifikovana
imam i ja isti problem. Ovo je veÄ drugi rip koji mi ne prolaszi verifikaciju. Dajte na PM rip koji je ok.
Blackcats ili Bitsoup, oba ripa su ista i prolaze verifikaciju skroz normalno. Meni su proŔla.