Nema sta.Stvarno super igleda.Jedva cekam.
:tap:
Mislim da će ovo biti nastavak onog gde su najbolji nastavci NFS kao underground 2 i most wanted stali a EA nikad nije nastavio tu pravu nit kvaliteta igara zasnovanih na uličnim trkama .
Upravo tako,sjajno su prepoznali priliku koju im je EA otvorio. Dugo je EA vladao na ovoj sceni,a sada kad je masi dosadio NFS svi ce preci na forzu i ocekujem potpun hit od ove igre 
Ima potencijala da bude igra koja ce mi oduzeti mnogo vremena :rolleyes:.Podseca malo na NFS Pro Street samo onakav kakav je trebao da bude a nije.
Muzika od 1:45 za Akirisa :rock::rock:
Sjajni Netsky 
pazi ja sam nevidjenoi fan forze, ako su zadrzali upravljivost kao na prethodnim forzama a dodali elemente kao u pgr4 i nfs onda je ovo pun pogdak, a deluje mi da je tako ehehehehe samo da nije kratka igra…
Bice extra, rekli su da su zadrzali upravljacki sistem kao kod Forze a negde sam i procitao da su ubacili tonu stvari na mapi, od trke protiv aviona, helikoptera, do ulicnih trka. Bice dosta stvari da se odradi, drzace nas ova Forza dugo, kao i svaka prethodna. 
u to ne sumnjam nemoj samo da fejluju kao Dirt Showdown ono je bruka i sramota…
valjda su ubacili malo vise staza nego u F4 i daj boze da budu downloadable staze a ne samo DLC-evi za kola
nego sta su rekli bese za kola? jel se importuje nesto iz F4 ili ne? dlc i slicno… ne mogu da se setim za to
Nazalost, ne importuju se, vec mozes samo neke kreacije za auto da import-ujes. Ma kakav Dirt Showdown, cim sam video da imaju oni Hot Rod-ovi, automatski sam izbrisao igru. Sve neki kamioni i krsevi, lesine, nema nigde normalan auto.
heheheh ja sam samo upalio odvozio jednu trku video da je BEEEEEPPPP i ugasio i nikad vise posle…
dok forzu igram non stop malo malo pa odvozim nesto…
elem nista cekamo sad igru pa bice veseloooo, nego mene najvise raduje GRID 2, najavljen samo zaboravih za kad
Ova je igra koja mi non stop "prkosi"i izaziva me vec polagano ludim jer svaki trailer je bolji od predhodnog najvise mi se svidjaju one PREDIVNE mape tj. open world koliko mi se cini ogroman broj auta koji su prekrasno detaljirani naravno igrin zvuk i ono najbolje igrini tako zvani “event-i” kojih ce biti na tone od vec spomenutih stvari koje je btw rekao Jovan pa do meni najdrazeg event-a HORIZON koji ce bit apsolutni hit
inace ovo mi je zelja da probam, uf kad bih ovo nabavio ![]()
ovde je dobar hehehe
kad vec ovo ne moze bio bih happy za ovo kao kuce u liftu
Ovo valja docekati.Citao sam da ce se demo uskoro pojaviti,ali ipak cu sacekati kompletnu igru da izadje.