Forza Horizon 6 - 19.05.2026 - Developer Direct

Bolje nemoj, evo reinstaliran windows i menjam sve sifre xD

1 Like

Banuju i hardver izgleda, tvit od Playgrounda

Ajoj :grimacing: iskreno onaj sajt sa kog je i potekao leak mi nije ulivao poverenje, te sam tako otisao na drugi i sve fajlove ponovo prelepio od lika koji nije nikad imao problem pre. Bilo je tu viska nekih fajlova koji su odmah odleteli u kantu. Zatim su svi fajlovi provuceni kroz dva AV-a, a neki i kroz VirusTotal i tek onda je probana :sweat_smile: Video sam neke “FIX-eve” ali nisu mi bili privlacni da ih probam.

Jel vas baš toliko žulja tih sedam dana do zvaničnog izlaska igre? :roll_eyes:

1 Like

E ja sam taj fix pustio :smiley: I zapravo je fix, al jebigica :smiley:

Ja sam samo u fazonu da je probam jer 4 i 5 nisam nikada zavrsio :sweat_smile: Tako bi se i ova zavrsila. Do skoro sam ima 4 instaliranu i kao zavrsicu ali jok.

Za to služi xcloud. Evo recimo baš sada sam upadao u starije igre da bih video par stvari, a ko će skidati 150-200gb…

1 Like

Potpuno podržavam!

Gotova recenzija, sutra live u 2.

3 Likes

Uvek je bio vel’ki. A meni je inace gamespot referenca - splidna osmica, svakako uspeh za MS.

Forza 6 u 5K kida guzove na LG 45GX950A-B 44,5 Zoll UHD 5K

9 Likes

Mogli bi smo friday night ili saturday night da napravimo. Kao u FH 5 kad je izašla kad smo cepali..

Ako hoće neko, pisite, siguran sam da 6-7-8 moze da nas se skupi za online zajebanciju

2 Likes

Od danas moze da se igra uz trik sa Novim Zelandom.

Ja sam počeo u 17:00 region mi je Japan

3 Likes

Kod tebe na gajbi :grinning_face:

Hokkaido…

1 Like

Ja puko 80evra i sad imam krunicu na imenu jebes ga nisam mogao cekati. Nadam se da ce DLC-evi biti dobri.

2 Likes

Ako bi ubacili Bikes dlc gde jurimo motorima po ovoj mapi, to bi bilo prejako. Kao Driveclub Bikes :heart_eyes:

3 Likes

Vozim svoj auto u igri + Baby Metal. Igra 10/10

6 Likes