Forza Horizon 6 - 19.05.2026 - Developer Direct

19 maj xbox i pc, playstation do kraja godine

7 Likes

Jest da je copy paste, al ja jedva čekam :smiley:

2 Likes

2 Likes

4 Likes

Znaci livade koliko hoces.

2 Likes

Tokyo bajo neon city

bice kao Edinburg. Malo grada i mnogo neobradivih zelenih povrsina :rofl:

Pomenu neko danas, vozacke igre su stvarno dostigle graficki vrhunac odavno. Poboljsanja ima, al ti sad vec treba mikroskop da primetis.

1 Like

Ne brini ništa bata Mladen će da nađe nešto za hejt samo čekaj :laughing:

2 Likes

Novi xbox? :smiley:

1 Like

Mozda igra na Plejci pa je sakrio :joy:

1 Like

Najavili su vec nije neka tajna.

1 Like

Ima tu mnogo što šta za poboljšati što se ovakve igre tiče. Njih i dalje jedan prosečan Need for Speed šije u svemu osim u samoj fizici automobila jer oni idu baš na arkadni “brake to drift” osećaj dok Forza još uvek drži tu neku zlatnu sredinu što se toga tiče. Poslednji Nfs kakav god da je, kad odeš u garažu, to pršti sa sadržajem i sve licencirani brendovi za svaki branik, spliter, body kit, svaku felnu… Forza kaska žestoko sa tim stvarima. U najbolju ruku voziš klot fabrički auto sa tuniranim motorom, nataknutim spojlerom i drugim felnama… Tuning ko da žive u Srbiji pa mole Boga da prođu tehnički. :joy:

Veruj mi da jedan Nfs iz 2015. izgleda možda i bolje, plus ima više opcija za tuning nego što to ima poslednja FH.

Mnogo stvari trebaju oni da unaprede ali bar su pokazali da ovaj put zapravo imaju nove zvukove motora, umesto što su koristili iste još od trećeg dela, i da ovog puta progres ide kao u FH1, gde smo pridošlice na festival i probijamo se sa narukvicama bez tri ‘iljade ikonica na mapi i nikakvog redosleda. Trebaće im više od jednog festivala i lokacije ovaj put. Igraće se day one naravno, ali i dalje sam skeptičan da će da bude copy paste svega osim mape.

Bitno da zadrze kontroler iz 2006. :folded_hands:

2 Likes

To obavezno i novi duke da predstave

Ali ubacili Alfu u Japanu. Brt kad su Japanci videli Alfu u zivotu :roll_eyes:

1 Like

Ima alfi i tamo vole italijanska auta

njih 14 verovatno :rofl: