Forza Horizon 6 - 19.05.2026 - Developer Direct

Nisam neki gearhead, al secam se kad sam probao FH5, bas to – dali mi neku bestiju u prvih sat vremena, ja se pitam da nisu pogresili negde. Pomislili da sam sin nekog sheika.

1 Like

4 Likes
4 Likes

Može se sad pre-loadati

4 Likes

jel vazi i za korisnike game passa?

Da, za sve je.

1 Like

Bruka izgleda, jedva cekam. Dodjes s posla, otvoren prozor, lepo vreme, dobra muzika, lutanje okolo i mozak na ispasi. Zato je i dobra i opstaje.

7 Likes

Initial D + Linkin Park soundtrack + Toyota Celica mk7 confirmed = Prelepost

Sa ovim stvarima sam vec kupljen a ko zna sta nas ceka

2 Likes

Imaćemo review igre na embargu, samo to trenutno mogu da kažem o igri :smiley:

2 Likes

Ja ću igrati svakako šta god pisali

Procureli decrypt-ovani fajlovi (nisu ni bili encrypt-ovani) 9 dana ranije. Bukvalno igra moze da se vec igra :sweat_smile:

1 Like

Kako?

Devovi su greškom aploadovali ceo build koji nije enkriptovan

1 Like

Upravo ovo i isti slucaj je sa Directive 8020. Bukvalno slicna situacija kao i sa Death Stranding-om 2. Neko je stisnuo pogresno dugme danas :sweat_smile:

Vidim ljudi govore da banuju ljude koji probaju online da igraju to.

Za sada jedan 100% potvrdjen slucaj i to je neki streamer koji je okacio na YT kako igra. Svaka mu cast ako je koristio svoj nalog, a nije napravio neki dummy.

Ja sam probao ali izgleda da postoji opasan problem izmedju igre i mog laptop-a, gde se igra sama od sebe ugasi izmedju start menija i prvog dela sa GTR-om, nema pravila. Kao da postoji neki timer koji cim otkuca vreme samo ugasi igru bez greske, loga i slicno. Probao sam i da ugasim net i kao admin da pokrenem, da pogasim sve overlay-e ali dzaba tako da sam odustao i obrisao je.

Je li švabo streamer? Vidio sam neki post na njemačkom za FH6, stavio screenshot da je banovan. Jez Corden isto u tvitu pomenuo banove ali u članku mu ne piše ništa.

Da, isto mi se desava, krene onaj prvi loading screen i tu se ugasi. Cak se gasi i dok sam recimo u settings meni-u posle odredjenog vremena. ne znam da li ima negde fix za to.

Postoji fix, ako ti treba - cimaj. Necu da kacim po forumu. Ja sam sad prosao taj uvodni deo sa GTRom.

1 Like

Obrisao sam je i mrzi me da je skidam ponovo. Sacekacu neki “scene” verziju pa da probam ponovo ako radi radi ako ne ko je sisa.