Forza Horizon 6 - 19.05.2026 - Developer Direct

Samo za nas entuzijaste koji su uspevali da izađu na kraj sa milion ikonica po mapi je trajala duže od dve nedelje. :grinning_face_with_smiling_eyes: Imali su zicer, i to sad kad je car culture peak sa japancima i ispade da imamo više customizacije za garažu i nekeretninu nego za sam automobil. Džigericu mi vade kolko me nerviraju! :joy:

3 Likes

I na sve to, i dalje je isti onaj Forza saving/loading točkić gde god da klikneš čekaš…

Loš UI me užasava, a u Forzi je isti 11 godina - loš.

1 Like

@MladenVR au sta ti reko bot :rofl:

4 Likes

Brate ne znam cemu ovo? jel me provocira sto jos uvek nisam izriljao ispred kuce i posejao travu?

1 Like

Evo i mape:

3 Likes

Nista ne menjaju, ni art atyle, ni UI ni gameplay… Bice jos jedna u nizu dosadna Forza

5 Likes

Možeš da kastomajzuješ auto sa tri spojlera, nemoj tako :grinning_face:

1 Like

Eh, koliko utihnuo forum. Da sam ja ovo napisao u neka srecnija vremena, dobio bih hejt i u najmanju ruku ban :joy:

6 Likes
1 Like

Iz koje igre je ovaj screenshot?

1 Like

Forza Horizon!

3 Likes

od 2 do 6

1 Like

https://www.gamespot.com/videos/forza-horizon-6-hands-on-preview/2300-6466810/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

https://www.trueachievements.com/news/forza-horizon-6-preview

2 Likes

Playground i MS svim recenzentima:

3 Likes

S obzirom da je automobil koji se vozi Toyota Gr Gt, onda definitivno 6. Inače jer ima neko poređenje veličine mape sa prethodnom Forzom? Ne deluje mi mnogo veća naspram Meksika :thinking:

Vise livada nego ikada! :rofl:

Malo od youtubera

2 Likes

I finally played Forza Horizon 6 and it’s a spectacle the likes of which we haven’t seen before

ma da tebra, potpuna revolucija :joy:

3 Likes

vidim na netu da ljudi kukaju jer je put presirok. Sad kad bolje pogledam i nije da nisu u pravu. Mada kad zanemarimo sve, i dalje mi je manjak customizacije problem. Svakako cu je igrati ali se bojim da fešta nece trajati dugo…

Meni je drago što su progresiju promjenili da moraš prvo malo lošija auta na eventove pa postepeno da ide. U FH5 što sam igrao, nije mi se svidjelo što te odmah bombarduju sa puno auta, imaš odmaj prvi dan tako auta S klase. Daj mi malo te neke rpg progresije da moram da radim za nešto, sakupljam xp za bolje i sl.

2 Likes