kako ce ovo bruka da izgleda Slobo na tvom novom PS5 Pro
Bože zdravlja biće i pro
Sledeći post PlayStation: no more console wars, now you can play God of War, Tha Last of us and Ghost of Tsushima/Yotei on your Xbox ![]()

Iskreno… Ne znam šta da mislim. Plašio sam se da će da bude copy paste i izgleda da jeste. Ovaj gameplay deluje baš dosadno.
Igraće se day one ali ovo mi ne uliva nadu nikako. Videćemo ![]()
Šta bi ti tačno da radiš u racing igri?
Pa mnoge stvari su trebali da reše osim same lokacije. Prozivani su već godinama kako koriste iste zvukove motora iz Forze Motosport 4. (Sad su doduše navodno to rešili jer su čuli kuknjavu fanova)
S obzirom da je lokacija Japan gde je tuning prva stvar koja treba da se prikaže, njima je vizuelni upgrade automobila ostao nepostojeći. Možeš da promeniš boju auta i felne, možda imaš jednu opciju za prednji branik i samo mali procenat automobila dolazi sa predefinisanim body kit-om.
Licence sa drugim brendovima u tuning svetu su im očajne, i dalje mi nije jasno kako jedan nfs može toliko da ih sašije sa tim stvarima, očekivao sam da će to da pršti s obzirom na lokaciju. Jedan Crew koji je njih kopirao sada ima više opcija i mogućnosti od njih, a oni se hvale kako sada u ovom delu možeš da lepiš sticker-e na bočna stakla.
Neonke pod šasijom (ne voli ih svako ali su bukvalno zaštitni znak Car Culture u Japanu) ni na vidiku koliko sam primetio.
Ali bitno da su ubacili da mogu da kupujem nameštaj i garnituru da opremim svoje mesto stanovanja jer nas to jako zanima (u trkačkoj igri) kao kad zavrtiš spin u prethodnim delovima i dobiješ čarape i suknjice za tvog avatara. (u trkačkoj igri)
A da ne pričam kako sve deluje mrtvo i beživotno, ovaj grad koji navodno treba da asocira na Tokyo je ekstremno prazan. To treba da vrvi sa populacijom i saobraćajem, koliko god neko hteo radije da ide 300km/h kroz prazne puteve.
Videćemo, nisam otpisao još uvek ali sam postao ravnodušan nakon ovoga. Daj Bože da grešim.
50.000 used to live here, now it’s a ghost town ![]()
Trejler je dosadan kao smrt, ovo da pustim da zuji a u background glas Mark Cerny-a i ne treba mi bensedin kad me iznervira Xbox republika ![]()
Još ja pomislio trejler od 9 min će mi biti malo, prekinuo na pola uz pokoji skip ![]()
Ajde da vidimo, da ne bude 3 automobila umesto jednog…
Ni ranije se nisu baš proslavili sa nekom gustinom saobraćaja čak ni u gradskim delovima mape.
Customisation video
Ovo je blagi očaj
FH6 Customisation = Tow hook i farbanje spoilera ![]()
![]()
![]()
Tačno kako sam i pomislio da će da bude, promenili su ništa. Sreća pa mogu da kupim nekretninu u Japanu i parkiram svoje fabričke automobile. ![]()
Dve nedelje ako izguram da igram iz Game Pass-a i od mene dosta. Samo prekrečeno u drugu mapu, omašili su temu definitivno. Plus što ovo dvoje pojma nemaju o čemu pričaju. ![]()
pa zar je duze od dve nedelje trajala i petica?
Ja planirao day one da je uzmem, jos i Xbox zadrzao… Sad ce opet na oglas ![]()
lepo reko, Miki, kralj ocajnih igara ![]()