Filmovi vol. 3

Sta dobijes kada sednu uvece zajedno i drogiraju se ljubitelj Avendzersa, x-men i slucajni prolaznik koji voli film Predator ali ga se ne seca bas najbolje :grin:

2 Likes

Ne mogu da se nateram ni da kliknem na trejler. Dajte nesto novo ako boga znate, prokleti bili.

Vrtimo jedno te isto vec decenijama. Klinci 80-tih nisu ni znali koliko su imali srece, svako-malo nesto novo nikad ranije vidjeno da te oduva u bioskopu. A danas samo reciklaza.

Da covek poludi.

3 Likes

Pa ja na to cmizdrim vec jako dugo. Tako je u svim segmentima. Od muzike, filma, igara, mode… sve…

2 Likes

Vratite kokain u Holywood!

2 Likes

Ne, daj te svima pecuraka i LSD :joy:
Od kada nose pametne satove da im mere gluposti, piju kafu bez kofeina, i mleko od cincile niko nista pametno tamo da uradi. Ono zdrav zivot, fitnes, bla bla…
Sve gomila mentola…

5 Likes

Odličan dokumentarac, iako je samo za BBC Player, može se svuda naći.

1 Like

Louis je lud lik. Uvek se setim ovog klipa, kako se brzo snasao –

Louis, that’s no way to speak to a lady :wink: #LouisTherouxInterviews #iPlayer #JudiDench

1 Like

Jack black da nije toliko lud koliko jeste, mogao bi ozbiljnu muzicku karijeru da napravi. Tenacious D mu je odlican projekat ali i to opet vuce vise na zezanje. Tribute je odlicna pesma

Mislim…

Ontopic: pogledali minecraft movie u 4dx varijanti. Bolje sam se proveo nego sto sam mislio :joy:

1 Like