Filmovi vol. 3

Sta dobijes kada sednu uvece zajedno i drogiraju se ljubitelj Avendzersa, x-men i slucajni prolaznik koji voli film Predator ali ga se ne seca bas najbolje :grin:

2 Likes

Ne mogu da se nateram ni da kliknem na trejler. Dajte nesto novo ako boga znate, prokleti bili.

Vrtimo jedno te isto vec decenijama. Klinci 80-tih nisu ni znali koliko su imali srece, svako-malo nesto novo nikad ranije vidjeno da te oduva u bioskopu. A danas samo reciklaza.

Da covek poludi.

3 Likes

Pa ja na to cmizdrim vec jako dugo. Tako je u svim segmentima. Od muzike, filma, igara, mode… sve…

2 Likes

Vratite kokain u Holywood!

2 Likes

Ne, daj te svima pecuraka i LSD :joy:
Od kada nose pametne satove da im mere gluposti, piju kafu bez kofeina, i mleko od cincile niko nista pametno tamo da uradi. Ono zdrav zivot, fitnes, bla bla…
Sve gomila mentola…

5 Likes

Odličan dokumentarac, iako je samo za BBC Player, može se svuda naći.

1 Like

Louis je lud lik. Uvek se setim ovog klipa, kako se brzo snasao –

Louis, that’s no way to speak to a lady :wink: #LouisTherouxInterviews #iPlayer #JudiDench

1 Like

Jack black da nije toliko lud koliko jeste, mogao bi ozbiljnu muzicku karijeru da napravi. Tenacious D mu je odlican projekat ali i to opet vuce vise na zezanje. Tribute je odlicna pesma

Mislim…

Ontopic: pogledali minecraft movie u 4dx varijanti. Bolje sam se proveo nego sto sam mislio :joy:

1 Like

Pogledao noćas The Alto Knights sa De Nirom , mafijaška priča o Frenku Kostelu i Vitu Đenovezeu dvojici svojevremeno vrlo moćnih figura u svetu mafije i njujoroškog podzemlja i njihovom dugom i dosta kompleksnom odnosu , inače što je interesantno Robert De Niro igra obojicu protagonista, mislim da je oba lika odlično izneo i učinio ih vrlo autentičnim i uverljivim inače dve totalno dijametralno suprotna lika u smislu karaktera, naravi i pristupa , jedino ono u zajedničkim scenama kad imaju međusobnu interakciju nekako malo previše liče jedan na drugog i imaju istu boju glasa što je i razumljivo kad uzmemo u obzir da ih igra isti glumac (mnogi su kritikovali film zbog toga ali iskreno meni je bilo baš zanimljivo, inače De Niro još jednom potvrdio da je pravi majstor i da mu baš leže uloge mafijaša i da je kao stvoren za to).

Takođe recimo filmu možda fale malo jači sporedni likovi (osim njihovih žena Bobi i Ane skoro da ih i nema), recimo u filmu se pojavljuju skoro svi viđeniji mafijaši tog doba koji su maltene postali skoro pa urbani mit tipa Džo Bonano, Džo Profaći, Karlo Gambino, Tomi Lukeze, Albert Anastazija a niko od njih nije dobio nešto prostora niti neku karakterizaciju lika, a mislim da je itekako bilo prilike za tako nešto, pogotovo recimo lik Alberta Anastazije koji je vrlo upečatljiv ali se nažalost dosta kratko pojavljuje.

Iskreno meni se svideo film (iako nije baš sjajno prošao kod publike i kritičara), sad nije mi baš u rangu filmova kao što su recimo Kum, Gotti sa Armand Asanteom, Goodfellas, Bonanno : Godfather"s stoty , Kazino, Doni Brasko… ali mi je svakako dobar i svakako bi ga preporučio pogotovo onima koji vole i koje zanima ova tematika i cela ta kultura i istorijat italo-američke mafije 20. veka (od Salvatorea Marancana i Džo Maserije preko Džo Bonana,Lakija Lućijana,Frenka Kostela pa do Džona Gotija), za ostale nisam baš siguran, ali sve u svemu vredi ga pogledati.

3 Likes

1 Like

Gledao u bioskopu u četvrtak. S obzirom koliki sam fanatik automobilizma i moto sporta moralo je da se odgleda. Iako nisam nešto bio zagrejan što je Brad Pit u glavnoj ulozi jer bi mi više ležao neko manje poznat ali dobro. Fin posao je odradio. Film kao film je zanimljiv, priča je tipična i kliše, predvidiva uz par sitnih twistova ali generalno volim ove filmove sa underdog pričom. I dalje mi je film Ford V Ferrari bolji, ali ko voli ove stvari svakako vredi pogledati. Trke su super odrađene, ko je fan F1 i prati, malo će da prevrće očima na neke forice u filmu (Hollywood jbg), a ko i nije toliki fan i ne razume se u toj meri - biće mu kul. Sve u svemu osmica zaslužena. Ove stipse iz Cinestar-a su mogle neke gluposti da daju za premijeru kao što je u svim drugim mestima, ponadah se i da u McDonald’s ima formula uz Big Mack ali opet stativa u našem Srbistanu. :face_holding_back_tears:

3 Likes

Pogledao malopre film o Draženu Petroviću na HBO koji je režirao Danilo Šerbedžija.
Jedna onako vrlo emotivna i dirljiva priča koja se više bavi Draženovom ličnosti i karakterom i njegovom odnosu sa porodicom, devojkom, itd nego toliko sa samom njegovom košarkaškom karijerom, iako je priča vrlo dirljiva i emotivna i ako mi je zaista drago što sam pogledao film opet moram istaći da film itekako ima svojih nedostataka i propusta i da bi jedna takva legenda kao što je Dražen dobio mnogo bolji film da ga je radio recimo Netflix ili makar Bjelogrlić (koji je isto bio košarkaš u mlađim kategorijama, važio svojevremeno za talentovanog plejmjkera ali ipak u to vreme teško da je baš mogao do neke zapažene karijere pored igrača kakvi su bili Dražen Petrović, Sale Đorđević, Danko Cvjetićanin, pokojni Zoran Sretenović, nažalost isto pokojni Boban Janković, Velimir Perasović, Saša Obradović, Aca Petrović, itd koji su svi bili tu negde njegova generacija).

Recimo početak filma koji prikazuje njegovo detinjstvo je dobar i obećavajući ali od momenta kada dolazi u Ciboni nekako film postaje zbrzan i nedorečen, mislim njegov period u Ciboni, titula u Jugoslaviji, 2 titule prvaka Evrope (od kojih je u filmu spomenuta samo jedna), pa odlazak u Real Madrid, pa iz Madrida u NBA, prvo u Portland gde je nepravedno bio zapostavljen i sedeo na klupi, pa onda prelazak u Nju Džersi gde je zaista igrao sjajno i postao glavna zvezda u timu, nekako sve je to zbrzano i fali malo međuradnje između i razrade i na momente deluje kao jedan dugački trailer , dok recimo neki njegovi vrlo bitni momenti iz karijere uopšte nisu prikazani niti pomenuti u filmu kao što su pre svega njegova reprezentativna karijera, pre svega brojne medalje sa reprezentacijom Jugoslavije (uključujući i titulu prvaka Evrope 1989. na EP u Zagrebu kao i onu čuvenu titulu prvaka sveta iz Buenos Ajresa 1990. kada je bio član i lider onog čuvenog “YU-Drim Tima” kao recimo ni OI 1992. u Barseloni i ono finale koje je igrala Hrvatska sa originalnim Drim Timom , takođe i njegov početak karijere i ona titula prvaka Jugoslavije sa Šibenkom (koja im je oduzeta za zelenim stolom) su takođe izostavljeni, takođe gotovo niko od njegovih legendarnih saigrača se ne pojavljuje u filmu niti ima bilo kakvu ulogu u celoj priči (a imao je toliko legendarnih saigrača bilo u reprezentaciji, bilo u Ciboni, Real Madridu, kasnije Portlandu i Nju Džersiju), pa recimo ništa ni o njegovom odnosu sa Divcem koji je takođe zajedno sa njim bio ovdašnji pionir u NBA u to vreme, čak recimo i legendarni Mirko Novosel (koga igra frontmen grupe Hladno Pivo Mile Kekin) se isto vrlo malo pojavljuje u flmu, dok recimo film se previše bavi njegovim odnosom sa njegovom skroz anonimnom devojkom Renatom koja zauzima baš dosta prostora u filmu a za koju niko nikad nije čuo niti ju je ikad iko pominjao kao osobu koja je kao zauzimala neko bitno mesto u njegovom životu, niti se za svo ovo vreme ta devojka (verujem sada već gospođa u nekim zrelijim godinama) ikad igde pojavila i oglasila i pričala o njenom odnosu sa Draženom, vremenom provedenim sa njim, itd.

No sve u svemu jedna onako vrlo emotivna i dirljiva priča koju mislim (da uprkos nedostacima koje sam naveo) svakako vredi pogledati, mada objektivno mislim da je bilo i nemoguće sad ceo Draženov život i karijeru i sve te silne momente obuhvatiti kroz jedan film od sat ipo vremena.

6 Likes
1 Like

Rekao je i da izlazi 07. maja 2027.

1 Like

Meh :confused:

1 Like

Sta mozemo ocekivati od toga? Jos jednu kombinaciju 007/Rambo/Nemoguca mosija..

Neka mirovna misija sa najt vižn-om među neke travuljine, obučeni kao rozi jednorozi. :unicorn::water_pistol:
I verovatno love neke ruse, arape, talibane i na smrt prebijaju teletabise i nindža kornjače da dođu do informacija o njihovoj lokaciji.

1 Like

Realno bice sranje, samo sto COD postoji dugo i racunica je prosta isplatice se film kako god.