Ekipa koja je snimala sonic filmove,možda i bude ok mada te ratne teme prožvakane 100000puta
Nemam dilemu da ce da prsti i sljasti i izgleda super. Ali ne vidim radnju u tome. Verovatno ce imati “dobru” pricu kao i SP u igrici ![]()
Ko nije neka pogleda novi Naked Gun pojavio se na warez-u. Odlican humor, za 90ak minuta sam se nasmejao bar 10 puta. Svaka preporuka naravno ko voli takve filmove…
ee ja sam bas na Netflixu pogledao prvi deo, fazon prekljuce. Bas je gotiva film sa onako pozitivno idiotskim humorom ![]()
Preporuka i od mene ![]()
Jedan je Leslie Nielsen
Bezveze sto ne radi preview za link sa tvitera.
Elem, glasina je da je Spilberg hteo da radi COD film, ali da ima full creative control.
Neka hvala

Pogledao sam (na preskoke) novog Supermena.
Hmmm, osecanja su pomesana ![]()
Od jakog transfera blama (sto verujem da hvata svakoga sa IQ vecim od broja cipela)
Do jakog gadjenja..
Na stranu sto jedan od negativaca prica srpski..
navikao sam na tu “naci propagandu” nije nista novo.
Nego je prosto smesno, jadno itd sve uradjeno.
U nekim delovima je kao parodija. Sto bi bilo super da stvarno jeste.. ali nije.
Probao i ja da odgledam novog Superman-a. Posle jako dugog perioda, neki film prekidam na pola. Sta je ovo?!?! DC i Marvel propadaju sve vise i vise. A ocena na imdb 7. Izgleda da smo postali debili kao kolektiv. Film je za jaku JEDINICU i ni za pola ocene iznad!
Nek puknu i jedni i drugi i da dobijemo više neke krštene filmove. ![]()
Za mene Marvel ne postoji nakon End Game-a (možda još dva filma nakon toga, Spiderman i Dr Strange eventualno), A DC ne zna šta radi već 10 godina što se tiče filmova.
ma nema, filmovi krajem devedesetih i pocetak 2000ih su najbolji. Kad uporedim superhero filmove iz tog perioda i ove u prrthodnih 5-10 god, nebo i zemlja. Ovog supermana moze neko dete da gleda mozda. Nemoguce da ovo nije parodija na superherojske filmove, znaci bukvalno odbijam da verujem da je ovo neko izeo za ozbiljno…
Mada, da se ne lazemo, avengers infinity war i endgame je vrh superherojskih filmova. Naravno posle nolanove trilogije, barem meni
Nolanova trilogija, pa xy mesta prazno, posle kako god ![]()
Pa generalno krajem 90-ih i početkom 2000-ih je bilo baš vrh filmova i tad su izašli neki kultni naslovi kao što su Matriks, Gladijator, Titanik, Borilački klub, serija Sopranovi , itd.
Inače ti kad pogledaš recimo 80-te i 90-te i maltene sve je tad bilo na nekom vrhuncu , znači i filmovi i muzika i basket i fudbal i moda skoro sve je maltene tad bilo na vrhuncu i ovo sve što imamo danas je sve manje-više neki pokušaj kopije toga i kao neka jeftina i loša kopija toga.
Nego što se tiče superherojskog žanra , generalno filmova nikad nije ni bilo nešto previše dobrih, mislim da kad se radi o SH žanru da je mnogo bolja varijanta čitati stripove nego gledati filmove, jer baš mnogo su bolji i sami autori imaju mnogo veću slobodu , recimo maltene ja još nisam pogledao Betmen film koji može i da prismrdi stripu kao što su recimo Duga noć veštica, Sud sova, Mračno ogledalo ili Strašan vic ili recimo ni jedan Tor film (iako sasvim pristojnog kvaliteta, pogotovo onaj prvi ) nije ni blizu recimo stripskom trku od recimo Deni Kejtsa ili Džejsona Arona, sad da ne navodim gomilu drugih primera.
Tako da što se tiče SH žanra mislim da je bolje čitati stripove nego gledati filmove jer uglavnom priče su mnogo zanimljivije i kvalitetnije.
Mada ima recimo i odličnih animiranih SH filmova, recimo brojni ti kultni stripovi se mogu naći i u svojim animiranim adaptacijama , mada ima ih ovako, recimo ona animirana Betmen serija iz 90-ih je baš do jaja i dan danas, recimo i ona X-Men animirana serija isto je odlična, Blejd mi je bio isto vrlo dobar , itd , tako da što se tiče superheroja ono ima tu i tamo i dobrih filmova ali mislim da tom žanru stripovi i animirane varijante kao i video igre mnogo bolje leže kao medij nego klasični animirani filmovi (gde su scenaristi obično primorani na gomile kompromisa a i filmovi relativno retko uspevaju da dočaraju baš tu atmosferu).
Ako su Peter Berg i Taylor Sheridan bice krvi do koljena. A ni prica ne mora biti losa.
Danas pogledao, predobro. Nadam da se će im za buduće projekte dati više nešto više kinte za produkciju jer zaslužuju svaki dolar za svoju viziju. Nekoliko easter eggs su bombona. Da ne postoji Alien vs Predator ovu franšizu ne bi skoro ništa ukaljalo.
The Predator je uzasan. Zato je Predators baaaaas potcjenjen.