Odgledao sam skoro ceo Road House - Mac Gregor je u stvari najbolje odigrao ulogu, pored toliko profesionalnig glumaca. Kralj.
E ali film je uzasan. Krimosi su presmesni, to je najveca zamerka. Gilenhal takodje slab, ima neki debilni osmeh ceo film i jedva neki dijalog. Fino se nagruvao za ulogu.
Road house teško smeće, morao sam odmah posle pustiti original da se povratim. McGregor najveći pajac, čitav film se nešto krevelji i glumi ludilo. Nema tečnosti, nema radnje, čitav film je skok iz tuče u tuču a fileri između su neki debilni dijalozi, najčešće bez ikakvog značenja i veze sa filmom.
Odgledao i ja Road House. Šta znam, meni se svideo Nisam preozbiljno shvatio film i dobio sam baš ono što sam i očekivao iz trailera. Nije sad neki film koji nužno mora suze na oči da mi izmami da bi mi bio dobar, ali film je čista zabava. Prijao mi je u moru superheroja i gluppsti. Ja zadovoljan, smejao sam se kad god je Connor u kadru. Lik nije ni glumio, on je takva budala i u reali maltene
Jake Gyllenhaal se odlično napucao za film, mada on je uvek bio dobro građen. Videvši njega u ringu me je samo podsetilo na odličan film Southpaw.
Efekti su malo meh, pogotovo scena na mostu kad su pokušali da ga pregaze. Ali sve u svemu meni bilo super zezanje Muzika odlična
Edit: Juče baš odgledao na tv-u film The Rundown sa Rock-om i “Stiflerom” i samo me je podsetilo koliko su koreografije tada, efekti itd, sve je bilo bolje. Jedan od omiljenih filmova sa Rock-om. Taj i Walking Tall Tj to su i jedini filmovi koje volim sa njim.
Novi Kong X Godzila moz’ da skipujete jer nije ni primeti ranijim delovima. Moguce da je AI umesao prste u scenario, covek prosto danas ne moze biti siguran.
Pa posle desetogodisnjeg talasa super heroja u helankama samo su jos majmuni ostali zainteresovani za sranja koja izlaze. Pa prema publici idu i filmovi.
Izasao je Rebel Moon. Drugi deo na netflix.
Vizuelno je lep i saren i to je to
Nesto gluplje i manje mastovito nisam video odavno.
Generalno ovo je “7 velicanstvenih u svemiru”
nije ulozen ni najmanji trud da se makar malo razlikuje. Cak mogu da se vuku paralele likova.
Bas protracene pare.
Filmska industrija je postala gora od nasih drzavnih preduzeca. Tako je to kada das na vezu liku da radi film. Dobijes jedno te isto, jedno te isto…
Rados Bajic je ozbiljna glava za ovog smaraca sto je ovo radio.
Nije cak ni to problem. Problem je nedostatak svake maste, ideje, novine. Bukvalno ni likove i dogadjaje nerazvijaju nego samo kopiraju staro.
A opet sve to kada das nekim izvikanim vezarama da rade. Covek je takav smarac, svaki film mu je isti. Samo menja kostime i oruzija.
Jbm ti casting, dva glavna lika u filmu - Muad’Dib i Feyd izgledaju k’o isfeminizirane pi*dice… Kad ih vidim na pijesku Arrakisa pomislim gdje su im kantice i lopatice.
Bas je bio epic fight, Sinejd O Connor vs Nancy Wheeler
Balkanski trip da muskarac mora da bude bradat sa pivskim stomakom. To je Arakis, prvo Muad je dehidriran, a Fejd ima onaj shield za ubrzavanje i treba mu brzina da barata nozevima koji su mu primarno oruzje.