Meni su tu najvise smetale dve stvari, kornjace zvuce i ponasaju se vise kao deca nego kao tinejdzeri, a kao i u novim spajdermen animiranim filmovima previse su brze tranzicije, ceo film je kao neki spot, ludilo i zezanje. Sto moze da bude osvezavajuce, ali na kraju imas utisak da si bio na nekoj zurci umesto da si odgledao film. Humor takodje nije najbolji. Ali film u celini mora se priznati da je delimicno uspeo u nameri da privuce neke nove klince sto je negde i poenta, nisu samo kornjo-nostalgicari target publika.
Uzmes VHS kasetu original. Onda je presnimis i das dalje, taj neko presnimi kopiju i posalje tu kopiju dalje… tako jos jedno 10x
Sta dobijes na kraju?
Negledljivo sranje.
Pogledao Dune part II, dinamičniji od prvog dela sa ponekim vremenskim skokovima koji nisu baš jasni kad se dese pa onda budem par sekundi. Prvi film je imao savršen ritam i razvoj likova, drugi uvodi nove likove koji imaju manje vremena da budu uklopljeni u celu sagu pa je zato njihovo prisustvo nekako slabije (iako imaju jake motive za ono što rade).
Pogledaću ga još par puta sigurno kada dođe na streaming na miru jer bioskopsko gledanje postaje sve veći smor sa ljudima koji jedu čitave obroke, srkću koka kole i nose džakove grickalica. Nećete umreti od gladi za tih dva i po sata.
Za tebe je stvorena VR kaciga, dobijes bioskop u kuci i niko te ne nerrvira.
Zato i nemam želju za bioskopom. Sedi jedi pre ili posle bioskopa negde kao čovek, a ne cela sala da sluša kako prezivas. Plus kako neki mrve treba im i “krmnu zabranu” staviti.
Bukvalno lik sa tonom čipsa seo pored i krcka, usput objašnjava devojci šta se dešava jer ona njaka mobilni telefon. Ispred dvojica umaču načose u topljeni plastični sir, ali barem ćute. Sledeći korak je roštilj negde u sredini sa pljeskama pa da zatvorimo krug.
Kako to mrzim. Kao da ce da crkne od gladi. Obicno sve zatisa posle 15min kada pozderu sve.
Srećom dobar film može da skrene pažnju sa idiota, ali opet, ponekad se probiju i kroz taj oklop.
Odmah se setim scene iz Mrak filma, ona likuša što vadi celo pile u bioskopu, domaćinski još u foliji zamotano.
Kontam da bioskopi hoće dodatnu kintu nekako da zarade, ali ovo je krš.
Rado bih platio duplu cenu karte ali da je uslov da se ništa ne unosi od hrane i pića na te projekcije .
Dobićeš člansku karticu uz doplatu - filmovi za one koji nisu gladni: Sala 3
Zvuči snobovski, ali bih. Ja volim bioskop, ali ne volim u šta se često to iskustvo pretvori.
Ne znam sta vam smeta hrana u bioskopu. Bukvalno je sinonim za kokice i film. Oduvek bio. Ja nema sanse bez kokica u bioskop ista da gledam.
To je sada kulturica, nekada su se grickale semenke pa kada kreneš kući sav upljuvan od onog iza tebe što gricka
Ma kokice su ok, niko nema ništa protiv toga.
Pa nije bas, nego ti imas 12 god
Mi malo stariji se secamo i malo vise reda i kulture u bioskopu a i suvda.
Isto i ja, nema šanse da odem na neki blokbaster, a da ne kupim kokice, ređe naćose.
Pritom nisam zavisnik od grickanja, recimo kad idem na FEST ili neki drugi filmski festival ili u Kinoteku, nikad ne grickam ništa.
Dok kad idem na neki holivudski, prosto mora
Bioskopi ogromne pare prave na grickalicama i to je jasno. To su milijarde na globalnom nivou. Danas makar niko nema preku potrebu da ide u bioskop, ionako je besmisleno i preskupo. Das 30e za ceo “dozivljaj” sa nachosima, pa jos da nekome smeta sto jedes a bioskop zaradi na tome vise nego na kartama.
Uzgred, na ovogodisnjem Festu je na nekim projekcijama bila zabranjena hrana. Inace sve se slazem, kompulsivno zdranje za vreme filma je odvratno - ali ne mislim da sam vazniji od celog sveta pa da svi moraju meni da se prilagodjavaju.
Istorija i praksa su nebrojeno puta pokazali da je vecina uvek i uvek bez greske potpuno retardirana i glupa kao ku…c!
Isto je i ovde… ljudima je prezentovano da to vole i da im to treba. Ovce naravno prate…
Ako si gladan sedi u kafanu i zderi…sve ima svoje vreme i mesto. Treba lepo za debile staviti i da sede na WC solji dok gledaju. Pa lepo da kada se najedu kao svinjeda se lepo i iseru. Sto da ne… ako moze hrana sto ne moze i sranje… usko je vezano kada jedes moras da seres… vise veze nego film i zdranje.