World cup is here!!!
Kasnije u toku dana prvi utisci…
Послато са Telenor_OneTouch користећи Тапаток 2
World cup is here!!!
Kasnije u toku dana prvi utisci…
Au sta igraca imamo…Sve je to Mihino maslo…Hvala mu hehe…
Raca Petrovic 73 - Ninkovic Milos 72.
EA magija.
izbaci ako mozes rating igraca crne gore…
E da, i mene zanima CG, pa neka neko postavi ako nije problem
EA nije zaboravio kad je Raca poslao Marija Gomeza po burek 2010 na svetskom i gol protiv Zvezde
A evo i slika Montenegro reprezentacije
vucinic ca 83 rating na fifa 14 odje 79 … ipak rating igraca nije bas realan na ovaj world cup …neymar sa 84 na fifu odje 87 wtf ?!
Sa ovom reprezentacijom bi gazili na SP. Steta sto ex-yu hemija nije bas najbolja.
Više sam očekivao od ove igre, ali šta je tu je. Kada stavim na tele kameru sa što manjim zumiranjem skroz je igriva.
eee kako ne nijedan crnogorac da ne igra …beale tamo…bolji je basa igrac 3 put od ovog subotica mrcnog aa napad da ne pricam
Ne moze se bas reci da Joveta i Vucinic blistaju ove sezone… Ali razmisljao sam o tome, njihove NIF kartice su fantasticne u FUT-u, na zalost, jedino mi se nesto ne uklapaju u formaciju, ovi IF hrvati imaju nadrealne statse, a Mandzukic je zver kao target man.
Baša mi je malko spor, a nema nista specijalno kao Vidić glavu. Ali je za razliku od Subotića dobio Inform verziju, što znači da bolje igra ove sezone i verovatno će imati i bolju ocenu u sledećoj FIFI.
Jugoslavija bi bila dosta tanka na LB poziciji. Salihovic je tu, na zalost, sa 51 pacingom potpuno neupotrebljiv… Ali zato sut… priceless kartica
Subotić je povredjen, ne igra skoro celu sezonu. A inace je jedan od najboljih CB-ova u bundesligi, prošle i pretprošle sezone on i Hummels su bili nezaustavljivi.
Koga za napad je bitan stil igre, ako.si cross abuser onda mandzukic, za sve ostalo tu je Jovetić
Sent from my LT30p using Tapatalk
ne blistaju sto jes jes ali je vucinic klasa za mandzukica i ne moze zaboravit da igra fudbal ako je 2 ipo mjeseca bio povrijedjen a ovi jadovi stavili mu rejting 79 na world cup … pih…a nabudzili bosance i hrvate samo zato sto su se plasiali na SP
Basa nije bolji od vidica to znam nisam lud…ali od ovog subotica je 3 puta bolji igrac , ne znam koliko pratis fudbal pa mogu li pricati s tobom o tome ali vjeruj mi da nije bitno ni dje ko igra toliko…takvu smirenost i tehniku kao stopera sto ima basa nisam odavno vidio.
A Dzeko ni na klupi?
Nema ni Baneta Ivanovica.
Ja sumnjam koliko ti pratiš fudbal, pošto Vidić nije mozda ni u top 10 CB-ova u premier ligi, dok je Subotić prošle i pretprošle sezone bio jedan od najboljih CB-ova u bundesligi.
Bez uvrede ali vidi se da malo overhajpujes crnogorske igrače, Vučinić takodje nije ništa posebno dok je Jovetić odličan.
Sent from my LT30p using Tapatalk
Nikola potpisujem svaku rec…