Euro 2012 je izasao kao DLC, pa mozda zato pita, dok je Wc uvek bio zasebna igra.
Euro nemam pojma, ali WC znam, čak je i WC SA bio bolji od tadašnje fife
Da.
Valjda ce i ovaj biti sjajan.
Da opet prenesu Wc atmosferu, sarenilo, muziku i ludilo u igru…
vidim da pise da ce popravit nesto gameplaya, nadam se da ce ici blize nextgenu. a za atmosferu i to, nema sumnje da ce bit super, zasigurno. jedva cekam
Imam osjećaj da će najveći omjer između broja stanovnika i prodatih kopija biti upravo u BiH.
bas lepo izgleda,cekamo da probamo…
Prelepo izgleda , pogotovo mi se svidjaju ove egzoticne i zive boje u interfejsu igre ; )
Ja jedva cekam ovu igru jednostavno must have za mene!!!
A menu je zaista PRELEP jedan od najsarenijih i najboljih koje sam video…Za Konamijev Pes 14 tri u celo!!!
Послато са Telenor_OneTouch користећи Тапаток 2
@offtopic
Odavno je konami izgubio kompas…
Tako da nam jedino fifa ostaje da se necemu nadamo, eventualno pes15 na novoj generaciji, mada kako rade poslednjih 5-6 godina, smesi im se sahrana u sledecoj sezoni.
I meni je prošli World Cup bio najdraži fudbal pa se nadam da će i ovaj. I ja kao stari PESovac davno sam prešao na FIfu. Vidim da sad na PS Plusu za April daju PES 2014 pa ću ga malo igrati mada ne vjerujem da ću se zbog toga ostaviti fife. Jedva su prodali milion primjeraka PES 2014, stvarno tužno.
Pa kad probas pes14, shvatices da taj milion nikako nisu zasluzili.
Animacije su prelepe, ali gameplay… majko moja…
Auuu ova igra ce biti masterpeace koliko vidim…Atmosfera,gameplay ma vrh!!!
Jedino sto PC igraci mogu da sanjaju ovo…
Ne zaboravi da PC igraci imaju i konzole
Uff da to su oni koji multiplatformske igraju na svojim masinama…
A kad izadje ekskluziva pale svoje konzole kojih se tek tad sete…hehe
Sutra izlazi DEMO za PS3 a neke informacije kazu da ce i za 360.
Za ps3 stoji informacija na zvanicnom PS store sajtu da je sutra demo.
Jedva cekam ovi igru!!!
Hype raste,demo mi nista neznaci jer ga necu igrati ali odgledacu gameplay malo da vidim da li je to ono sto ocekujem!:D:D:D
Jel neko probao demo???Ako jeste nek napise prve utiske…:D:D:D
Ima cela tema o tome: http://www.xboxrepublika.com/showthread.php?t=10667 Search je cudo!