Fifa World Cup 2014 Brazil

gledaj hokej srece ti nije fudbal za tebe…

vidic je klasa za subotica pa sa jednom nogom kad bi igra, a Cg repka je pokazala kakva je u baraz prosle kvalifikacije i u ove se borila do zadnjeg kola za SP…dok su neki odustali posle 3 kola …ali navijam ja brate i za Srb i Bih I cro nemoj me pogresno shvatit

To za Srbiju da je odustala posle trećeg kola? Sa Mihajlovićem dobro da su i toliko izdržali.
Vidić klasa za Subotića? Možda ali pre 3 godine.
I čekaj, čim neko zna više od tebe o sportu i igračima ti ga upućuješ na neki drugi? Lol :smiley:

Sent from my LT30p using Tapatalk

na fifu je bolji subotic od vidica ali u stvarnom zivotu hehe vidic nije za poredjenje sa suboticem bolji je od njega mnogo…ne kazem ja da je subotic los ali je vidic mnogo bolji igrac

Iako je pogrešno, vaše je mišljenje, i imam pametnija posla nego da se ubeđujem sa vama.

Koliko vas ovde igra ovu igru online ?

Ja i triplex za sad samo,cini mi se

Ja porucio igru sa zavvi-ja , pa cekam da mi stigne.

Ja jos igram demo , malo vezbam dok mi ne stigne igra : )

Ovako na prvu loptu, malo bi poredio sa WC 2010 , rekao bi da ima dosta poboljsanja u odnosu na WC 2010, recimo ne postoji sablon za postizanje golova (sto je naravno dobro) ali mi se cini da za razliku od WC 2010 pasovi su malo otezani pa samim tim igra malo gubi na fluidnosti , recimo primetio sam da se dosta forsira ta borba na sredini terena (recimo desilo mi se jednom na world class ili legendary tezini da za celu tekmu ni moja ni protivnicka ekipa ne uputi ni jedan sut ka golu) i da se prelako upada u ofsajd zamke (eto to su mogli malo da olaksaju) , ali ono sto mi se posebno svidja je raznovrsnost golova , evo dosad maltene svaki gol koji sam dao bio je unikatan i razlicit od onog drugog.

pa pazi jel igras fifu 14 ? igra je manje-vise ista ali opet drugacija na neki nacin sa dodatnim animacijama i malko mozda boljom grafikom sto je zanemarljivo,sto se tice te borbe na sredini terena to je tacno,nije kao u fifi da preskaces teren sa visokim loptama u prostor gde tvoj napadac gotovo uvek prodje izmedju 2 defanzivca i prakticno je 1 na 1 sa golmanom,cini mi se da su i sredili golove glavom koji su u fifi 14 sad vec mogu da kazem nenormalno cesti i nerealni,overall dobra igra skroz,jedina moja neka zamerka je manjak modova za online,moglo se tu ubaciti jos nesto ali sve u svemu sam zadovoljan a verujem da ces biti i ti

Ne igram Fifu 14.

Onda nemoj ni kretati :slight_smile: odose zivci

Sent from my GT-7582 using Tapatalk

Pa ni ne planiram da igram Fifu 14 ; )

Игра ли ко са ‘‘народном верзијом’’, вреди ли ризиковати, с обзиром да није још верификована од стране abgx-a за Европу (Пал, рф)?

meni se igra iskreno ne svidja,sem leprsavog interfejsa nije nista po mom ukusu,2010 je dosta bolji ako bi se uporedjivalo sa zadnjim wc-om,a i nije bolja ni od fife 14 nazalost…

Vrv RF verzija nece biti verifikovana uopste tako da dzaba cekas…Bolje igraj Fifa 14 Ultimate team ili taki nesto…:smiley:

Послато са Telenor_OneTouch користећи Тапаток 2

nece biti verifikacije od abgx,rezite i igrajte,sve ostalo je zeleno nema brige od ban-a opusteno

Ma vi sa flesovanim konzolama , igrajte samo , realno ako oni rese da banuju sve flesovane konzole to ce i da urade , ne pomaze tu nikakva verifikacija ; )
Takodje X360 je vec last-gen konzola tako da sigurno vise nece biti nikakvog ban talasa (nit bi to vise imalo bilo kakvog smisla) , pa igrajte opusteno : )

Upravo to :slight_smile:

Sent from my GT-7582 using Tapatalk

Evo da ne otvaram temu, kratka najava za patch za Pes 6.

Stadioni exportovani iz WC 2014 (sa konzola) i ceka se zavrsni edit (za sve tipove, dan, kisa, noc).

Igra li neko online ovo ?

Aj ne budite lenji glasajte za nasu ligu ako zelite da se nadje u fifa 15.