Fifa Ultimate Team 14

Ne

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

U Fifi se nikako isplati kupovati packove ali ne znam kakav je Fifa World ekosistem, i kako ce mere protiv cheatera uticati na cenu igraca u sledecoj FIFI, ali velike su sanse da ce kupovina packova i dalje biti cisto bacanje para.

Igrao sam ja dugo Fifu World, i mogu ti reći da je igra dobra, gledaj da kupuješ većinom igrače, a s obzirom da će ubrzo FIFA 15, najbolje je da napraviš neki solidan BPL tim i da odigraš nekoliko utakmica, iako se time nećeš nešto mnogo uhodati za FIFU 15, jer su totalno drugačije igre, ipak će ti biti dosta lakše.

Niko ti ne zabranjuje da se nadaš :smiley: 3 puta sam igrao četvrti meč u 3. diviziji u fifi 14 :smiley:

U sredu puštaju u rad web app za 15cu. Ako bude ko prošle godine neko vreme će davati daily bonuse (Mini packove i coinse)

Nego imam jedno pitanje:
15cu ću igrati na ps4 i normalno pravim novi psn koji nema veze s piraterijom pa me zanima jel mogu da postojeći origin nalog linkujem sa novim psnom?

Možeš.

Prenece ti se osvojeni oni bronzani coinu i level sto znaci da ces u startu imati otkljucano sve iz kataloga. Ako budes imao i PC verziju nekim cudom, mozes i da switchuhes accountove preko aplikacije. Ti bonusi su ok za pocetak.

Dešavalo se, zato sam i batalio igru i zato prelazim na FIFU 15, a i zbog mnogo bolje grafike i gameplay-a. Takve stvari se i na FIFI 14 dešavaju, ali dosta ređe, npr. u FIFA Worldu će ti od 50 tekmi 10 zabagovati, a u FIFI 14 je taj procenat mnogo manji.

Ma znam zato se i cimam ovoliko da origin prebacim na novi psn, da ne propadne 40tak levela kad ih već imam :smiley:
Elem pustili web app, sačekalo me 6 packova, ko po običaju dobio sve sami šit, najbolje što sam izvuko Gary Medel

Oce igrati neko 15icu na PC ? da se giftujemo sa onim coin boost,to jako pomaze na pocetku

Coin boostovi ne mogu da se giftuju.

Igraću ja na PCju FIFU 15, pa ako hoćeš mi pošalji na PM ID da te dodam.

mogu…to su u 14ici ukinuli kasnije zbog glitcha

Ne vidim nikakvu logiku da mogu i zašto bi EA to dozvolili, nikad nisu ni mogli ali ok.

brate to je u sklopu igre :slight_smile:
odes u onaj Catalogue meni u igri i imas da kupis coin boost za sebe i imas ispod opciju gift item

evo imas na klipu sve kad moram vec da dokazujem…

Znam ja dobro sta je to, ali se još uvek ne zna da li mogu da se giftuju.

da ne mogu ne bi postojala opcija gift item,a i kazes da nikad nisu mogli sto je glupost…nzm kako sam ja onda dobio gift i giftovao u 14ici…

Ok, šta god, ja znam da nisam mogao, ti ako si mogao super.

Jel moguce da su cene igraca u UT ovako visoke na PC verziji ? jel igra jos neko mozda ? kakvo je stanje na konzolama ?
bukvalno nema dobrog igraca ispod 2-3k iz BPL sve moram non rare da uzimam…

na pocetku svake fife je tako. Posebno na pc.
Ti si navikao na xbox market, gde su uvek najjeftinije cene.