Fifa Ultimate Team 14

Resih da otvorim ovu temu, posto znam da ima podosta FUT zaljubljenika na forumu.

Ja sam poceo FUT prvi put u zivotu pre 2 dana i toliko sam se zarazio da nemam reci. Brat Lampard mi je dao finansijsku inekciju i uspeo sam da sklepam jedan gold prosecan team zasnovan na Spankoj ligi. Trenutno igram 8 diviziju, osvojisi prethodne dve i za sada se izivljavam nad protivnicima.

Jorge Molina Vidal koga sam uzeo za 350 coina, u 16 utakmica dao je 24 gola. Tako da sam u startu skapirao da ne treba preterano skup tim da se uziva u ovom masterpiece-u.

Ako zazivi tema, Lampard je imao ideju da ovde organizujemo neki turnir, gde bi se svako cipio sa coinima, pa pobednik osvaja sve. Mislim da je odlicna ideja, jer pored druzenja i zezanja ima i neke koristi.

Pretpostavljam na 360 igraš? Ja igram na PC-u, doduše igrao sam, od kad sam probao i igrao malo duže next gen verziju nemam želju da igram last gen :smiley: Trebalo bi uskoro da uzmem ps4, pa ko ima na njemu igru možemo i tu da igramo :slight_smile:

A cekaj zar se toliko razlikuju old gen i next gen verzija? Jel grafika u pitanju ili ima i nekih extra stvari. Meni fifa 14 na xbox 360 izgleda prelepo.

Ja sam igrao i na Ps4, a i na ps3, xbox360…
Mnogo je bolja na ps4, grafika, animacije, fizika, atmosfera sve je sa starije generacije podignuto na jedan visi nivo…
Mada je to sada nebitno, igramo ovde na 360, pa ako je moguce, da se skupimo bar nas 8 za pocetak bilo bi super.
A i vi sto igrate **pes **a citate ovo, ugasite ga na sekund, upalite ultimate team i zaljubite se u fifu… Ne treba vam 8 prstiju na 3 ruke ko u pes-u 14, da bi mogao da igras, vec 2 ruke po 5 prstiju :smiley:

Koji je to fudbal Fifa Ultimate Team, o cemu se radi ? Igram obicnu Fifu i nije losa mada mi je PES 6 najjaci fudbal :slight_smile:

Ovo ti je neobicna fifa. :smiley:

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Ja sam nekoliko puta startovao taj ultimate team i nekako mi je smor da stvaram ekipu. Na pocetku dobijes mnogo lose igrace… Koliko ti je utakmica trebalo da napravis solidan tim?

Peglam Seasons. Trenutno sam u 3. ligi.

Taj prelazak, za nekoga ko je navikao da igra sa timovima, na Ultimate Team, bio je i meni malo nezgodan, iz verzije u verziju sam odlagao… 2-3 opustene utakmice dnevno sa mojim omiljenim “gotovim” timom, bile su mi dovoljne, nisam hteo dodatne komplikacije a UT mi se cini bas prekomplikovanim. Sada mi je jako zao sto sam propustio poslednjih godina ovaj fantastican mod i igrao vanila sezone.

UT je jednostavno nesto sto cu igrati sledecih 10 godina. Toliko je zarazan i podize ugodjaj obicne FIFE gde se ljubav prema jednom timu ne moze meriti sa vezanoscu za tim koji sam stvoris, za koji se mucis da uklopis i dajes poslednji virtuelni coin. Naglasavam virtuelni, jer zelim da svima bude jasno, ne moras da das apsolutno ni jedan jedini dinar preko cene igre da bi igrao vrhunski FUT i sklopio tim od velikih zvezda. Treba ti samo volja i strpljenje. A u cemu je draz ako sve to preskocis i odmah kupis sebi Ibrahimovica za coine na crnom trzistu. Ima nesto i u putovanju, a FUT ce ispred vas da stavi mnogo izazovnih prepreka na putu ka prvoj diviziji. Ne samo u igri, nego i van terena. Ako udjete u UT kako dolikuje, postacete pomalo opsednuti kretanjima na trzistu i mogucnostima za zaradu. Ali to je tek posebna tema.

Prvo i osnovno - naoruzajte se strpljenjem, cak i ako ste stari FIFA vuk. Sezone su nista u odnosu na UT. Sebe smatram prosecnim igracem, u svakoj FIFI sa tek malo vise pobeda nego poraza, i tek posle nekih 1000 utakmica, 500 na PC-ju i isto toliko na PS4, plasirao sam se u prvu diviziju, iako sam nekoliko puta bio jako blizu. To smatram uspehom, vecim od osvajanja bilo kog platinum trofeja u bilo kojoj igri jer je pobediti ljudskog protivnika koji ne bira sredstva kako da stigne do gola, pravi podgvig u visim divizijama. Moram da kazem da je tu velika zasluga mog druga Braneta sa kojim sam odigrao nebrojano prijateljskih partija.

Drugo - bez dva, tri korisna saveta ne vredi ni da igrate. I mogu odmah da vam kazem koja su, na tome se bukvalno SVE zasniva. Ne kupujte nikada fitness kartice, nego koristite 2 tima koja cete da rotirate dok se drugi odmara na klupi. Ne kupujte nikada packove. Sto pre sakupite dovoljno menadzera da dobijete boost na ugovore. (do 50%). U pocetku malo grindajte turnire protiv amater AI-ja. I to je to. Vrlo brzo, posle par desetina utakmica, skupicete za odlican tim sastavljen od jeftinih i brzih igraca. Za 15-20.000 coina mozete da napravite tim sa kojim mozete da osvojite prvu diviziju.

Na kraju, najbitnije: shvatiti da ste sami sebi najveci neprijatelj, ne trosite previse zivaca. Jedna igra, makar bila i UT, nije vredna toga. A bice takvih situacija, previse je stvari na koje ne mozete da uticete, vode se zucne diskusije o scriptingu i momentumu, imacete uvek izgovor za poraz. Tesko je, neverovatno frustrirajuce, bice mnogo trenutaka kada mislite da je sve protiv vas…

Za sve konkretne savete i taktike naravno mozemo ovde da diskutujemo!

ja u poslednje vreme dosta redje igra fifu i ut,evo nisam je upalio vec 2-3 dana i iskreno mrzi me i ovo vece.Igram u poslednje vreme samo kupove,to mi predstavlja pravi izazov jer 1. diviziju kad uzmete,pa jos jednom,pa jos jednom i jos jednom izgubicete toliko volju da ‘‘osvajate’’ osvojeno i smorice malo.Cesto menjam timove jer je dosadno igrati samo sa jednim[iako imam jedan ‘‘glavni’’ a ostale menjam u single ut tekmi],takodje dosta i igram 2v2 seasons mod koji je ekstra kada igras sa nekim ortakom,i tu smo zavrsili sve i tako ponekad igramo ali dosta redje nego pre.

za svakog ko bi zeleo da proba a koleba se,obavezno neka kupi i proba,lako ce prodati kasnije a kada vidi koliko je dobra nece ni imati potrebu za time,online mode je sasvim nesto drugo od sp-a,2. univerzum i sasvim druga igra jer sam od 2008. do 2012. igrao samo sp i smaralo je posle 20-tak sati karijere,posle toga nisam ni igrao karijeru jer kad se udje u fifu ide se ili na seasons ili na ut

Takodje padawan nije dodao mnogo bitnu stvar.
Ne otvarajte pack-ove nikada, necete dobiti apsolutno nista.
Sanse su 1% da dobijete nesto.
Ja sam potrosio na xboxu u ovoj fifi samo oko 150.000 na igrace i najbolji je bio Cole(LB, moj saigrac :smiley: ), i na ps3 sam potrosio oko 150k takodje(tamo ni esli kola nisam dobio…)
Takodje, odnos cena ce vam biti malo cudan(npr. ibrahimovic 1 milion, baloteli 10k i tako neki banalni primeri) ali ovde, u FUT-u igraci diktiraju cene, nije kao u Pes-u u MLO da Konami(u ovom slucaju EA odredjuje cene)
Ultimate Team Trading - Live FUT 14 player and consumable price database - ovde mozete pratiti cene igraca kolike su u tom trenutku
FIFA 14 Ultimate Team Squad Builder & FUT 14 Database | Futhead - a ovde mozete praviti timove da vidite koliko kostaju, kakva im je hemija itd itd…
Ako sam nesto zaboravio jos, dopunite me vi stari igraci :wink:
I da, bez nervoze, ja sam u prvoj diviziji bio 100 godina, i ispao tako sto sam na 4 utakmice za redom primao gol u 90desetom minutu, ali, sve je to FUT :smiley: Zabava zagarantovana…
pa ako je moguce nas 8 npr. da se skupi da napravimo neki turnir, bilo bi bas ekstra.
Uzdravlje FUT-ovci! :slight_smile:

Pa napisao sam kako nisam :slight_smile: Na PC-ju sam ritualno spalio oko 300.000 coina za srpsku NG i najbolji igrac mi je bio Benzema :slight_smile:
Ali to ne bih nikada radio, da mi je trebalo, posto sam presao na PS4 mogao sam sebi da dopustim takvu glupost…

Cene poprilicno variraju u zavisnosti od platforme i doba godine. Balo je kostao mene oko 50k kada sam poceo na PC-ju FUT a sada je oko 10k (btw na boxu su ubedljivo najnize cene). A sve to npr pada u vodu kada znas da Ibarbo koji kosta 1000 coina ili Obamajang gaze, samo zbog pace-a. Zvezdice i Inform igraci (poboljsanje verizje obicnih igraca koji izadju u Team of The Week sastavu, za neupucene), imaju super statse ali daleko od toga da su ovi neupotrebljivi. Pato mi je dao 200 golova iako kosta 30x manje nego Willian. Ili Bernard, najbolji CAM u igri po mom misljenju (doduse tu je negde i Vesli Snajder)… De Brune, npr, nije cak ni rare a sabija… itd.

Jedna vrlo bitna stvar, nemojte da preterujete sa rasipanjem na skupe odbrambene igrace i In Form igrace. Ne znam koliko puta sam dobio timove sa Team of The Year Tiago Silvom ili Ibrahimovicem (koji kosta, na primer, par stotina evra)… A drali su me non-rare gold i silver timovi.

Ma nisi ti to naglasio, to je jedna recenica, preko koje ljudi prelete, kao ja malopre, procitao sam a nisam je progutao :smiley:

[SIZE=4]NEMOJTE DA KUPUJETE PACKOVE![/SIZE]

Jel sad bolje? :smiley:

E tako!!!
Podrzavam. :smiley:

Da li se Fifa Ultimate Team igra offline?

Ne, iskljucivo se igra online. Postoje utakmice protiv AI-a ali moras biti online.

Ja igram samo offline, volim da igram kada ja mogu, za online niko nikada nema vremena kada ja imam vremena i obrnuto, kad ja mogu da igram drugari rade pa sam odustao od online igranja :slight_smile:

I ja sam u slicnom fazonu. Mada cesto gledam tonu klipova na YT, koji imaju veze sa UT-om. Jednostavno, ceo taj koncept mi je interesantan i deluje dosta zarazno. Siguran sam da cu ga probati jednom.

evo za ove koji su skepticni mozda oko moda,i ja sam bio isto tako,pitao sam ovde par njih za savete i uradite tacno tako i problema nece biti,do ovog squada sam dosao posle odigranih 4 sezone od po 6-7 meceva,bio sam prilicno dobar,osvojio sam sve divizije dosad i sad sam u 5. i cim uzmem Gold ponovo krecem ka 1.

Evo i mojih pulena, da nisam pravio egzibicije sa pakovanjima, sad bih imao i levandovskog i rojsa i gecea…
Al’ ne, ja se pravim pametan…