Nisam aktivan vise u Fifi, umorila me, cekam WC da izadje narodnjak…
Pa sam im ovo predlozio, ne mogu uglavnom nista da izgube ako prodaju tim i za 3-4 dana kupe, a sigurno bar neke mrvice zaraditi ako nista drugo, mada mislim da se mogu uzeti dobre pare.
Ja sam tek pre par dana prvi put zaigrao Fifu (uopste neku sportsku igru) pa mi nije bas jasno o kakvim pakovanjima pricate. Svaki savet je dobrodosao :dada:.
Moze li i meni neko da pojasni o kakvom prodavanju tima pricate?
Kicba pocni UT ^^
Stavis svakog igraca u timu na prodaju pa posle ih ponovo kupis u trenutku TOTS market crasha, nadajuci se da ce ti ostati kusur
@vlada
Packs - za zaradjene ingame coine ili Fifa poene koje kupujes za pravi novac, mozes da kupis packove i nadas se da ces u njima da izvuces nekog vrednog igraca. To se obicno ne isplati mnogo… sanse su male a pakovanja vrlo skupa. Kad prodas sve iteme iz packova sanse su da ces biti u debelom minusu.
Ali zato je UT i privlacan ljudima. Kombinuje kocku, trading i fudbal.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Igram FUT, za sad mi je ok. Pravim brazilski tim. Igram 4-5-1 taktiku. Za sad od nekih zvucnih imena tu su: Pato, Alex,Lucas Leiva, Carlos Eduardo. Planiram Dante-a da dovedem podhitno, a kasnije Hulka i ostale
Dobio sam neke pakove, sa kojima sam nabudzio Pata i mozda jos neke igrace. Za Pata sam izvalio da mi igra bolje. Interesuje me jesam li ga nabudzio samo trenutno (za jednu tekmu) ili za stalno? I sta ce se desiti ako ga prodam?
Sta da radim sa fitnesom? Mogu li ga nekako drugacije budziti osim onim karticama?
4-5-1 igram i ja.
Fitness se ne koristi. Napravis dva tima i igras sa njima naizmenicno. Dok igra jedan drugi se odmara na klupi.
Ako mislis na training iteme kojima mozes da budzis neke statse, oni se takodje ne koriste jer traju samo jednu utakmicu.
Pato je, inace, odlican. Kod mene je najbolji u oba tima, dao je preko 200 golova. Hulk je specifican. Ako mozes da se naviknes na njegov sut levom nogom, i na cesto koriscenje L2 za gradjenje, moze da bude nezaustavljiv po desnoj strani.
Dante je strasno jak u duelima, iako malo spor. Otkricu ti jos 2 jeftina dragulja: Santana je jedan od najboljih CB-ova (jer ima i skok i brzinu), a Bernard jedan od najboljih CAM-ova u igri (iako malen i bez snage, brzina i balans ga cine ubojitim, a sut je potpuno ludilo, zanemari statse na kartici… nauci samo 2, 3 skill poteza).
ako gradis brazilce ja bih ti preporucio ovaj tim,jer je stvarno OP,pogotovo u odbrani jer su i Luiz i Santana i brzi i dobri u skoku a Pato i Welliton su odlicni u paru…
http://www.futhead.com/14/squads/9427985/
Ne preporucujem Luiza nikako. Slab u skoku. Uspeo sam nekoliko puta da ga nadskocim sa Bernardom (164cm) i postignem gol. Evo mog tima.
http://www.easports.com/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=k6Gjoc28nK5M8:ps3
kad bih igrao sa brazilcima iskljucivo bi to bilo sa 3 cb-a i to miranda dante t. silva ili 4321 formaciju sa rf hulkom lf willian i st neymar u napadu tri prebrza igraca sa skill-om…
ovo sam mu sad poslao za pocetak,ne mozes imati williana i neymara tako lako,ajde jos wilian nije skup al neymar je cist promasaj po meni,ne vredi ni upola cene
Jel bolje da kupujem igrace jednog po jednog ili packove pa da ih prodajem ili sta vec?
nikako packove, pojedinacno kupuj!
a ovo za luiza da ga nadskace bernard to nije do luiza i njegovog skoka, nego do fife ove
kolko god da te bude vuklo da kupujes packove nemoj,jednostavno nemoj,nema vajde,trosenje cisto u prazno
E pa to jeste ali mislim da bi Santanu ipak malo teze nadskocio. Luiz mi je bas slab bio, svaki drugi korner gol, morao je na transfer listu.
Ne packove… samo to ne.
Ja nikako ne mogu sa 3 CB, malo je to. Ako mora da juri krila po aut liniji, pisi propalo. Tiago i Miranda (pogotovo IF Miranda) gaze, ali jednostavno, full bekovi mnogo bolje counteruju crossabusere (osim ako nisu negde gore zbog high attack wr, prokleti bili).
Kod kornera je fora znati kako da se branis,jako malo ljudi to zna,ja sam skontao hvala bogu,ne pamtim kad sam primio zadnji gol iz kornera
Da li je neko mozda sa foruma za Co Op seasons sa mnom ali na PC ? Ili da odigramo par meceva 1v1 Ultimate team
Teach me master!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
ja isto primam retko iz korbera, a nauka je da cim pipne loptu ovaj sto centrira sto brze pritiskas b… radi provereno
Dao mi je covek par saveta pa cemo videti. Meni su korneri bili lutrija nikada nisam osecao da imam bilo kakvu kontrolu tu.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
POceo malo da igram Fifa world dok ne izadje fifa15 i wahad ne dobije kodove, malo da vidim kako funkcionise FUT online. Boze moj navukao sam se za 15 minuta. Iako se FIfa World u vecoj meri raspada, vidim gde lezi addictivness o kom zborite mesecima. ne igram offline samo online, offline is for sissies, iako kontam da cu morati da grindam imam za sada W-W
da li se isplati kupovati bronze packove, ili uopste packove? vidim da je mario napisao velikim crvenim slovima da ne kupujemo packove ali eto, da se mozda nesto nije promenilo