PC je kaNtastrofa u pocetku, kasnije se preokrene i ostanu samo najskuplji IF igraci ubedljivo na PC-ju, ali Xbox je uvek bio i bice najjeftiniji.
Sad, to ti je relativna stvar. Ako ti nemas da kupis nemaju ni drugi, pa je odnos snaga izjednacen.
PC je kaNtastrofa u pocetku, kasnije se preokrene i ostanu samo najskuplji IF igraci ubedljivo na PC-ju, ali Xbox je uvek bio i bice najjeftiniji.
Sad, to ti je relativna stvar. Ako ti nemas da kupis nemaju ni drugi, pa je odnos snaga izjednacen.
PC ima mnogo malo igrača, trenutno ima jedva oko 200k itema na marketu, dok na ps4 ima 1,7 miliona. Na xboxu ne znam trenutno, ali je jutros bilo oko 700k.
Pa ne znam, sve je to isto, sta za igraca znaci 200.000 ili 1.7 miliona, njemu je bitno da ga uvek u svako doba dana i noci u roku od par sekundi upari sa igracem, da uvek moze da se kupi i proda… a to mozes svuda.
Na konzolama je toliko transfera jer dele isto trziste sa Xbox 360 i PS3.
Ali više kartica na marketu = manje cene. Bar ja tako mislim.
da,obicno je oko 170k transfera…jbg cekacemo sta sad,btw jel jos nekome igra brutalno legla ?
ja se ne skidam vec 2 dana sa nje kolko mi se igra,odlicna je…jos igramo i co op seasons Dante TVRiper i ja,zaraza…
Ali više kartica na marketu = manje cene. Bar ja tako mislim.
Nije srazmerno jer je i veca potraznja. A vidis da su na xboxu nize cene, a manje transfera.