Fifa Ultimate Team 14

Nema… osvojis i to je to… ako mislis da mozes :slight_smile:

Meni u jedan od dva besplatna packa doslo 4k coinsa. Ugovori takodje su mi trebali :slight_smile:

Sto se mene tice nek cesce imaju ovih problema pa nek daju free packove :slight_smile:

Sent from my Nokia Lumia 920 using Tapatalk

Ja igram na ps3.

pikam i ja redovno :slight_smile:

Ajde ljudi javite se svi koji igrate na xbox-u i ostavite gamertag. Ideja ovog threeda (pored korisnih saveta padawan-a, /bow ) je bila da se okupimo i organizujemo neku vrstu turnira/lige u kojoj bi pobednik, drugoplasirani i treceplasirani osvojili coinse. Znaci ucipimo se svi sa 10k, napravimo sistem, zakazemo termine i pikamo. Ovde mozemo da okacimo i statistiku posle meceva, tabelu itd. Ja i Lampard smo odigrali tri utakmice u 10k coina i stvarno je zanimljiv fazon. Ajde ne budite lenji, zabava je zagarantovana. :smiley:

tesko ce to da ide… uzmi u obzir da su UT-ovci rastrkani na 5 platformi a oni ozbiljni verovatno ne bi igrali u takvu sicu :slight_smile: ja igram PS4 ligu sa 16 igraca u kojoj sam 2. trenutno ali niko ne igra FUT :frowning: sve sami season club plejeri…

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Pa ja sam dao taj predlog, jer ovde niko nije zavisnik od FUT-a, bar ne onaj tezak.
Tako da je u nasem internom slucaju pink slips od 10k sasvim pristojan.
A i ne pravimo klipove za YT, kao ksi i ceo taj yt community pa da moramo da igramo u IF Suareza i Ibrahimovica.

P.S.
I da, za kraj, ovo je bre Xbox republika :smiley: Tako da se igra na 360ici! :smiley:

ma da bezveze je u 10k coinsa a i ja igram sve slabije posto igra ****a previse :smiley:
a i msm da bi bilo ne fer prema nekima posto ovde ima FUT veterana vec

Ako nista, onda bar turnire u prazno da igramo.
Ili da cekamo WC, pa da napravimo svetsko prvenstvo…

Pa dobro mozemo da povecamo na 20k, ako nas se skupi 10 to je vec 200k nagradnog fonda, sto i nije tako lose. :smiley:

i ja sam za svetsko

Koja je ovo zaraza…uzas.

Pocnem sezonu sa 4 poraza, ubedjen sam da cu ispasti u nizi rang, iznerviram se i batalim igru. Pocnem malo GTA i posle nedelju dana upalim opet fifu…6 uzastopnih pobeda i plasman u drugu diviziju. :smiley:

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

ja sam najbolje igrao u prvoj diviziji kada sam se ogranicio na dve tri tekme dnevno. Sto si naucio naucio si, sada ti je kao voznja bicikla, posle duzeg igranja otupis i igras mehanicki.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Isti princip i ja koristim i konstantno sam u prvoj diviziji.
Sada mi je cilj da usavrsim igranje sa manuelnim kontrolama, kao nekad kada sam u fifi 13 gazio sa manuelnim podesavanjima, probajte zarazno je kao i FUT.

Ja igram dok ne primetim da mi se znoje ruke, to je signal da prekinem inace ambis. :smiley:

edujte me. LakiRuma

Ljudi ajde da krenemo tu ligu i da dobijaju prva tri mesta nagrade? Smaraju me vise ove lige i turniri :slight_smile:
E da, da li i vama baguje ova fut aplikacija na kompu? Meni ocajno radi, a i ubagovao mi se neki dres u transfer targetu, jel zna neko sta da radim?

Zali se upravi vodovoda. :smiley: Meni stoji neki ugovor vec mesec dana. Navikao sam. Ima fora da ides preko sajta pa saljes ticket ili ih kontaktiras ali meni za razliku od FUT aplikaciije svi ostali delovi njihovog sajta ne funkcionisu, pa tako ni HELP deo.

Bice otvaranja pakovanja ovih dana… Tako da, gledajte da prodate timove sada, i za jedno 3-4 dana bice duplo jeftiniji. Neka moja procena… Eto prilike za profit.

Hm, market crash je vec uveliko u toku, posto svi znaju za Tots… ko je hteo da prodje jeftinije trebalo je da proda nedeljama ranije, bojim se. Pitanje je koliko ce i da li ce nize od ovoga da idu. Verovatno hoce.

Meni Cerci i De Rossi izgledaju zanimljivo, ali stvarno nisam hteo da prodajem timove, nemam pojma koliko bi mogli da kostaju. Verovatno vise od IF-ova a manje od TOTY-ja, znaci bez par stotina hiljada, tesko… Neko bez koga bih mogao je Neymar - bacenih 200.000 u vetar.