Ako moze na dve dobijene, uvek mi treba jedna da se zagrejem.
Sve moze, samo da ja pobedim
Da li se jos nekom desava da mu se igraci zaglave na Transfer Target listi? Kupio sam igrace tako sto sam dobio aukciju ali su oni zaglavljeni na toj listi i ne mogu da ih ubacim u klub.
Otisao sam na EA support i tamo vidim da je ovo uobicajan problem, i treba da se saceka 24h da se to procesuira, navodno zbog velikog broja transfera. Oh well…
Desilo mi se sa jedinim ugovorom. Eno ga vec 10 dana zaglavljen.
Meni se prvo zaglavila dva igraca, i ja sam pisao na EA Help site i trazio da se to ispravi, nakon nekih 2 sata to su ispravili.
Mada juce mi se to opet desava sa jos jednim igracem, trebalo bi da ce i to ispraviti.
Ja ne mogu da kompletiram taj tiket na njihovom sajtu, uvek mi zabode browser na poslednjem koraku. Toliko mi se smucilo da sam odustao.
Zato ja kupujem i pravim tim i sve preko http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team
Isto nekad zabaguje(pise da nema igraca kojeg trazite, a kliknete jos jednom i on je tu).
Meni je Hazard zabagovao preko web app-a, popizdeo sam, 100k mi bukvalno freezovano bilo. Kontaktiram EA support preko chata i oni mi kažu da moram da ih zovem u englesku ili gde već. Naravno nisam imao kako, i posle desetak dana se unfreezovalo. Najčešći i najgluplji problem, kao i nestajanje igrača iz transfer liste.
I preko toga zabaguje, i preko toga sam imao isti problem kao preko konzole. Nije to poenta odakle kupujes, poenta je da zabaguju njihovi serveri.
Meni se desavalo da zabaguje preko xboxa cesto, al preko web app mnogo manje
Sent from my CINK KING using Tapatalk
Evo sad vidim na njihovom zvanicnom sajtu da postoje problemi sa transferom igraca na Xbox 360 i XO, ma to je to, EA i njihovi serveri.
Pre toga sam kupovao sa konozle, PC-ija, cak i sa telefona i apsolutno nikakvih problema.
Pustili su noćas još 2 gold rare packa, ne znam šta je povod ali hvala im gde čuju i gde ne čuju. Ovog puta mogu i iz web-appa da se pokupe. Sad sam i dobio nešto kolko tolko dobro, onih 5 kad je bilo sve sami golmani i štoperi, nijedan kvalitet za prvi tim sem eto možda Mascherano pošto ne ide napred na kornere
Povod je jer nisu sredili market, pa daju packove
Ja poceo sinoc da igram i izvalim da sam dobio ova dva gold packa, a u jednom od njih je bio jos jedan gold pack
Video sam i ja kasnije zasto poklanjaju kad sam upalio na konzoli. Sta god da je razlog dobro ce doci
Sent from my GT-I9305 using Tapatalk
Transfer market ce srediti kad ja dobijem nesto vredno u packu…znaci nikad.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Ljudi igram Fifu vec neko vreme i napravio sam nekoliko ok timova iz razlicitih liga medjutim ove lige i kupovi malo smaraju… Osvajas, promotuju te u visu i sta onda? Toliko sam nabudzio timove da vise ne mogu da ih budzim jedino inf. Jel ima neka fora kada si u prvoj diviziji?
pa u sustini nema,jedino da izazivas igrace na wager meceve,obojica ulozite nekog igraca ili igrace i ko pobedi uzima sve
Evo ovde nas vec ima 5 otprilike sto igramo na xbox360 fifu.
Ja, M4DDOG, Lark, Bajaixi, kicba(valjda igras na xbox360), Marko96(povremeno igra fifu, mada bi mogao da krene s nama) i eto vec 6 igraca, a sigurno ima jos ljudi, ili ovih sto bi da probaju
pa da,napravimo ekipu i sprdnja