Fifa Ultimate Team 14

ma da bre,obicna droga,nista vise,evo ja sad nisam igrao 2-3 dana al ja cim odgledam neki mec u PL meni se odma igra fifa tako da necu jos dugo…znam da cu izgubiti 10 godina zivota zbog fife al kad me vuce da je igram…

Ti golovi u 90om su uglavnom zbog skripti. I tu nista ne moze da se uradi. Jednostavno igrate a zna se unapred :slight_smile:
Jedan od problema koji EA nece niakda resiti,jer “kupcima” ne smeta.

Skripta a zivi protivnici?

Nema to veze sa time. Skripta cini cuda,jednostavno i protiv protivnika,ako kaze skripta da neces dati gol,jednostavno neces.
Ultimat Tim je pogotovo lose odradjen,mnogo je arkadniji od same “offline” igre.
Bavim se modovanjem igara (Pes,Fifa,NBA 2k) tj editovanjem pa smo videli neke gluposti i nebuloze godinama.

pa da,ja tacno znam kad cu primiti gol iz kornera dok je lopta jos u vazduhu ja vidim da je to gol,jer iz nekog razloga moj CB je odlucio da ne cuva igraca kucaj na yt imas tonu klipova na taj fazon…

Izgleda da svaki fudbal ima svog Toleta :smiley:

Kamo sreće da su samo skripte i ea-ovi raspali serveri. Ne znam kakva je situacija kod vas na 360 ali ja sam pre par meseci prestao da igram na ps3 zbog raznoraznih auto clickera, auto buyera, a da ne pominjem unicorn udp i slična s*anja koja vam šalju pakete dok ne pukne konekcija i koji god rezultat da je bio, vama se računa poraz.
Nego ovo što pominjete managere i negotiations da može da se budži do +50%. Neko mi je to napisao i u mom threadu pre par meseci ali nisam imao coinsa tada da probam. Znači samo da nakupujem managera (da ne budu isti kao oni što već imam) koji daju negotiations +1%, nebitno da li su bronze,silver ili gold i oni će biti svi aktivni? Ništa drugo?

Tako je, to je to… samo sto cini mi se bronzani i silver ne daju bonus… kupuj ove gold 1 ili ako nadjes dobar dil za ove koji daju 3%… ne moraju da budu aktivni, dovoljno da ih imas u klubu… probaj videces da ti se uvecava modifikator na primenjene ugovore, u zavisnosti od toga koliko si nakupio menadzera.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Jel zna neko kako moze da se napravi custom formacija u FUT-u? Da se podese ofsajd zamke, agresivnost, dodavanja, kretanje po terenu, znate o cemu pricam. Ja ne vidim nigde opciju za to, a imam problem sa defanzivcima koji imaju visok pac, vole da istrcavaju i glume napadace.

Formacija ne moze, a custom taktika moze.

Moze van FUT-a da se podesi, ali ne postoji opcija u FUT-u. Ja imam isti problem kao lark i nisam nasao tokodje tu opciju za podesvanje. Ima Quick tactics ali to je to.

Na zvanicnoj FB FUT stranici ima dosta ovih linkova koji su klasican fishing/scam. Oprez.

To oni rade već citavih godinu ipo dana ,to nije nista novo…

Sent from my iPhone 5 via Tapatalk

Ja se “upecah” onako polupospan uz jutarnju kaficu. Na srecu brzo sam izvalio sta je u pitanju, pa sam na vreme promenio sve podatke od email-a, sifre, sigururnosnog pitanja itd. No harm done. :smiley:

Lark, defanzivci koji istrcavaju nemaju nikakve veze sa custom strategijom (za koju ti je Brane dao link) nego sa njihovim workrate-ovima. Tipicno fullbekovi imaju high attack rate kako bi se ubacivali u napad po bokovima sto moze da ti napravi veliki problem u kontranapadu. Za centralne bekove nikako nije dobro da imaju high attack pa cak ni medium. Gledaj da budu solidno brzi sa Low/High wr, i sto visi da kupe high through lopte. Takodje, moras i ti sam rucno da ih povlacis ka golu kako bi bili spremni za standing tackle i interception.

Da, uglavnom resavam taj problem tako sto rucno povlacim igrace nazad, ali kontre me unistavaju, narocito posle mog kornera. Rekao bi cak da 60-70% golova primam na taj nacin, sto je neverovatno frustrirajuce jer imas osecaj da ti protivnik puni mrezu bez ikakvog truda. Ja sam mislio da postoji opcije podesavanja individualne taktike gde bi naredio levom ili desnom beku dokle sme da se krece u fazi napada i slicno, ovako kad vidim da mi Kompany pokusava glavom da nabode loptu iz kornera, jeza me uhvati, a da ne pricam o idiotizmu da pri rezultatu kada gubis sa 2:1 u 80 minutu u kazneni prostor protivnika prilikom izvodjenja kornera ladno bez blama dolazi i tvoj golman…

Jel hoce neko neki wager match?
recimo u 10k, xbox360 :slight_smile:

Moze :smiley: Cimam te veceras. Taman da ti vratim onaj dug lol.

Heh to sa dolazenjem golmana je stvarno urnebes.

Odlicno.
Ma nije to dug, to je bio poklon za srecan pocetak :wink:
Ko pobedi veceras, nosi sve, nema nikakvih dugova!!