Ma daj pa zar ima neka druga ekipa. Meni je smesno kada vidim da igrate te trash modove i Voltu.
Ima. Veliki deo. Ne veci od FUT msm tu je negde. FIFA je i poznata bar bila po CM.
E onda su krenuli sa slicicama i ostalim glupostima i upropastili gameplay. Da ne pricam kako mlate pare na te gluposti iskusno.
Reci to Vasicu
Ma da, razumem te, glupo je do bola, bez preterivanja imao sam jedno 5000 āspecijalnihā kartica ove godine i grindao kao nenormalan do samog kraja sezone. Sa Ronaldom i Mesijem 99 rated odigrao sam 50 utakmica. ;(
Career je āzdravijiā kao koncept, kao i Pro Clubs, nisu lose ni klasicne sezone, ali meni je to sve toliko bledo u odnosu na FUT, koliko god bio nenormalan, tu je sav ātalenatā, podrska developera, ne verujem da neko ko je malo bolji igrac uopste igra te elternativne modove, mozda ono malo pred kraj sezone strimeri kada se zezaju i to je to. Hardcore i pro igraci igraju iskljucivo FUT, i Vasic koji skuplja slicice.
Ako hoces na svom glavnom nalogu da igras, toliko ce te kostati samo 10h trial tj jedan mesec.
Gresis. Samo dosta profi igraca ne strimuje. Najvise ih igra full manual sto je za mene pretesko i ne svidja mi se.
Svako moze da igra manual, to ne znaci da je pro. Zna se sta je pro (turniri, sponzori, guarana 24h :D)
To je sablonski sve, ko igra turnir. Bukvalno svi igraju isto.
O onim saolin potezima fut strimera da ne pricam. Jezivo. Fut treba da bude posebna igra za sebe.
To je jedino resenje da se zadovolje obe strane.
Pa da, ali igraju nenormalno dobro. Probaj ti tako āistoā zavrsila bi se utakmica 29:0 za njih
Sjajna je stvar sto vam je sve to zanimljivo. Meni je jedino zanimljivo da odigram par sezona sa slabijim klubom, na tezem nivou i pokusam da osvojim neko dobro mesto. Tako mi nekako sve deluje realnije i ne moram biti najbolji da bi bio zadovoljan igrom Nisam neki fifa fan jel?
Jesi. Jer to je nekada bila prava FIFA i zato su je ljudi i voleli.
Preporucujem Vreksam koji igra amatersku ligu ubacen je u Rest of world. Idealno da se ubaci u eng ligu dva i krene sa njim po LS
Pa sve je to za ljude.
Mislim, ne moze vam niko reci kako najbolje da se zabavljate za svoj novac.
Postoje nivoi i nivoi⦠svega⦠tako i Fife.
Jeste tako. Ja bih stvarno bio srecan kada bi mi sve to sto vi radite s fifom bilo zanimljivo, ali ne ide j*g. Mozda je samo ozbiljnost preovladala sa godinama
Nisi probao. Fut zna da bude toliko zanimljiv i toliko iritantan. Dobar je oseÄaj kad izvuÄeÅ” neÅ”to dobro iz kesice, kad ti ide dobro u vikend ligi, kad preokreÄeÅ” rezultate. Ali isto tako ti je pun kufer kad iz kesice koja vredi 100k dobijeÅ” neko proseÄnog igaraÄa, kad gubiÅ” zbog nekih gluposti itd. Sve u svemu za ljude sa slabim živcima se preporuÄuje zaobilaženje
Ma svaki nalog novih 10sati
Da, na tom nalogu. Ne na glavnom.
BaŔ tako.4dindže sat fife
Pa da, ali to je totalno bezveze, cela fora je da zapocnes sezonu na svom nalogu ranije i steknes āprednostā. Ranije je postojao bug da se ovo premosti, uz pomoc dodatnih naloga, mislim da su tu rupu zakrpili. Nadam se da Nikola ne misli na to, jer ne verujem da vise radi.
Ako ces svaki put da pocinjes ispocetka 10h trial, na nekom novom nalogu, samo da bi se malo igrao dok ne izadje full igra to je oisto k. Ali da bi na svom nalogu igrao moras da platis 600 dinara za EA Play, ako nemas vec aktivnu pretplatu nego npr koristis na drugom nalogu kroz share, i nema sanse preko 10h.
Ma kontam sve,ali ko povemeno igra nije mu frka za ovo sa nalozima
Ceo sistem je tragican, glupi retardirani MS, sve moze ali ne moze da se share-uje EA play trial, i za sve moze da se salje gift samo ne moze za priordere, jer, eto.
Problem sa Career modom je to Å”to je ograniÄen. Broj liga je isuviÅ”e mali za neko iole zanimljivije igranje.
Meni smeta Å”to ne mogu da koristim moj FUT na razliÄitim platformama (na stranu Å”to mora posebna igra da se kupuje za svaki sistem).