FIFA 22 - Official Reveal Trailer

Pa da to na stranu sto cu ja morati da platim 150e za istu igru na dve platforme.

Angry American Idol GIF

1 Like

Kako se meni vise ovo ne igra. A samo jos fali da sam prednarucio i verziju za Switch… Kao kopanje kanala, teska fizikalija da dodjes do gola i uturis loptu u mrezu (ali je lepsa animacija mreze, moram priznati).

Ne zelim da ubrzaju igru da me @nikolapfc89 ne shvati pogresno, naprotiv super mi je taj neki realistican trip da tekme deluju kao Linglong liga, ali svake godine je sve teze i teze doci do gola, ne znam kakve ce sada akrobacije ljudi da smisle jer ni jednim driblingom ne mozes da napravis prostor i opet svi igraju 1 depht through ball do besvesti sa 90+ pace igracima, klasika. Unapred se jezim prve vikend lige.

Na Xbox dzojped ne mogu da se naviknem, ne vredi jednostavno. Super mi je za sve shootere, ali katastrofa za Fifu, toliko je sve grubo u odnosu na PS5.

1 Like

Ukupno 18 sati u igri. Juče i danas…

2 Likes

Jel radi onaj glitch kao nekada da imas neogranicen broj sati?

Ima dosta klipova probacu kasnije.

Kao da radi… (samo za Xbox).

2 Likes

Ja sam na EA Play Pro. Na PCju. Full igra 10 dana pre zvaničnog izlaska.

Inace meni se malo vise svidja igra, a danas izlazi Ultimate Edition. EA je napravio brljotinu juce i Playstation igracima onemogucio pokretanje trial verzije iako im je ostalo jos sati, ja sam do kraja iskoristio svoj trial. Takodje se pojavio problem i sa distribucijom 4600 poena za Ultimate, mnogi nisu dobili preorder bonuse. Xbox verziji i dalje ni traga ni glasa od G2A, ali se veceras u 18-19h da se otkljucava UK verzija.

1 Like

Kakav si čiter, uzimaš Fut coinse da otvaraš kesice :smiley:

Ne, nikada, to je deo Ultimate Edition edicije, od ove godine, koju sam uzeo samo zbog mogucnosti da igram 4 dana ranije…

značo 46 paketa ćeš da otvoriš lagano. Usraće te neki dobar igrač, neki će ući u tim za početak a neke ćeš masno prodati. :smiley:

Ma kakvi, ne ocekujem ja nista od svega toga (ako dobijemo poene uopste). Nece biti ni promo packova, price crash je vec ogroman u samom startu i prodaju se za malo coina igraci. Nema veze, nije to bitno. Sta napravis trejdovanjem to ti je… Nikada ja ne kupujem packove ni za prave pare ovo je vise neki bonus.

Pa ja mislim da su uvek na početku čak i prosečni igrači na ceni i da se prodaju za dosta para. E sad normalno da kasnije dodje do pada. Samo ne znam da li je nešto EA uradila povodom price fixinga ove godine.

4600 poena je rasporedjeno na tri meseca. Svaki mesec 1600.

To vazi samo za vas sa EA Play pro, za ostale je odjednom, ako se ne varam.

1 Like

Meni se bas svidja ova verzija igre. Totalno drugacija mehanika. Oduzimanje lopte je dosta drugacije, sa mnogo 50-50% situacija, i jos uvek nisam siguran da li ce mi se svidjati ili ne :joy:
Za sad 6 od 7 pobeda u Rivalsima, sa prosecnim PL timom :slightly_smiling_face:
Definitivno je bolja 22 od 21, e sad koliko ce dugo ostaviti da bude ovakva videcemo…

3 Likes

Realno je mnogo bolja i vidi se razlika ono sto sam pisao za betu.
Najvise se vidi kada sam probao posle nje 21 i video kako mi izgleda bledo.

I dalje ima neke gameplay momente koji me izludjuju previse. Ali generalno je uradjen dobar posao. Samo se bojim da ce prvi patch da je unisti jer su fut recenzije katastrofa.

2 Likes

Isto, za sad je sve dobro. Ali se bojim da ce da naprave verziju slicniju fifi 21, kad krenu sa pecevima.
Ono sto se meni svidja jos a nisam napomenuo je sut i animacija kada golman odbrani ili kada lopta udje u gol. Mnogo se realnije oseca precka ili stativa kad je pogodis, kao i sama mreza :grin:

1 Like

Daje osecaj neki kada postignes gol. I zelis jos neki odma :smiley:

Da, random gol. Kada se odbije od golmana ili kad pokusa pa samo zakaci, mnogo je bolje i lepse kada ima i toga.

Kad je najbolje vreme da se pocne kupovina igraca za neki solidan tim?
Vidim vec dosta njih ima solidnih igraca, a ja sam jos uvek na 81 ratingu max :slightly_smiling_face:
Ne trosim pare za sad jer znam da ce pasti cene kao lude kasnije…
Predlazite i koje igrace iz PL da kupujem, koji su OP :grin:

@padawan je glavni za FIFU :slight_smile: