Pa fifa je odlicna. Ima bas BRDO novih animacija. Sto golmana sto kontakt igre i ostaloga. Bas se oseti. Nisam ja HC publika, ali igrao sam poslednjih meseci i bas se oseti razlika.
I meni se na prvu loptu svidela, mnogo više nego prošla kada je izašla.
Hmm znaci isplati se kupiti, pogotovo ako se nema proslogodisnja?
Mislim da ces jedino u ovom slucaju imati dozivljaj nexgen-a.
Postalo mi je zao bacati pare za te nogometne reciklaze, zato obicno preskacem bar 1 godinu
Ja čekam da @padawan krene da postavlja exploite
Da sam planirao dati 600e dao bi prošle godine.Stvar principa
Ja sam posle 22 bete igrao 21. Tacno sve nove stvari koje su dodali u 22 fale u 21 i cine ovu mnogo boljom. Nekako mi bila bleda posle bete. Nisam mogao da je igram.
E sad sledi drugi problem. Fut. Sada krece recenzije i feedback pa ako krenu da se zale na sporu igru (koja je sporija od 21 sada) i ostale stvari, eto nama nakon prvok patcha NHL ili skijanje neko sa jurnjavom od gola do gola.
Ja imam 4 profila spremna za ovo
Sta kad je EA play 40din preko ARG.
Godina dana 500dindži
Da je Fifa 22 odmah dostupna u EA Play, da uzmem odmah, makar 2000 koštalo
Ali ne moze da se salje gift za EA play promo? Ili moze?
Probaj. Pošalji mi.
Pa ja sam sa svih tih naloga sa kojih saljem gift za igre kupio direktno karticom EA Play sada. Proslo mi za svaki nalog posebno.
Inace sam naloge pravio za pretplate. Kada bude akcija za GPU mesec dana 1 dolar ili tri meseca pa ih stavim kao HOME. Tj kad napravis nov nalog uvek je dolar. Msm koliko je vec za ARG. 50din fazon.
Ne razumem kako ih stavljaš kao Home? Ja imam glavni nalog i 2 sporedna, i samo pazarim pretplatu na ova dva na promociji i uredno sve koristim na glavnom nalogu. Nijedan nisam postavljao kao home ili bilo šta.
Da, pretpostavio sam… Jer nisam uspeo za svoj nalog… da bih aktivirao trial na glavnom nalogu, jer ne prolaze kartice, morao sam da kupim kod za njega, koji nije jeftin.
Ali to je nista, jednog dana cu mozda prepricati svoj potpuni fail sa preorderom Ultimate Edicije za Xbox od pre neki dan… Imam utisak da vecina foruma nije bas dobronamerno, pa me mrzi da ulazim u detalje.
Na kraju cu morati izgleda da kupim za PS5, jos jednu i to Ultimate Ediciju, jer se isporavilo kroz Early Acces da je neigrivo na Xbox dzojpedu, i ima veci button delay, na PS5 je 100x bolje i igrivije, a bas sam imao dobru nameru da se prebacim na Xbox, tako da… katastrofa je blaga rec.
Igra je inace, najgora do sada. Nije sto je spora nego je uzas u svakom pogledu, jako tesko se daju golovi, jako tesko prolaze driblinzi, gledao sam pro meceve i najbolji igrac na svetu ne moze da da gol (drugom najboljem, doduse). Prvo sto ce da boostuju je sut, i nerfuju golmane, probaj u Areni videces Mesi ne moze da da gol Kurtoa brani kao macka apsolutno sve suteve, ziceri idu 10 metara pored gola…
Ma ono “Use this profile as Home”.
Da bih sa tih naloga imao pretplatu na svom glavnom. Ne znam da to radi bez toga?
Pa znas ko jedini kuka na igru? FUT ekipa. Bukvalno svi do jednog kukaju na sve te razloge sto si naveo.
Svi koji igraju CM ili ovako su odusevljeni. Na svim forumima pisu pozitivne utiske.
Samo jedna napomena, mozes da imas pretplatu u smislu da skines i da pokrenes igru, ali 10h trial za Fifu konkretno za EA Play ti nece raditi na glavnom nalogu, ako imas share-ovan ultimate/play na nekom drugom, moras bas na njemu da imas aktivnu pretplatu, na zalost sam to naucio na tezi nacin.