FIFA 22 - Official Reveal Trailer

Poslali su mi na ps5 neki kod za fifu 22 closed beta. O cemu se radi? Nista trazio nisam 😵‍💫 kaze VOLTA FOOTBALL and Kick-Off. Ajd da skinem i to cudo :grinning_face_with_smiling_eyes:

A meni EA ni budjavu Voltu da udeli… i to mi je hvala za 9 godina vernosti… niko ne vrednuje nas stare korisnike…

Ja sam neko ko je ponajmanje igrao FIFU i dali meni :rofl:

Pa naravno hoce da te uvuku u to carstvo kocke i poroka. Ne daj se.

2 Likes

Neka me neko ispravi ko igra betu, ali ova fifa i fifa 21 su meni potpuno identicne igre. Dobro, mozda su dodavanja malkice preciznija i tu je par novih cut scena, koje su sada cini mi se u 60fps umesto 30 od pre. Ali suština je ista, cini mi se gotovo nikakvo unapredjenje.

Ne ocekujem neke krupne razlike, 120fps je bio red flag, naravno da tu nema nekih radikalnih unapredjenja. Ali bih voleo da probam tih 120fps ako nista drugo. Ako je stvarno osecaj fluidnosti next level, onda mozda vredi i moze da se okarakterise kao velika promena. Samo sto je veliko pitanje cemu sve to pored servera koji laguju i sumnjivih mehanika u pozadini igre.

Za FUT to ne mora nista da znaci. Male promene u mehanici, neki potezi koji se ispostave da su OP (kao sto je bridge ove godine) mogu u potpunosti da promene balans i osecaj igre. A nadasve, ta prva verzija ce biti dosta promenjena vec posle 2-3 nedelje izlaska.

Odigrao sam par tekmi.

Mnogo je fluidnije i puno novih animacija. Oseti se razlika uglavnom kao i nova fizika lopte.

Oni sto je meni najvaznije, jeste da se oseti kako je igra malo sporija (mada bi trebala da bude jos znatno sporija i to bez slidera).

Golmani su puni novih animacija.

Igra je za sad zabavna. Ali i dalje ima momente da nemaju igraci tezinu niti fiziku kao skijanje, ali su u principu tezi i osecaju se kod kontrolisanja.

1 Like

Svaki, ali bukvalno svaki put neko napise ovako nesto i na kraju ispadne isto smece.

1 Like

Izasao trial 10h full igre uz EA Play.

1 Like

Idemo! :smiley:

1 Like

Konačno next gen pravi ili ne?

Zar ti nemas Series S… :smiley:

grafik

1 Like

Ne, isto je kao prosle godine.

1 Like

Možda za vikend da probam voltu jedino to mi je zanimljivo u fifi

Wtf, imam :rofl:

@SlobeX Next gen je.

1 Like

Mislio je na mene :wink:

Rekoh da ti promene nick u SlobeS.

To je samo trenutno zbog nedostupnosti series x

Ma kako nedostupno. Imas ga na KpZ Nemas za 500 ali ga ima :sweat_smile:

1 Like

Ima za 599, a to je dosta korektna cena.

1 Like