FIFA 20 | Official Reveal Trailer ft. VOLTA Football

Koji ste vi bolesnici :joy:
Ovaj ne moze da saceka 7 dana, krizira, drugi nece u Grcku, hoce Fifu da igra… :roll_eyes::joy:

2 Likes

Dokle god ne ostavljaju prtljag sa svim parama po vozovima, dobri su :rofl:

3 Likes

Hvala sto mi ulepsavas dan :grin:

Hahahaha idite bre u k nasmejah se ko ludjak

Koji sam ja bolesnik* :joy:

Hahahaha au, svako ima svoju boljku.

Uzeo sam Standard edition i radi! Izasla!

Kako izasao Standard Edition?
Danas bi trebalo da je samo download?
27. zvanicno izlazi igra, osim ako nisi uzeo neko posebno izdanje igre.

Standard je verzija, nemam pojma a radi. Na US region je podesen.
Trial je istekao svakako i kad udjem u igru ne pise dole desno trial nego fifa 20.

1 Like

Ista situacija hahhaa, sinoć skino i radi, a standardna verzija

2 Likes

Lol wtf?

Dok ovo citam 27 mi izgleda jos dalje :sneezing_face:

Ljudi meni je fifa 20 nosilac, ja stavio download i usao na moj profil…
Skinulo se samo 8gb igre i zavrsilo skidanje.
Sad mi stoji fifa 20 kao da je skinuta ali stoji onaj katanac na igri na mom nalogu ne znam zasto??
Internet nije u pitanju, a nosilac je definitivno kao primarni, jer drugaru jos nisam poslao guesta.
Edit:

Buni me to sto na nosiocu stoji odbrojavanje vremena, a na mom glavnom nalogu sa koga igram ne stoji to nego samo katanac…prvi put radim preorder, inace sam uvem uzimao sve po izlasku odmah.

Moci ces da igras kada izadje a za katanac proveri samo da uradis potvrdu licenci, i jos jednom proveri da li nosilac nalog stoji aktivan na konzoli.8gb je samo prvi deo, cela igra je 55gb cini mi se.

1 Like

Kotaku je napravio interesantno poredjenje.

Ne znam sto smeta volta. Mod je tu za sebe. Kao dodatak igri sto moze biti samo plus.
Isto kao i fut. S tim sto meni fut smeta jer je kompanija opterecena njim i resavanjem njega umesto samim korenima fifa igara tipa karijera koja je prepuna problematicnim stvarima iz godine u godinu. I ono sto mene nervira je da su fut i obicna igra usko povezani pa utice na gameplay igre. Napravili su takvo zlo od igre na temu brzine da se svi zale da je spora igra sto je katastrofa. Da ne pricam tek o likovima poput Kazooie sa forama fintama i koji im salje savete za poboljsanje.
Igra MORA da ide u drugom pravcu. Ako hoce da nastave glupu jurnjavu ka simulaciji mora da smanje samu brzinu igre i to da bude na slow duplo sporije nego sad.

Ovih dana sto igram najvece mane koje su kriminalne uglavnom kod meceva sa CPU na bilo kojoj tezini:

• nema faulova i moze na 10+ tekmi 1 faul;
  • preosetljiv “aim target” kod penala i to sto golman skida lopte iz paukove mreze ako potrefi stranu kod istih;
  • previse meceva sa vaterpolo rezultatom i dosta golova generalno;
  • prelak protivnik CPU na svim tezinama i lose igra i postavlja se.

Na prvu ruku nakon 10h triala i juce full igre. Patchevi ce kao obicno da uniste igru, ubrzaju i promene iz korena. Videcemo kako i sta ce biti.

1 Like

Kako potvrdu licenci?
Sve mi je podeseno kao i na drugim nosilac nalozima…

Odeš na Settings (koferče), pa na Account Settings i poslednja opcija je Restore Licenses. To uradiš i trebalo bi da ti bude rešen problem. Meni su se dešavale povremeno ovakve gluposti i uvek je bilo rešeno samo osvežavanjem licenci.

1 Like

Sad cu upravo da proverim, cesto mi iskace onaj prozorcic dok nesto igram “aplikacija ce biti zatvirena za 15 minuta zbog provere licence”
Mozda je i to zbog toga…

Ma kakvi @Zoorulee probao sam sa licencama i nece, idalje stoji katanac…
Izlazi fifa u 4 ujutru pa cu probati tad nesto…
Pitaj boga sta je